GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 22-04-2012, 15:53
husa Ο/Η husa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: bmw1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Μπράβο στον Κρητίκαρο "αγανακτισμένο" !!!!!!!!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από husa Εμφάνιση μηνυμάτων
Γέμισε η Ελλάδα τρελούς που φύγαν από το Δαφνί

Εργαζόμενοι στον ΟΕΚ απειλούν να πέσουν στο κενό από τον 3ο όροφο
2012-02-15 - 12:21:53
Στιγμές αγωνίας αυτή την ώρα για εργαζόμενους στον ΟΕΚ που βλέπουν συναδέλφους τους να είναι στον 3ο όροφο του κτιρίου στην οδό Σολωμού και απειλούν να πέσουν στο κενό αν κλείσει ο Οργανισμός και χάσουν την δουλειά τους.
Οι εργαζόμενοι, ένας άνδρας και μια γυναίκα οι οποίοι έχουν και ένα παιδί με ειδικές ανάγκες απαιτούν όπως λένε να μεταβεί στο σημείο ο υπουργός Απασχόλησης Γ.Κουτρουμάνης και να τους δώσει οριστικές απαντήσεις.

Ήρθαν πρόσφατα με μετάθεση στην Αθήνα από την Πρέβεζα, προκειμένου να είναι κοντά σε γιατρούς για το παιδί τους.

Επι τόπου βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής και έχουν απλώσει ειδικό στρώμα όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις και ο ειδικός διαπραγματευτής. Η γυναίκα όταν το είδε διαμαρτυρήθηκε και είπε ότι αν δεν το μαζέψουν θα πέσει στο κενό.

Αυτή την ώρα ο Ηλίας Αθανασίου Πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΕΚ προσπαθεί να μεταπείσει τους συναδέλφους του να μην πέσουν στο κενό.

Ο ΟΕΚ μαζί με άλλους οργανισμούς είναι στην λίστα εκείνων που κλείνουν άμεσα και οι υπάλληλοί τους ή θα απολυθούν ή θα βγούν στην εφεδρεία.

Η αποχώρηση ίσως γίνει μέσω της νέου τύπου εφεδρείας (12 μήνες με αμοιβή 60% του μισθού και ύστερα απόλυση) και αφού πρώτα θα υπάρξει και η σχετική αξιολόγηση ώστε να μη βρεθεί εκτός δημοσίου το σύνολο των υπαλλήλων των οργανισμών που θα κλείσουν αλλά κάποιοι από τους υπάλληλους να στελεχώσουν άλλες θέσεις μέσω μετάταξης.
Πηγή: newsit

Άλλος ένας ακόμα τρελός Έλληνας που ξέφυγε από το Δαφνί

Ένας άντρας γύρω στα 40
Απειλούσε να πέσει από την Ακρόπολη!

Web Only
22/04/2012 10:02

Από το βράχο της Ακρόπολης απειλούσε να αυτοκτονήσει άντρας γύρω στα 40, ωστόσο το μοιραίο, ευτυχώς, αποφεύχθηκε, έπειτα από παρέμβαση της αστυνομίας.

Οι διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να πείσουν τον άνδρα να μην πέσει στο κενό. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε λίγη ώρα πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ενώ ο άνδρας παρέμεινε στο βράχο για συνολικά περίπου δυόμισι ώρες.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση απελπισίας ήταν οικονομικοί.
Πρώτο ΘΕΜΑ online : Αρχική σελίδα
Reply With Quote
Παλιό 22-04-2012, 15:55
husa Ο/Η husa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: bmw1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από husa Εμφάνιση μηνυμάτων
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση απελπισίας ήταν οικονομικοί.
Μήπως τελικά δεν είναι τρελοί όπως θέλουν να τους παρουσιάσουν μερικοί ;;;;;
Reply With Quote
Παλιό 22-04-2012, 20:12
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Πουλάει πααααρα πολύ το θέμα.
Reply With Quote
Παλιό 22-04-2012, 21:27
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600
Προεπιλογή

Μονο φόβο ως προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων μυ φαινεται η κίνηση αυτη.

Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk
Reply With Quote
Παλιό 23-04-2012, 13:05
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδή δεν καταλαβαίνεις σου λέω ότι ορισμένοι γεννιούνται με το πρόβλημα, είναι κληρονομικό, υποβόσκει μέσα τους , είναι σε λανθάνουσα κατάσταση και κάποια στιγμή (εφηβία, ερωτική απαγοήτευση, οικονομικές δυσκολίες, κοινωνικός αποκλεισμός,γεροντική κατάθλιψη κλπ) τσούπ ξεπετάγεται και άντε τρέχα μετά. Δεν τους κάνω ήρωες, συ είπας, και μην τους μπερδεύεις με τα εξαρτώμενα άτομα. Δεν είναι δυνατόν να τα ξέρουμε όλα.
Μς συγχωρείς για το έντονο ύφος!
επειδη ειμαι ανθρωπος που ΔΕΝ καταλαβαινει αλλα και ανθρωπος ο οποιος ΔΕΝ τα ξερει ολα αλλα απλα λεει την γνωμη του οπως αυτος νομιζει σου λεω οτι, ειτε υποβοσκει μεσα τους και δεδομενης ευκαιριας βγαινει στην επιφανεια, ειτε αποφασιζεται ετσι απο το πουθενα μια ωραια ημερα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΩ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΟΙΚΤΟ!!! Ο λογος ειναι οτι στην ζωη εχω μαθει να παλευω για τα παντα και το ιδιο μαθαινω σημερα- και θα κανω και αυριο και μεθαυριο -και στην 8χρονη κορη μου ουτως ωστε μελλοντικα να μην συμβει τιποτε απο ''εφηβια, ερωτικη απογοητευση, οικονομικές δυσκολίες, κοινωνικός αποκλεισμός....'' κ.λ.π. οπως κι εσυ αναφερεις. Της μαθαινω τον τροπο να ειναι δυνατη οπως μου τον εμαθαν κι εμενα. Χτιζω τωρα για να εχω αυριο.........

Οσο για τις αυτοκτονιες που ασυστολα οι πανεξυπνοι ψυχολοδημοσιογραφομπλοκερς και τα αναπαραγωγα τους προσπαθουν να τις συνδεσουν με την οικονομικη κριση εχω να τους πω οτι.....αει στο διαλα......ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΥΡΟΠΙΤΑ!!!!!!!!
Η σκανδιναυια ειναι πρωτη στις αυτοκτονιες παγκοσμιως......λογω οικονομικης κρισης κι εκει φανταζομαι.......

Παναγιωτη, ειμαι παντελως αντιθετος με την αυτοκτονια οποιοι κι αν ειναι οι λογοι αποπειρας της, συγνωμη αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου.

Ο frits εγραψε πιο πανω για τους Ιαπωνες καμικαζι του 1942, αυτοι μαλιστα Πανο μου, διοτι αυτοι ειχαν εναν σκοπο να καταστρεψουν ενα εχθρικο πολεμικο πλοιο με ενα αεροπλανο βομβα του οποιου η ατρακτος ηταν φορτωμενη με εκρηκτικα πολλων κιλων εν αντιθεση με την μικρη βομβιτσα των 250 λιβρων που εφεραν απο κατω τα αλλα ζερο. Αυτοι πεθαιναν για την Πατριδα οπως θα πεθαιναν και σε μια μαχη.

Υ.Γ. Δεν με πειραξε το εντονο υφος.......το αντιθετο μαλιστα.

Last edited by GeorgeP; 23-04-2012 at 13:23.
Reply With Quote
Παλιό 23-04-2012, 13:49
janpap Ο/Η janpap βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: HLIOYPOLH
Μoto: BMW1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
το ιδιο μαθαινω σημερα- και θα κανω και αυριο και μεθαυριο -και στην 8χρονη κορη μου ουτως ωστε μελλοντικα να μην συμβει τιποτε απο ''εφηβια, ερωτικη απογοητευση, οικονομικές δυσκολίες, κοινωνικός αποκλεισμός....'' κ.λ.π. οπως κι εσυ αναφερεις. Της μαθαινω τον τροπο να ειναι δυνατη οπως μου τον εμαθαν κι εμενα. Χτιζω τωρα για να εχω αυριο.........

Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης