|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κλοπη...
Απόσπασμα:
Χάρη, αποκλείεται στο e-bay να πωλούνται προιόντα από κλεμμένα και αποσυναρμολογημένα οχήματα; |
|
|||
|
|||
Χαμός γίνεται ..... το φαινόμενο είναι σε έξαρση. Δεν πρέπει να τις αφήνουμε από τα μάτια μας ούτε λεπτό τελικά. . . . Μία καλή λύση σε πιλοτές θα ήταν ip κάμερα. Απλά τρέχεις ένα UTP καλώδιο από το μπαλκόνι σου και το καρφώνεις στο router
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η μόνη λύση προέρχεται μόνο απο εμάς.. Δεν πρέπει για κανένα λόγω να ψάχνουμε μαύρα ανταλλακτικα... Αχιλέα λυπάμαι πολύ για αυτό που συνέβει ... Έχω γνώση του τι περνάς (μου είχαν κλέψει το αμάξι πέρυσι το καλοκαίρι)... Εύχομαι οτι καλύτερο ! |
|
|||
|
|||
Καλημέρα... Ευχαριστώ pkar! Εγω λέω γι αυτούς που χρησιμοποιούν κλεμμένα ανταλλακτικά να τους χαλάσει ότι είναι κλεμμένο και να το πληρώσουν διπλό και τριπλό! Οσο γι αυτούς που το κλεψανε τα λόγια είναι περιττά...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φιλε μου δεν ειναι ωραιο αυτο που λες.....πιστευω οτι κανεις δεν θα θελε να ναι κλεπταποδοχος εις γνωσην του ...
τωρα αν μαγαζια που πουλανε ανταλακτικα κ που εχουν γεμισει αγγελιες αβερτα στο καρ (κ που λενε οτι τα βρησκουν ειτε απο εξωτερικο ειτε απο πλειστηριασμους) τυχαινει κ αποδειχθει καποια στιγμη οτι χρησιμοποιουν κλεμμενα....αυτο ειναι αλλη ιστορια! αλλα κ παλι ομως δεν σημαινει οτι φταιει ο αγοραστης! |
|
|||
|
|||
Αυτό με τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά ίσως θα πρέπει να το ξαναδούμε λιγάκι.
Πρέπει να είμαστε περισσότερο επιφυλακτικοί και να ρωτάμε την προέλευσή τους και όπου δύναται να μας αποδεικνύεται η προέλευση τους. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
γιαννη ο ανθρωπος ειναι πολυ πικραμένος .....εχει δίκιο .......ποτε να μην ερθουμε στην θεση του.....
|
|
|||
|
|||
Δεν μιλάω για αγοραστές που πηγαίνουν σε ένα μαγαζί το οποίο ασχολείται με τέτοιες δουλειές... Μιλάω για ανθρώπους, που θέλω να πιστεύω ότι είναι ένα μικρό ποσοστό, που αγοράζουν και χρησιμοποιούν ενώ ξέρουν... Από τις διάφορες ιστορίες που έχω ακούσει αυτές τις μέρες υπάρχουν και άτομα που ασχολούνται...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θεολογε μου με ξερεις κ ξερεις οτι συμμεριζομαι την πικρα του ανθρωπου κ μακαρι να ναι ο τελευταιος...
αλλα επειδη κ εσυ οπως κ γω οπως κ πολλοι αλλοι εχουμε λοξα κ γουσταρουμε να ριχνουμε εξτρα στα μηχανακια μας καινουργια κ μεταχειρισμενα.....μην φτασουμε στο αλλο ακρο να καταντησει να νιωθει ενοχες οποιος αγοραζει μεταχειρισμενα ανταλακτικα κ ενω τα πληρωνει σε κανονικες τιμες της αγορας (ειτε απο ιδιωτες ειτε απο μαγαζια που ποσταρουνε αγγελιες ελευθερα σε σαιτ αγγελιων...) αυτο ειπα μονο... το οτι υπαρχουν ατομα που τους κοντοζυγωνει ο γυφτος με το κλεμμενο το iphone κ καθονται κ ανοιγουν κουβεντα μαζι του κ κανουν παζαρια το ξερουμε...κ το βλεπουμε καθημερινα! τετοιας υφης ανθρωποι σιγουρα θα αγορασουν κ απο καποιον που θα βρεθει στην πορτα τους κ θα τους ελα παρε παρε τωρα που χω καγκελα αντβε κοψοχρονια... οχι ομως εγω κ συ! εννοειται οτι αυτο που γραψα δεν ηταν ευθεως απαντηση στο σχολιο που παρεθεσα του Αχιλλεα αλλα σε συνδιασμο με τα προηγουμενα σχολια για τα κλεμμενα σε μαγαζια κτλ κτλ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ετσι!
|
|
|