|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τροποποιώντας τα μαρσπιέ του απλού GS σε adve
Απόσπασμα:
περιμενω! |
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε Alex.
Εκτός από το άρτιο αποτέλεσμα μ΄αρέσει που ψάχνεσαι και φτιάχνεις εναλλακτικά χρήσιμα πράγματα ......Μακάρι οι περισσότεροι να περνούσαν το χρόνο τους τόσο δημιουργικά |
|
|||
|
|||
Φιλαρακι τα ειδα απο κοντα και επαθα πλακα...
Και κρατησαν και στο τριημερο... Ευγε Αλεξακο... |
|
|||
|
|||
Μπράβο Άλεξ... Άξιος
Πανέμορφη δουλειά! Υπέροχο αποτέλεσμα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
θενκς γκαιςςς... Απόσπασμα:
Τιμη μου να επιβραβευομαι απο εναν πραγματικο μαστορα και μερακλη! Αποδειξις η σκαφαρα σου! Εστάλη από ΤΑΠΑΤΟΚ-ΤΑΠΑΤΟΚ! |
|
|||
|
|||
Αριστα !!!!!!!
Μήπως να βγάλω τά δικά μου καί να στα στείλω , από ενα R100GS γιατί βλέπω ειναι τά ιδια... νά κάνουμε το ιδιο ? Γιά σκέψου..... |
|
|||
|
|||
Φοβερή δουλειά φίλος.
Πάντως ακόμη ενα θέμα στο οποίο πονάνε τα 1100-1150 είναι το ύψος των μαρσιπιε για εμάς τους ψηλούς αναβάτες. Σε μεγάλες άποστασεις πονάνε τα γώνατα εξαιτίας της μικρής τους γωνίας. Αν καταφερνες να φτιάξεις σαν και αυτο του λινκ και δεδομένου ότι η wunderlich τα δίνει σε εξωφρενική τιμη, πιστεύω ότι σίγουρα θα εβρισκες και αγοραστές (και εμένα σίγουρα). http://www.wunderlichamerica.com/mot...V/8160334.html |
|
|||
|
|||
Μπραβο Αλεξ, πολυ καλη δουλεια!!
|
|
|||
|
|||
Είσαι ωραίος φιλαρακι!!! Το χεις
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τέτοιου είδους κατεργασίες απαιτούν παραγγελία από κάποιες εκατοντάδες ή ακόμη χιλιάδες τεμάχια προϊόντος. Προσωπικά δεν έχω δυνατότητα χρήσης CNC με χαμηλό κόστος. Άρα θεωρώ πως δεν συμφέρει. |
|
|