|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πωλείται F650 GS, Ιούνιος 2004
Απόσπασμα:
Και η αγγελία να κλειδωθεί, θα σε βρούμε στο Ανόι, ή στην προβοσκίδα του Μπενίν . . . στα θέματα εννοώ, σιγά μη ξενιτευτούμε Να το δει αυτό ο georgios και να δούμε πως θα τον συνεφέρουμε. |
|
|||
|
|||
Μια μέρα επεσε δουλεια ....
και κοίτα τι χάνω |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πωλείται F650 GS, Ιο
Ο "ταξιδιώτης" από Αθήνα έφτασε. stop
Η νυφούλα βγήκε από το ανηφορικό, σκοτεινό και υγρό γκαράζ. stop Καθώς "χτύπησε" μίζα, η σιωπή στην Τριανδρία διεκόπη απότομα. stop Η μυρωδιά από το καυσαέριο σκόρπισε στον αέρα με το γουργουρητό της F650 GS να γαργαλάει τα αυτάκια των παράξενων ταξιδιωτών . . . stop "Επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, βρήκα έναν άνθρωπο να μ' αγαπάει", σκέφτηκε η μαύρη F 650 GS κι έπαιξε όλο νάζι το φως από τα φανάρια της στην Ξανθή. stop ΚΑΦΕ, ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ;;; Αυτή τη στιγμή, τελείται το μυστήριον στις αίθουσες του μηχανολογικού . . . σε 40 λεπτά με μία ώρα θα βρεθούμε ή στο ΣΣέιχ-Σου, ή Στην παραλία, η στο γνωστό παρκάκι της ΧΑΝΘ, ή στον Εύοσμο. καλύπτουμε όλα τα πακέτα. Αναμείνατε. Δήλωσαν συμμετοχή: 1. Ξανθή, 2. Πατήρ Ξανθής 3. georgios, από το Ανόι, στο Κατώι 4. petros 1200gs 5. Τον Ηλία vara 6. Το Νίκο-x 7. δεν ξέρω 8. δεν ξέρω 9. δεν ξέρω 10. υποψιάζομαι |
|
|||
|
|||
Αν προλάβω, θα περάσω να πω δύο ΓΕΙΑ (στην Ξανθη και στον πατήρ) και ενα ΜΕ ΓΕΙΑ στην Ξανθη.
|
|
|||
|
|||
εκτος απο εμενα ερχεται και αντιπροσωπος απ τα σερρας.,.,.
ονοματα δεν λεω .,.,.,.,.,ΟΜΕΡΤΑ |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ρε σεις, εγώ δουλεύω και εσείς θα πίνεται μπύρες....
Να μου την προσέχετε........ την μαυρούλα.... |
|
|||
|
|||
Δεν πονάω, δεν πονάω.
Μετά από αυτές τις δηλώσεις . . . κλειδί δεν βλέπεις. Στην πλατεία, , ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΙς ΤΕΤΑΡΤΕΣ. Last edited by nikos-x; 23-08-2013 at 14:31. |
|
|||
|
|||
Βάρατον Κορνήλιε γερά με δύναμη .....
|
|
|||
|
|||