|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW και σπασμενο μοτερ.......
Εγω θα το ξαναπω.Δες το θεμα πιο καλα γιατι το μοτο εχει λιγα χλμ.Και εκει να πατησεις.Σε αλλες περιπτωσεις εχουν πληρωση μονο εργασια.Κανε ενα κοπο και πηγαινε να μιλησεις με τον τεχνικο υπευθυνο στην BMW HELLAS.Μπορει το μοτο να εχει βγει απο την εγγυηση αλλα αυτο την ξεχωριζει απο τις Γιαπωνεζικες εταιριες η αντιμετωπισει μετα!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μην πτοεισε, και εγω παραλαμβανω απο βδομαδα r1200gs adv, τα bmw βγαζουν ωρες ωρες κατι μαλακισμενες βλαβες, τις πληρωνεις, αλλα σε αποζημιωνουν με οδικη συμπεριφορα και την ολη οδηγικη αισθηση, εν σχεση με τους japan που εχουν σχετικα καλυτερη αξιοπιστια αλλα μεχρι εκει, |
|
|||
|
|||
Θα το τολμησω και ο θεος μαζι μου (μας).
Το μονο που μενει ειναι να διαλεξω χρωμα εχει και πολλα!!!!!!!!!!! Φιλικα Watches |
|
|||
|
|||
ειχα το 650 το dakar του 2001, το 2008 πηρα το hp2 και τωρα θα εχω και το hp2 και to adv, δεν φοβαμαι τιποτα
παρτο κιτρινακι σαν και μενα Last edited by J-P-HELLAS; 30-01-2011 at 21:58. |
|
|||
|
|||
Ρε παιδια γενικα ειναι αξιοπιστα τα μοτερ αυτα,εχω το 800 μηπως να παω σε boxer και μαλιστα 1150 adv
|
|
|||
|
|||
Το κακο ειναι οτι εχω ριξει πολλα extra με σκοπο να τη κρατησω
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτο σκεφτομαι και εγω...... |
|
|||
|
|||
καλωσηρθες στο κλαμπ τα ιδια τραβαω εδω και μηνες με την πλεξουδα, ουτε καν συμμετοχη ολα απτην τσεπη μου... για αυτο για εμενα εχει τελειωσει και η bmw σαν εταιρια. οσον αφορα το παραμυθι της φιλικης εγγυησης μεγαλο ψεμα. δεν κανουν τιποτα σου ζητανε ενα καρο λεφτα για κατι που τελικα δεν αξιζει. αστο φιλε φτιαχτο και πηγαινε παρε ενα χοντα οτι και να παθει δεν θα πληρωσεις τα ιδια λεφτα ουτε καν τα μισα... bmw και απατες... καλα ξεμπερδεματα!!
|
|
|||
|
|||
και επειδη διαβασα πολλα στο θεμα, για σκεφτειτε λιγο να εισασταν στη θεση του παιδιου, μιλαμε για μεγαλη κοροιδια απο ολη την εταιρια και συναμα την ιδια γραμμη τραβανε και τα συνεργεια,για πειτε μου κυριοι σε ποια εταιρεια κοστιζει 8000 ευρω ενα 800 μοτερ??? 1500 μια πλεξουδα???? ρε πηγαιντε να τα πειτε αλλου αυτα μεγαλολαμογια.τελειωσαν τα ψεμματα.... και συ ρε φιλε παλι με αυτους πας να μπλεξεις πλακα μου κανεις??? japan και τελειωσες με 8000 θα βρεις αλλο ενα μηχανακι και θα εχεις 2 για σκεψου λιγο τι πας να κανεις γιατι κατι τετοια λαθη κανουμε και μετα παιρνουν αερα και ξανα τα ιδια....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανταλλασεται μπαρα μοτερ 1150gs | John1150 | Ζήτηση | 4 | 29-11-2010 13:39 |
Χωρίς ΟΣΕ και Προαστιακό από τη Δευτέρα και σχεδόν όλη την εβδομάδα | riko46 | Ελλάδα | 3 | 26-10-2010 03:13 |
Μετά από Aldi και Fnac φεύγει και ο “Τιτάνας”; | gsmaniac | Επικαιρότητα | 9 | 25-10-2010 01:29 |
Το καλύτερο μοτερ για σουβλα | capo | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 8 | 03-05-2010 18:44 |