|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γαλλικές Άλπεις και πέριξ ... 2012
...Απο χθες αργα το βραδυ ,ξανα πiσω στο Solingen! Καλως σας ξαναβρίσκω φιλαρακια! Ολα πηγαν κατ ευχην! Ο καιρος και τις 8 μερες τέλειος.... οι προορισμοι πανεμορφοι ...τα πάσσα εντελως άδεια...... οι προσδοκιες και οι ευχες μου επαληθεύτηκαν , και οι εντυπωσεις που αποκομησα , ομορφοτερες και καλυτερες των προσδοκιών μου! 2374 Αλπικα χιλιομετρα μαζεύτηκαν απο τις προγραμματισμένες ολοήμερες γυροβολιες. Τα περισσοτερα περασματα ηταν τεραστια με εκατονταδες στροφες ,με πολυ καλη ποιοτητα κύλισης ενω ειδικα τα Col που περνουσε το γνωστο τour de France ηταν το απολυτο μερος για ξεκοιλασμα των ελαστικων των απανταχου "γΛήγορων!"!!
σε βαθος χρονου θα καθαρισω τις φωτογραφιες ...θα ταξινομήσω τις σημειώσεις μου και θα παραθεσω μεσα απ τη δικα μου φιλτρα και θελω ....τα σημεια και τα περασματα που δεν πρεπει να χασει κανεις οταν βρεθει σε αυτα τα μερη ...απο τουριστικης και φυσιολατρικης φυσης ....αλλα και στριφτερου ξεπατώματος! ...μια πρωτη γευση .... μεχρι να βρω χρονο να γραψω 5 λεξεις παραπανω... .... Last edited by ΙoannisPanagiotidis; 24-06-2013 at 01:38. |
|
|||
|
|||
Αν το παραπάνω είναι μια "μικρή" γεύση φαντάζομαι πως θα είναι όταν έρθει το κυρίως πιάτο με φωτογραφίες και βίντεο.
Καλώς ορίσατε Ιωάννη και περιμένουμε το σπέσιαλ ταξιδιωτικό σου !!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
ειμαι ενα ματι ολοκληρος και περιμενω ιωαννη
|
|
|||
|
|||
Περιμένουμε Γιάννο μου!!!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Γιάννη, χαίρομαι που όλα πήγαν καλά περιμένω και εγώ βίντεο και φωτογραφίες.
|
|
|||
|
|||
..λοιπον παιδες!...παει και αυτο!...περασε ηδη μια εβδομαδα που γυρισαμε!...ηρεμησαμε και παλι ...τα κεφάλια μεσα και βουτια στη καθημερινοτητα! .Σχεδια και ονειρα μιας ολοκληρης χρονιας ... ατελειωτη αναμονη πριν το ταξιδι ... αγωνια αν πανε ολα καλα μεχρι την τελευταια στιγμη ...και τσάκ ...σαν να περασε μολις μια μερα .... εισαι κιολας πισω και αναρωτιέσε αν ηταν όνειρο! Πολλες φορες το εχω αναρρωτηθει αυτο στη ζωη μου..."πως τρεχει ο χρονος τοσο γρηγορα ...οταν περνας όμορφα".
