|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: H apple συνεργάζεται με το GS Forum για την εκδοση
Απόσπασμα:
Θα έγραφα τα πλήρη στοιχεία μου, ομάδα αίματος και τηλέφωνο κάποιου συγγενή και θα την φορούσα μόνο στα ταξίδια στο εξωτερικό για περίπτωση ατυχήματος, όξω από 'μας. Φτου, φτου, φτού! Αλλά δεν μού απαντάει κανείς στις ερωτήσεις μου (κόστος, μέγεθος κλπ) οπότε το αφήνω. Εξάλλου, μπορείς να φτιάξεις κάτι παρόμοιο στην αγορά. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Για κόστος σου απαντώ για δεύτερη φορά, ελπίζω να το είδες τώρα....είναι απο το πρώτο ποστ........... |
|
|||
|
|||
Last edited by mpekas kostas; 28-09-2013 at 21:51. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Προσωπικά αυτό που με βόλεψε πολύ ειναι αυτοκολητο ανάγλυφο στην μηχανή με το όνομα μου , την Ελληνική σημαία και την ομάδα αιματός μου. Νομίζω το πιο χρήσιμο. Άμα είσαι ξάπλα στο δρόμο ποιος θα σε ψάξει για να βρεί την στρατιωτική σου ταυτότητα ; Ενώ το αυτοκολητο στη μηχανή θα το δούνε αρκετοί ! Μακρυά απο εμάς τέτοια πράγματα ! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Και πού το έφτιαξες αυτό?
|
|
|||
|
|||
Και το δικό μου
|
|
|||
|
|||
Συγνώμη που χαλάω το μύθο αλλά αν θέλετε ονόματα και ομάδες αίματος τσάμπα τα γράφετε και σε μηχανές και κράνη. Μόνο εφέ τύπου αγώνιζόμενου κάνετε. ΚΑΝΕΝΑΣ γιατρός δεν σου βάζει αίμα με βάση το τι γράφει η μηχανή ή το κράνος σου. Μπορεί να είναι λάθος ή δανεικά και να σε στείλει. Άλλωστε πια είναι εύκολη η διαπίστωση ομάδας αίματος πριν τη μετάγγιση. Κανένας δεν σε πιστοποιεί σαν θύμα για τους ίδιους λόγους.
Εικάζω ότι η ταυτότητα apple είναι για αισθητικούς λόγους -οπότε όλα υποκειμενικά- ενώ αν είναι δωρεά, στο φόρουμ, τα κίνητρα της εταιρείας είναι η διαφήμιση. Αν βέβαια δεν βάλεις το μηλαράκι επάνω όπως είδα σε μερικά τότε γιατί πληρώνει η apple? Anyway, προσωπικά δεν θα φόραγα κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ πάντως σε κάθε περίπτωση για την προσφορά. |
|
|||
|
|||
παιδια δεν ειναι υποχρεωτικο,.,.,.
οποιος γουσταρει το κανει .,., οποιος δεν γουσταρει δεν το κανει.,., γιατι πρεπει να γινει θεμα???????? |
|
|||
|
|||
Σε μαγαζί με αυτοκόλλητα. Μπορείς να ρωτήσεις και τον Ευτύχιο έδω μέσα που φτιάχνει. Ειναι πολύ εύκολο το ταίριαζεις με τα χρώματα της μηχανής σου και παμφθηνο.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Και το συννεφάκι (cloud) της apple είναι
|
|
|