|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αυγουστος 2011-Ιταλια(Βενετια)-Αυστρια-Τσεχια-Πολωνια-Ο
Απόσπασμα:
Μερικα κλικ παραπανω στην κλιμακα της ασφαλειας ,στο ανατολικο μπλοκ(Ουκρανια-Ρωσσια),πιστευω πως πρεπει να εχεις. Δε λεω οτι ντε και καλα θα συμβει κατι. Αλλά, αλλο ειναι να σε σταματαει η αστυνομια στην Αγγλια και αλλο στην Ουκρανια. Αλλο ειναι να βρισκεις σταθμο ξεκουρασης(βενζιναδικο,κ.τ.λ.)στη δυτικη Ευρωπη και αλλο να σταματας σε βενζιναδικο που η λασπη ειναι μεχρι το γονατο και ο βενζινας ειναι με τη βοτκα στο χερι. Αλλο ειναι να οδηγεις σε αουτομπαν και αλλο σε δρομο με αυτοκινητο,φορτηγο,καρο,πεζους ,χηνες...και οχι απαραιτητα με αυτη τη σειρα Τελικα ομως πιστευω, αυτα μενουν περισσοτερο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστω Πασχαλη να εισε καλα φιλε..Οποια πληροφορια απο τον φιλο σου μπορεις να μαθεις πες..σφουγγαρι θα γινω και θα απορροφησω ολες τις πληροφοριες..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τη γνωμη μου λεω. Προς τι οι ειρωνιες, δεν το καταλαβαινω. Αλλα δεν πειραζει. Εξαλλου τι μπορει να ξερει καποιος που ταξιδευει στο Ανατολικο μπλοκ απο το 1994... Τι θα μπορουσε να μαθεις απο καποιον που εχει παει ... φορες ,μονον ανατολικη Ευρωπη(το κενο ειναι γιατο σασπενς) Αντε κι εγω να μαζεψω το παλιοσαραβαλο μου και να ψαξω να βρω κανα ταξιδιωτικο οδηγο να ξεστραβωθω να μαθω και για τα διεθνη διπλωματα και για μερη μακρινα και απατητα. Αλλα μαλλον θα προτιμησω πιο βατους προορισμους χωρις κινδυνους και κακοτοπιες...ακου εκει βενζιναδικο στη λασπη...μα καλα λεω κατι κουταμαρες μερικες φορες. Καλο ταξιδι σου ευχομαι. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να 'σαι καλά Πάνο! Σου εύχομαι τα καλύτερα γιά το ταξίδι σου. Άν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι, από μέρη που έχω πάει, πές μου. Κι εγώ ετοιμάζομαι σιγά-σιγά γιά τον Αύγουστο.... Jefe |
|
|||
|
|||
Πάντως Magelane,
σου έχω ανοικτή πρόσκληση για .... ??? Και να θυμάσαι: Το μόνο που χρειάζεσαι για να ταξιδέψεις, είναι χρόνος !!! |
|
|||
|
|||
παντως, ενας λόγος που αποφύγαμε πέρισυ το πέρασμα από ρωσία, στην κατηφόρα για ελλάδα, ήταν η πληροφορία από ρωσίδα φίλη μας, πως οι τροχαίοι της ρωσίας, εχουν αδυναμία στους τουρίστες, που συνήθως σταματούν στους δρόμους, λένε πως τα γνήσια διαβατήριά σου είναι πλαστά, σε συλλαμβάνουν και αν δεν τους δώσεις άμεσα κανα 60-80 ευρω περνάς 2-3 μέρες στο τμήμα του χωριού μέχρι να σου πουν πως όλα είναι οκ και να σε αφήσουν. είναι το συνηθισμένο τους καλαμπούρι, που ταλαιπωρούν και τους κατοίκους άλλων- πρώην ρωσικών κρατών κατοίκους.
έχε το μόνο σα σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού σου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ετοιμάζομαι μάλλον του χρόνου για Σκωτία! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 31 | 10-10-2010 21:56 |
Η μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου | syan | Χρήσιμα | 4 | 24-06-2010 13:28 |
‘‘Κεραμέων Έργα’’ δημιουργίες ανεξίτηλες στο διάβα του χρόνου | skippybi | Πολιτισμός | 3 | 13-10-2009 18:10 |
Και του χρόνου παιδιά !! | adventure | Ελλάδα | 9 | 03-03-2009 22:29 |