|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Trainning (two)days...με θερμοκρασία 0 !!!
Μπράβο σας παιδιά, αυτά μένουν,
ευχαριστούμε που το μοιραστήκατε μαζί μας. :sm5: |
|
|||
|
|||
:sm4::sm4::sm4::sm4::sm4::sm4:
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ |
|
|||
|
|||
Όταν η παρέα είναι δεμένη,
όταν υπάρχει κέφι και όρεξη για περιπέτεια, όταν επικρατεί σύνεση και κοινή λογική, τα αποτελέσματα φαίνονται! Συγχαρητήρια παιδιά και σας ευχαριστούμε που από τις διηγήσεις και φωτογραφίες σας, ταξιδέψαμε κι εμείς μαζί σας! |
|
|||
|
|||
Εγω οτι και να πω τωρα τα χετε δει...
Απλα θα συμπληρωσω οτι περασαμε παρα πολυ ωραια. Φοβερη εμπειρια, διαδρομες απιστευτες με ωραια τοπια, παρεα που ο ενας βοηθαγε τον αλλον, παρεα οπου ο χαβαλες δε σταματουσε πουθενα!!! Τα παιδια τα γνωρισα πριν 3ς μηνες και τους εχω δει ελαχιστες φορες και ομως νομιζα οτι τους ηξερα πανω απο 2 χρονια Οπως ειπε και ο τακης μαζι σας παω παντου φοροντας μονο καλτσες Αντε και στην επομενηηηηηηηη |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
φιλε αν μου πεις τι ακριβως θελεις να μαθεις ευχαρίστως να σου πουμε..ελα μια βολτα καμια φορα που κανονιζουμε βολτες να πιουμε και ενα καφεδακι να γνωριστουμε κιολας γιατι βλεπω οτι ειμαστε και γειτονακια |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μιτσαρα!!!!ευχαριστουμε ρε αδερφε!!! φυσικα και την επόμενη θα εισαι και εσυ μαζι μας αλλα οπως καταλαβες αποφαση το πηραμε παρασκευη πρωι και δεν προλαβαμε οχι να ενημερωσουμε αλλα επρεπε να βγαλουμε την διαδρομη σε 3-4 ωρες πραγμα δυσκολο για ενα τετοιο ταξιδη ο καιρος ελεγε τα δικατου εγω ελεγα τα δικα μου ο Νικος ελεγε τα δικατου καταλαβες τωρα αν και το λεγαμε καιρο δεν ειχε ετοιμαστη τιποτα οποτε φαντασου πως τρεχαμε!!! |
|
|||
|
|||
μπραβο παιδια,παντα τετοια!
στην επομενη υπολογιστε με...! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ετοιμος Κωστη?????????? να πουμε καλοταξιδω???? |
|
|||
|
|||
καλομελετα!
|
|
|||
|
|||
Βρε τρελοί, τι κάνετε εκεί, ούτε σε πόλεμο στο Βίτσι δεν γίνονταν αυτά
Πραγματικα σας χαίρομαι.. V. l. F. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το 20% του πληθυσμού στην Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας με | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 11-07-2010 04:12 |
TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 14:59 |
Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 13:50 |
BMW MOTORRAD DAYS 2009!!!!! | FOOST | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 13 | 29-07-2009 15:39 |