|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Που είναι τα KTM;
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Τι σημαινει ‘’.... δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έχουμε’’??? Εκτος κι αν θεωρεις ¨η θέλεις να πεισεις τον εαυτόν σου οτι BMW= το τελειοτερο μηχανημα στον κοσμο!!!! Υ.Γ.1: Μηπως διαβασες τι εγραψε ο Νίκος Σπανος, αυτος ο φίλος των BMW boxer, και μελος αυτου του φορουμ νομιζω, που απο Βαραντερο πηγε σε BMW, στο προτελευταίο τευχος του ΜΟΤΟ (MEGA TEST - ΔΡΟΜΟΙ Της ΑΡΚΟΥΔΑς) για το Βαραντερο αλλα και τα αλλα μη BMW ΟΝ/ΟΦΦ για την κινηση στο χωμα? Μηπως διαβασες τι εγραψε για τους λογους που προτιμαει τα boxer by BMW αντι ενος DL1000 Strom επι παραδειγματι? Δεν εγραψε ουτε για την καπατσοσυνη των στην κινηση στο χωμα, ουτε για τα γεωμετρικα τους χαρακτηριστικα, ουτε για τα κιλά τους, εγραψε ‘’.......διότι λυνεις δενεις κινητηρα σε ελαχιστο χρόνο αν συμβει κατι και δεν εχεις αυτον τον ορυμαγδό πλαστικων να ξεμοντάρεις/μοντάρεις!!!!! Σου συνιστω, συναδελφικά παντα, να το διαβασεις!!! Υ.Γ.2: η επισυναπτομενη φοτο ειναι για εμας τους varaderoφίλους ''για να μην ξεχναμε τι εχουμε!!!'' δεν ξερω όμως αν θα εχουμε μετά την εξοδο της στροφής!!!! Last edited by GeorgeP; 23-07-2009 at 16:57. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η μου κανεις πλακα η δεν ξερεις οτι τα GS λογω μη συμβατικων αναρτησεων αλλα λογω telelever μπορουν και στριβουν και κανουν διορθωσεις μεσα στη στροφη καλυτερα απο οποιαδηποτε αλλη μοτο της κατηγοριας του... Απόσπασμα:
Το προβλημα πιστεψε με, δεν το εχουμε οι BMWκηδες (αν και δεν μου αρεσουν οι ταμπελες που προσπαθεις να βαλεις) εντελως φιλικα ! Ειτε θες να το καταλαβεις, ειτε οχι, το GS ειναι η ΚΟΡΥΦΑΙΑ μοτοσυκλετα στην κατηγρια του... (ανετρεξε και εσυ σε περιοδικα με megatest απο το 2004 και μετα). |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μπαίνομε φέτα και βγαίνουμε γιαούρτι Last edited by EOD-K9; 24-07-2009 at 10:53. |
|
|||||
|
|||||
Απόσπασμα:
Αν εχω παρει δηλαδη λαθος γραμμη θα με αφησω να παω στα χωράφια????? Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Τα μικρα ψεγαδια που κάποιοι αναβατες εχουν την αντίληψη και την ικανοτητα να νοιωθουν και να επισημαινουν λογω ενασχόλησς τους π.χ με τον πρωταθλητισμό στα μηχανοκινητα δεν αναιρει τον τίτλο ''κορυφαία''!!! Εσυ αλλα και άλλοι αναβατες μπορει να μην νοιωθετε τι σημαινει ''ανοιγμα πορείας στην στροφή'', ¨''ταση να ανασηκωνεται η μοτο'' κατα την διαρκεια διορθωσεων στο apex της στροφής ¨η να μην σας εχει συμβει ποτέ διότι πατε νορμαλ και σαν λογικοι άνθρωποι και ¨η δεν εχετε παρει ποτε λαθος γραμμη, σε κ'αποιους άλλους όμως εχει συμβει με αυτο το συστημα του τελελβερ!!! κι εχει αναφερθει πολλακις σε κάποια απο αυτα τα megatest τα οποια μιλανε γαι''σταθερες γραμμες'' μεσα στην στροφή και σημαδι για το που θέλεις να παει η BMW ΠΡΙΝ την στροφή, εγω τα εχω διαβασει, εσυ??? Last edited by GeorgeP; 24-07-2009 at 11:52. |
|
|||
|
|||
δεν θέλω να μπω στη συζήτηση άλλο, ειδικά εφόσον έχουν αυξηθεί (έστω και λίγο) οι τόνοι - μόνο ένα σχόλιο
