|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αντικατασταση τσιμουχας "διαφορικου"
Μετά από ένα ταξίδι σε Εύβοια ,Κρήτη και Πελοπόννησο η καλή μου όρχησε να (υγραίνετε).
Είπα << δεν μπορεί κάτι θα έχουν κάνει τα παιδιά για την τσιμούχα>> Ενημερώθηκα για των τρόπο αντικατάστασης και ευχαριστώ, αλλά τρελάθηκα με της τιμές τις τσιμούχας. Πήγα λοιπόν στο κατάστημα που με προμηθεύει αντίστοιχα υλικά τα τελευταία χρόνια, αποτέλεσμα 2 τεμάχια 2,5 ευρώ……………. Είπατε κάτι……… |
|
|||
|
|||
όταν αλλάξεις πες μας αποτελέσματα.
Ωραίος. Την αποδειξη στείλε την στην επίσημη για να βάλουν τα κλάμματα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχουν και το "αυτάκι" αυτές; Είναι ακριβώς ίδιες; (δεν εννοώ σε διαστάσεις). Αν είναι ολοιδιες, τότε λέει τρελά!!! |
|
|||
|
|||
Τι εννοείς αυτάκια?
Έχεις μια φωτογραφία για να καταλάβουμε? |
|
|||
|
|||
Εχετε μας σε ανοικτη γραμμη γιατι βλεπω να κανουμε ΜΕΓΑ ΟΜΑΔΙΚΗ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα μπιρμπιλωτά μου μάτια ΔΕΝ τις ξεχωρίζουν απο τις μαμίσιες...και ώς γνωστόν ειμαι τιτάνας ματάκιας |
|
|||
|
|||
Αν ειναι οντως ετσι ...ξερεις εσυ...την επομενη φορα που θα ανεβεις κρατα τσιμουχες για 10 ευρω...Ξοδευτηκα παλι ο γυφτος!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ρωτάω γιατί έχω παει στην αντιπροσωπια της κάκο στην Αθήνα (αυτη είναι η μάρκα που προμηθεύει την ΒΜW), αλλα δεν μπορούσαν να μου τις πουλήσουν γιατί ήταν "κλειδωμενοι η κωδικοί" απο την ΒΜW! Έιχε με τις ίδιες διαστάσεις, μα χωρίς το "αυτάκι" που σχηματίζει λαβύρινθο με το πλαστικό καπάκι για έξτρα προστασία απο σκονες και νερά! Εκείνες μου τις έδιναν 5,5€ την μια (είναι ακρυλικες οι δικές μας, καλές δηλαδή). Το βλέπω λίγο δύσκολο λοιπόν να έχουν αυτο το αυτάκι, μα ποτε δεν ξέρεις, γι'αυτο ρωτώ, έχουν; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
o επιμένων Νικα.... οι μπιρμπιλοματάρες μου ...ΑΝ λεμε για το ίδιο αυτάκι το βλέπουν....μην κοιτάς που εσύ γέρασες και ΔΕΝ βλέπεις περαν απο τις πάμπερς |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εναλλακτικα....στις χώνω σε ένα λεωφορείο και τις παιρνεις! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GSA του "κουτιού" και του "δρόμου" !! | Carduelis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 22-11-2009 19:14 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
η στάση του "ξυλουργού"." | Alext | Ανέκδοτα | 6 | 23-06-2009 21:06 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 22 Απριλίου | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 25-04-2009 16:19 |