|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μικρά Ασία,Καππαδοκία,Πόντος,Πόλη. Λίγο απ' όλα...
Oλα πολυ ομορφα.Τα μερη που μας εδειξες,οι ανθρωποι που συναντησες,και η αφηγηση με τα σχολια σου.
Να σαι παντα καλα Θοδωρη και με ορεξη για ταξιδια! (Μονος η Μανος)!!! |
|
|||
|
|||
Το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό δεν μπορώ να περιγράψω ακόμα το αίσθημα που μου έχει αφήσει....Το διάβαζα πίνωντας καφέ......
Αρχικά που δημιούργησε το συναίσθημα της θλίψης.....Θλίψη γιατί δεν ήμουνα και εγώ εκεί...δυστυχώς η μεταγραφή μου σε άλλη τράπεζα(στην μέση της χρονιάς) μου έδωσε πολύ λίγες μέρες υπόλοιπο αδείας για να ακολουθήσω....το ήξερα γαμώτο............................................................................................................................... Μετα διαβάζοντάς το μου άφηνε το αίσθημα της ζήλειας(με την καλή έννοια πάντα)....ζήλεια που δεν ήμουνα εκεί δίπλα σου ψηλέ να ζήσουμε άλλο ένα ταξιδιωτικό μαζί!!!! Μαζί όπως τοσα στο εξωτερικό αλλά και εδώ στην Ελλάδα!!!!! Φτάνοντας στο τέλος με έκανες με την αφήγησή σου, τις φωτογραφίες σου να πάω σε αυτά τα μέρη και γρήγορα μάλιστα!!!! Φανταστική αφήγηση φιλαράκι....πολύ ωραίες φωτογραφίες!!!!! Εύχομαι στο επόμενο μαζί(ξέρεις εσύ)!!!!! Νά'σαι καλά ψηλέ μου....όσο για την κόκκινη κούκλα θα πώ το ρήτο που σου έχω πεί τόσες φορές....... ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
|
|
|||
|
|||
Θοδωρη, σου εύχομαι ολόψυχα κάθε χρόνο να πραγματοποιεις κάθε ταξίδι που ονειρευεσαι !
Ένα έχω να πω..... |
|
|||
|
|||
Θοδωρή φίλε να 'σαι γερός και για τα επόμενα!!! Πολύ όμορφο και καλο αφηγιμένω ταξιδιωτικό!!! Στα επόμενα!!! |
|
|||
|
|||
Πολύ δυνατο ταξίδι και πολύ καλογραμμένο ταξιδιωτικό. Σίγουρα θα βοηθήσει όλους όσους θα θελήσουν να κάνουν μια παραπλήσια διαδρομή.
(καλά έκανες και δεν πήρες τον ξενερωτο τον Θανάση μαζί σου...) |
|
|||
|
|||
Θωδωρη το ταξιδι σου ηταν ενα απο τα ομορφοτερα
Οι φωτο απλα απιστευτες... και εισαι πολυ καλος αφηγητης Να εισαι καλα... |
|
|||
|
|||
μπραβο θοδωρη υπεροχο ταξιδι κ πολυ ομορφες εικονες.. να εισαι παντα γερος κ να ταξιδευεις οπου εσυ θελεις...
|
|
|||
|
|||
Θοδωρη πολυ ωραιο το ταξιδιωτικο σου,μας εβαλες στο πνευμα της ταξιδιωτικης σου εμπειριας.
Οσοι εχουν παει Τουρκια παντως εχουν θετικες εντυπωσεις κυριως απο την φιλοξενια. Να εισαι καλα και στο επομενο! |
|
|||
|
|||
Μπραβο ρε Θεο ... επιτελους!
Φανταστικο το ποστ και η διαδρομη που τελικα χαραξες αψογη! Οπως ειπαμε (και θα ειδες) ... και το "μονος" εχει την μαγεια του. Παει η παρθενια σου! |
|
|||
|
|||
Τι να πώ ρε φίλε,θυμάμαι που το συζητούσαμε τον χειμώνα και σου έλεγα θα το κάνεις μόνος σου ρε θηρίο; Τελικά το έκανες...
Χαίρομαι πολύ που το έκανες το απόλαυσες,αλλά παράλληλα ταξίδεψες και εμάς στο όμορφο και γεμάτο εικόνες ταξίδι σου. Να είσαι καλά φίλε και στο επόμενο με καλό...... |
|
|