Καθησα το λοιπον αποψε και καθάρισα τις σημειωσεις μου , τις φωτογραφιες μου , τις ζωντανες ακομα μνημες μου και με εχω μεινει εδω και ωρα με ενα χαμογελο ικανοποίησης στο προσωπο. Ολα πηγαν καλα! Δεν ειχαμε προβληματα και ατυχιες ...και ειμαστε ολοι πισω στα σπιτια μας! Ο καιρος μας εκανε μεγαλη χάρη και ο ηλιος ελαμπε καθε μερα. Οι φημες οτι η απολυτη θερμοκρασια για να γουσταρεις με τη μηχανη σου , βόλτες στα περιξ των Γαλλικων Αλπεων , τελικα επαληθεύτηκαν και μπορω να το πιστοποιησω πλεον και εγω ...ναι!, ειναι στις τελη Αυγουστου / αρχες Σεπτεμβριου. Ολες οι προγραμματισμενες διαδρομες , εκτος απο μια, βγηκανε , με πολυ μικρες αποκλίσεις ,οπως ακριβως τις σχεδιασαμε .Η παρεα ειχε ορεξη... και το κυριοτερο .... μηδενικη κινηση !!!...και οταν λεω μηδενικη ...εννοω οτι οδηγουσαμε οσο πιο σβελτα μπορουσαμε για ωρα με τις μοτοσυκλετες σχεδον η μια ακριβως πισω απ την αλλη , και δεν συναντουσαμε ψυχη ....ουτε να κατεβαινει! ...σε βαθμο που οταν εβλεπες αυτοκινητο απ την αλλη ...σχεδον τρομαζες ! ..λες και ειχαμε κλεισει τις Αλπεις μονο για εμας! Η επιλογη του μικρου ξενοδοχειου που διαλεξαμε ενω αρχικα εγινε απο στρατηγικής αποψης για να πλασαριστούμε καπου στη μεση και να μπορουμε να διαλεξουμε την διαδρομη που θα ακολουθουσαμε την επομενη με βαση τις καιρικες συθηκες ...τελικα εξελίχτηκε στο κλειδι της επιτυχίας της εκδρομης γιατι τυχαμε σε καταπληκτικους ανθρωπους , το φαγητο ηταν απιστευτο και η διαμονη μας παρα πολυ ανετη και ξεκουραστη! Ηταν μολις 8 μερες η ολη φαση με το πηγαινε-ελα ...αλλα ηταν χορταστικη βολτα και απο μοτοσυκλετιστικη πλευρας με πολλα χιλιομετρα και ατελείωτο στροφιλικι αλλα και απο φυσιολατρικής άποψης , με πανεμορφες κορυφες και απιστευτη θεα απο ψηλα! Θέα , που μαγεύει .....μεγεθη που σου προκαλουν δεος ....ενα ταξιδι σκετο ,και μονο ακολουθοντας με το ματι σου τις ατελειωτες κορυφογραμμες . Για μενα προσωπικα, εκεινα τα μερικα λεπτα της ωρας μετα απο καθε αναβαση καποιου πάσου και σταση σε μια ακρη μιας κορυφης καθε βουνου ...ηταν οι πιο απολαυστικες στιγμες αυτης της 8ημερης μοτο-εμπειριας. H απολυτη σιωπη ...μονο ο κρυος αερας στα αυτια σου ...σχεδον κρατημενη την ανασα αναμεσα σε καθε αναπνοη μου και το ματι καπου χαμενο στο βαθος να τριγυρναει απο κορυφη σε κορυφη , επιβεβαιώνοντας συνεχεια αυτο που ψιθύριζα καθε φορα....."Δεν τελειωνουνε ρε φιλε !...ειναι ατελειωτα αυτα τα βουνα!" |
|
|||
|
|||
... αυτα τα λιγα ...για μια μικρη φωτογραφικη περιγραφη απο μενα .....ευχη και υποσχεση μου εδωσα ... πρωτα ο θεος ...υγεια να χουμε να επιστρεψω καποτε στα περιξ και να βολταρω και τα παρα πολλα ομορφα πασακια που οδηγουν σε αλλες τοσες κορυφες την επομενη φορα , λιγο πιο βορεια αυτη τη φορα ....γιατι υπαρχει πολυ δρομος !...και οι κορυφες αυτες οπως ειπα ....δεν τελειωνουν! ...καποια στιγμη της επομενες ημερες , με το που βρω λιγο χρονο ...θα γραψω και μια μικρη λιστα ...απ τα κατα τη γνωμη μου περασματα που σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να χασει καποιος που θα επισκευτει συτα τα μερη ! ... ...υγεια να χουμε και να βολταρουμε! |
|
|||
|
|||
ιωαννη απο οτι βλεπω τα λαστιχα τα τελειωσες
μπραβο φιλε περασατε καταπληκτικα |
|
|||
|
|||
Mπράβο ρε Γιάννη!Να στε καλά και να βολτάρετε. Άντε και στο επόμενο τώρα.
|
|
|||
|
|||
γκαρντασακο μας τρελανες....παντα τετοια
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ηράκλειο Καφές 11-1-2012 | Eftixis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 44 | 12-01-2012 02:55 |
Βοβουσα και περιξ | zissimo | Info για Ηπειρωτική Ελλάδα | 35 | 23-10-2011 21:51 |
...Να!...γιατι Boxer! ...χαλαρωτικο, μοτο-clipακι στα περιξ! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 50 | 01-05-2011 23:04 |
[π]οδηλαταδα...στα [π]εριξ!!! | xurxes | Διάφορα | 14 | 15-10-2010 23:27 |
2012:Η συντελεια του κοσμου ερχεται... | georgekostas | Κόσμος | 11 | 28-10-2009 00:37 |