|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μπράβο στον Κρητίκαρο "αγανακτισμένο" !!!!!!!!!!!
Απόσπασμα:
Άλλος ένας ακόμα τρελός Έλληνας που ξέφυγε από το Δαφνί Ένας άντρας γύρω στα 40 Απειλούσε να πέσει από την Ακρόπολη! Web Only 22/04/2012 10:02 Από το βράχο της Ακρόπολης απειλούσε να αυτοκτονήσει άντρας γύρω στα 40, ωστόσο το μοιραίο, ευτυχώς, αποφεύχθηκε, έπειτα από παρέμβαση της αστυνομίας. Οι διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να πείσουν τον άνδρα να μην πέσει στο κενό. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε λίγη ώρα πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ενώ ο άνδρας παρέμεινε στο βράχο για συνολικά περίπου δυόμισι ώρες. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση απελπισίας ήταν οικονομικοί. Πρώτο ΘΕΜΑ online : Αρχική σελίδα |
|
|||
|
|||
Μήπως τελικά δεν είναι τρελοί όπως θέλουν να τους παρουσιάσουν μερικοί ;;;;;
|
|
|||
|
|||
Πουλάει πααααρα πολύ το θέμα.
|
|
|||
|
|||
Μονο φόβο ως προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων μυ φαινεται η κίνηση αυτη.
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οσο για τις αυτοκτονιες που ασυστολα οι πανεξυπνοι ψυχολοδημοσιογραφομπλοκερς και τα αναπαραγωγα τους προσπαθουν να τις συνδεσουν με την οικονομικη κριση εχω να τους πω οτι.....αει στο διαλα......ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΥΡΟΠΙΤΑ!!!!!!!! Η σκανδιναυια ειναι πρωτη στις αυτοκτονιες παγκοσμιως......λογω οικονομικης κρισης κι εκει φανταζομαι....... Παναγιωτη, ειμαι παντελως αντιθετος με την αυτοκτονια οποιοι κι αν ειναι οι λογοι αποπειρας της, συγνωμη αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Ο frits εγραψε πιο πανω για τους Ιαπωνες καμικαζι του 1942, αυτοι μαλιστα Πανο μου, διοτι αυτοι ειχαν εναν σκοπο να καταστρεψουν ενα εχθρικο πολεμικο πλοιο με ενα αεροπλανο βομβα του οποιου η ατρακτος ηταν φορτωμενη με εκρηκτικα πολλων κιλων εν αντιθεση με την μικρη βομβιτσα των 250 λιβρων που εφεραν απο κατω τα αλλα ζερο. Αυτοι πεθαιναν για την Πατριδα οπως θα πεθαιναν και σε μια μαχη. Υ.Γ. Δεν με πειραξε το εντονο υφος.......το αντιθετο μαλιστα. Last edited by GeorgeP; 23-04-2012 at 13:23. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου τη δίνει που ... σε καιρό κρίσεως, ορισμένοι δεν "ρίχνουν" τις τιμές τους | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 30 | 22-06-2011 11:55 |
Πόλεμος "Αγανακτισμένων" - Mega | SenseiG | Επικαιρότητα | 7 | 31-05-2011 09:11 |
"Πιστοί" στο ραντεβού τους οι Αγανακτισμένοι για 4η μέρα | SenseiG | Επικαιρότητα | 16 | 30-05-2011 18:33 |
Η Θεσσαλονίκη ανάμεσα στους "must" προορισμούς του 2011 | SenseiG | Ελλάδα | 13 | 18-04-2011 08:19 |
2 αφορισμοί που εξέδωσε ο Γρηγόριος Ε'. Ναι, ο "εθνομάρτυρας" | gemara | Ελλάδα | 24 | 30-03-2010 22:05 |