η GS, τουλάχιστον η 1200 που την πάω με ευκολία μέχρι να βρει το μαρσπιέ και ο κύλινδρος (σε δρόμους που ξέρω), ΔΕΝ ανοίγει την πορεία στη στροφή, ούτε κατά διάνοια... αντιθέτως έχω βρει πολλές φορές τον εαυτό μου να έχει ΚΛΕΙΣΕΙ την στροφή περισσότερο από όσο υπολόγιζα ακριβώς γιατί η κίνηση που είχα κάνει ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να έχει ανοίξει την στροφή και έχω αντιδράσει αυτόματα πριν καταλάβω ότι η μηχανή είχε κάνει αυτόματα αυτό που ζήτησα επίσης τάση να ανασηκώνεται δεν υπάρχει, απλά έτσι εκλαμβάνεται από πολλούς ή ΟΧΙ τάση να βυθιστεί η 1200GS με τι δική μου μικρή εμπειρία είναι η μακράν πιο ουδέτερη μοτοσυκλέτα στη στροφή που έχω οδηγήσει ποτέ - συγχωρεί δε τόσα λάθη που πολλές φορές φοβάμαι ότι αν πάω ξανά σε κάτι "συμβατικό" θα κάνω εύκολα τη βλακεία και άντε μάζευε μετά (με το ASC μου "συγχωρέθηκε" πρόσφατα και ένα low-side btw) αυτά έχω να πω - τα συμπεράσματα τα δικά σου όπως είπες Γιώργο διαφέρουν, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Για μενα απλα το συστημα αυτο ειναι μια πολυτελεια εξελιξης που δεν το εχουν οι αλλες μοτ-τες. Και προσωπικα με ξεκουραζει πολυ στην on-off οδηγηση μου! Απόσπασμα:
Ενταξει η BMW και ολοι οι επιστημονες του ειδους που πληρωνει για την εξελιξη και τεχνολογια που περναει στις μοτοσυκλετες παραγωγης της, ειναι ηλιθιοι δηλαδη και εμεις ακομα ποιο χαζοι που τα αγοραζουμε? Οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια... Απόσπασμα:
Αφου μιλας σε προσωπικο επιπεδο, δεν ειμαι ενας απλος αναβατης...ειμαι δικυκλιστης απο αποψη, απο θεμα κουλτουρας, ελευθεριας, εξαρτημενος απο τις αλλαγες του καιρου κατα την οδηγηση με τη μοτο μου... και με ολα οσα αυτα συνεπαγονται!!! Για την ιστορια δεν εχω αυτοκινητο...και ουτε ειμαι διατεθημενος να αποκτησω στο προσεχες μελλον (ειμαι κατοχος μονο δικυκλων)!!! Επομενως γι'αυτα που νοιωθεις (λανθασμενη γραμμη στο εσωτερικο της στροφης, κατευθυνση κατα την εισοδο στη στροφη, ομαλο ελεγχο του γκαζιου-συμπλεκτη, σημειο-α αναφορας στη στροφη, σταθερη επιταχυνση, ταση ανοιγματος-βουτηγματος της μοτο, εξοδος κλπ) δεν εισαι ο μονος!!! Ολοι οσοι οδηγουν μοτο επιβαλλεται να τα γνωριζουν... Καλο και πρεπων ειναι να τα συζητας και να μην επιδυκνειεις τις ικανοτητες σου...χαλαρωσε λιγο δεν κατεβηκα απο τον Αρη και καβαλησα την BMW... Εχω διαβασει και εχω κανει στην πραξη με σεμιναρια -υπο ασφαλεις συνθηκες (πιστα)- πολλα περισσοτερα απο αυτα που αναφερεσε... Ελπιζω να τα εχεις κανει και εσυ και οχι να τα εχεις διαβασει μονο... Παντα φιλικα!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Γιατί πάντα καταλήγουμε στην άτυπη κόντρα GS vs Varadero;
Είπαμε... όλες οι μοτοσυκλέτες αυτής της κατηγορίας είναι οι κορυφαίες από κάθε εταιρία! Όσον αφορά το θέμα μας... όντως, χάθηκαν τα 950/990 KTM Adv. αν και έχω 2 συγγενείς που είναι κάτοχοι των εν λόγω εργαλείων! |
|
|||
|
|||
Η αντιπαραθεση αυτου του τυπου δεν εχει νοημα πιανομιζω οτι ολα αυτα τα μοντελα εχουν καλα και ασχημαο ΣΠΑΝΟΣ λεει πολλα στο TEST και καλο ειναι να μην αναφερουμαι οτι μας συμφερειτελος παντων εγω βλεπω καθημερινα αρκετα ΚΤΜ
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Tι γένους είναι επιτέλους; | Alext | Χιούμορ | 6 | 30-06-2009 00:52 |
Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 18:36 |
Τι είναι GPS | Black_Shadow | Πλοήγηση - Hardware και Software | 10 | 16-06-2009 00:05 |
Ελπίζω να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα εκεί. | arisxios | Ανέκδοτα | 16 | 10-04-2009 01:06 |
Που υπηρετήσατε;;;;;; | riko46 | Διάφορα | 41 | 23-02-2009 20:51 |