|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ – εκκενώθηκε το ραδιομέγ
Καληνυχτα και καλη τυχη.. |
|
|||
|
|||
Δεν καταλαβα που ακριβως ξεφυγε το θεμα ειλικρινα κ χρειαστηκε να σβηνονται μηνυματα!!Απογοητευση....
|
|
|||
|
|||
Για κάποιους άλλους, είναι αγαλίαση
|
|
|||
|
|||
Ξημέρωσε μια άλλη μέρα μπράβο ,,άντε να χαλαρώσουμε παλι
|
|
|||
|
|||
Τι να γράψουμε για το θέμα δηλαδή και από που;;;;;
Η σελίδα Νο1 έχει ένα θέμα εντελώς διαφορετικό από την Νο2 η οποία έχει κάτι ακαταλαβίστικα με κάτι χαζοχαχανητά στο τέλος... Πιασ' τ' αυγό και κούρευτο. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Λυπαμαι που θα επιμεινω αλλα οταν υπαρχει ενοτητα με θεματα πολιτικα,κοινωνικα η αναλογου περιεχομενου καταρχας το θεωρω ανεπιτρεπτο σν σβηνονται μηνυματα εφοσων δεν περιεχουν υβριστικο περιεχομενο η κατι αλλο που να προσβαλλει καποιον κ καταδευτερον ειναι αστειο να λογοκρινονται επειδη ειναι "εκτος θεματος"...
Αν ισχυει το "εκτος θεματος" καλο θα ηταν να τηρειται ΠΑΝΤΟΥ!!Για να μην κοροιδευομαστε σαν μικρα παιδια δηλαδη... Τωρα τα περι αγαλλιασης,θα μου επιτρεψετε να ξαναπω,οτι εφοσων τα συγκεκριμενα μηνυματα επιτρεπονται,ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ για να ειστε ΠΛΗΡΩΣ ΗΡΕΜΟΙ!!ΑΠΛΑ Κ ΩΡΑΙΑ! Last edited by PLOIGOS; 09-11-2013 at 17:08. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μαλλον δεν διαβασες καλα το δικο μου ποστ...Δεν με ενδιαφερει τι εχει γινει φιλε μου σε παλιοτερα ποστ...Με εκνευριζει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ να με λογοκρινουν,οταν δεν εχω δωσει κανενα δικαιωμα...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η ευγένεια δε χαρακτηρίζει πολλούς εδω και ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ καποιος πρεπει να βάζει τους όρους Last edited by AKIS_21; 09-11-2013 at 18:49. |
|
|