|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: σχετικα με τους ηγουμενους
του εαυτου μου παιχταδορ
|
|
|||
|
|||
:sm5:
|
|
|||
|
|||
Και νηστίσιμη γουρουνοπούλα που θα βαφτίσεις καλαμάρι γίγαντας
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ααα!και μπασκετακι εχει το προγραμμα!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μια πρόταση ή επισύμανση τουλάχιστον προς τους admin: Για αποφυγή παρόμοιων θεμάτων-αποριών απο νέα μέλη και μη, μήπως να έμπαινε και μια ακόμα παράγραφο στην ενότητα "Οροι" του φόρουμ που να εξηγεί αυτό που μόλις μας ανέλυσες; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εάν αναγράφεται δηλαδή κάτι τέτοιο στους όρους βοηθάει στην απόφαση κάποιου να γραφτεί ή όχι στο forum? Ή βοηθάει σε κάτι τα ήδη υπάρχοντα μέλη Δε νομίζω να υπάρχουν και πολλοί που να έχουν τέτοιες βλέψεις...Άσε που όσοι τις έχουν, μάλλον με τους admins πρέπει να το συζητήσουν κι όχι γραπτώς από εδώ μέσα...Σε λίγο θα μπορούμε να θέτουμε υποψηφιότητα για mods ξεκινώντας αντίστοιχο θέμα και κάνοντας και δημοψήφισμα.... Τίποτα από αυτά που ανέφερε ο arkas δε μου φάνηκε περίεργο ή πρωτότυπο και τίποτε από όλα αυτά δε μου έδωσε κάποιον επιπλέον λόγο (σε αυτούς για τους οποίους ήδη έχω επιλέξει) να είμαι μέλος του forum.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απο ότι φάνηκε απο εχτές μέχρι σήμερα μετά απο 3 threads (ένα κλειδωμένο, ένα που μόλις άνοιξε διαγράφηκε και το παρών) ενδιαφέρει πολύ περισσότερους απο όσους ισως φαντάζεσαι! Πάντως το να γραφτει στους όρους δεν σημαίνει οτι θα είναι και κριτήριο ή θα κρίνει το αν θα γραφτεί κάποιος ή όχι στο φόρουμ! Απλα θα μπει ίσως στην ενότητα λειτουργεία και διαχείρηση! |
|
|||
|
|||
Αν συνεχίσετε με τους "ηγούμενους"... θα ανεβάσω εκδρομή στο Άγιο Όρος... .... ή μήπως στο Θιβέτ...???
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σχετικά με τους moderator | evanslam | Ιδέες και σχόλια. | 17 | 07-12-2010 22:04 |
Βοηθεια σχετικα με προστατευτικα κυλινδρων- καγκελα | choudel | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 04-10-2010 00:44 |
σχετικα με garmin zumo 550 | Gstamos | Πλοήγηση - Hardware και Software | 3 | 10-06-2010 20:04 |
Οι Κρητικοί με τις μαντινάδες τους. | pirate | Χιούμορ | 5 | 14-03-2010 08:56 |
Gps TiBo αποριες σχετικα με τους χαρτες. | fidemporas | Πλοήγηση - Hardware και Software | 11 | 19-07-2009 04:33 |