|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: I NEVER wear a HELMET !
Αλεξάκο άν πρόλαβα θέλω 3 μπλουζάκια !!!!
Μπλούζα ARMY (269) και στάμπα ROYAL (241) XL και nickname staga Μπλούζα FRENCH MARINE (319) και στάμπα ΒLANC CHINE (300) XL και nickname staga Kαι ένα για την σύζυγο Μπλουζάκι FUCHSIA (140 ) και άσπρη στάμπα σε S και nickname Fiona ... Θα τα παραλάβω σε ένα μήνα ακριβώς που θα ανέβω να σας δώ πρώτα ο Θεός !!!! Σέ ευχαριστώ πολύ φίλε ... |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ πολύ! Μακαρι να βρεις κάτι για τώρα
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: I NEVER wear a HELMET μπλουζάκια
Παραλάβαμε σήμερα!!
Ευχαριστούμε φιλαράκι για όλη την προσπάθεια!! |
|
|||
|
|||
Τα μπλουζάκια θα έχουν στάμπα εμπρός-πίσω και το nickname προαιρετικά στο πλάι.
Η εκτύπωση θα είναι μεταξοτυπία (μονόχρωμη) και όχι ψηφιακή όπως το 1ο μπλουζάκι που έβγαλα για εμένα. Τα μπλουζάκια θα είναι μακό τύπου T-shirt. Το πλήρες χρωματολόγιο: ανδρικό ή γυναικείο Οι τιμές που κατάφερα να πάρω έχουν ως εξής: Μπλούζα με χρώμα στάμπας άσπρο ή μαύρο, κόστος 8 €/τμχ Μπλουζα με στάμπα στα εξης χρωματα: κοκκινο, κίτρινο, μπλε, + 1 €/τμχ Nickname στο πλάι (μανίκι) + 1 €/τμχ Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το φπα. |
|
||||
|
||||
Θα ξαναπαραγγείλουμε ???
Μεγεθολόγιο πού έχουμε ???
|
|||
|
|||
Nικόλα είναι η collection της SOL.
Eγώ όλα του forum τα έχω XL, ακριβώς το ίδιο μου έκατσαν κι αυτά. |
|
|||
|
|||
Νίκο, όποιος επιθυμεί μπορεί να γράφει στο παρόν θέμα και μόλις μαζευτούν κάμποσοι φτιάχνουμε λίστα και την προωθώ ανάλογα.
Απόσπασμα:
ΥΓ: το μεγεθολόγιο φαίνεται και στους καταλόγους που έχω αναρτήσει. Last edited by alx_k; 10-07-2013 at 12:14. |
|
|||
|
|||
ΛΙΣΤΑ alexat....μπλούζα μαύρη, στάμπα κίτρινη,+ nickname, μέγεθος 3XL τμχ 1 staga1200....μπλούζα ARMY(269), στάμπα μπλε, + nickname, μέγεθος XL, τμχ 1 staga1200....μπλούζα FRENCH MARINE(319), στάμπα άσπρη, + nickname, μέγεθος XL, τμχ 1 staga1200....μπλούζα FUCHSIA(140) , στάμπα άσπρη, + nickname "Fiona", μέγεθος S(γυναικείο), τμχ 1 Αν κάτι δεν πάει καλά με την λίστα σφυρίξτε το. |
|
|||
|
|||
παραλάβαμε κ εμεις!! Σ ευχαριστούμε πολυ Αλέξη!
|
|
|||
|
|||
Παρέλαβα σήμερα! Ποιότητα σούπερ! Χρωματακι καλοκαιρινό σούπερ!
Λεφτακια στην τράπεζα κομπλέ! Σ'ευχαριστούμε Άλεξ! Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|