|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: κρανος μπαμπα........
δεν παιζεσαι με τιποταπρεπει να βρεθουμε απο κοντα να μιλησουμε επαγγελματικαμε τι ακριβως βγαζεις το δικο σου παντεσπανι;;;;;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Π/Σ/Κ, θα βρίσκομαι Ξυλόκαστρο. Έλα για καφέ... |
|
|||
|
|||
εχω μπλοκαρει με βαφτιση κορης ενος φιλουμε την πρωτη ευκαιρια θα γινει
|
|
|||
|
|||
Να πάρετε μαζί και τον Skippybi, ψοφάει να την μάθει την δουλειά!!!!
|
|
|||
|
|||
μπρρρρρ
btw η σωστή αντιμετώπιση της 19χρονης κόρης είναι... ο γκόμενος σε πριβέ: "άκου φιλαράκο, αν σας ξαναπετύχω να μη φοράει η κόρη μου κράνος όταν την δω καβάλα στο παπάκι σου (εκεί του πετυχένεις και τον εγωισμό), σου έχω κόψει τον ####... εσύ δεν με νοιάζει μπορεί να μην σε νοιάζει το κεφάλι σου ...αν δε δω έστω και μια γρατζουνιά στην μικρή και μάθω ότι έγινε από την καλή σου οδήγηση, σε έχω βάλει δυο μέτρα κάτω από τη γη... αυτά... καλή διασκέδαση" (ξαναλέω σε πριβέ) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κι άμα είναι πιο ψηλός και πιο μπρατσαράς από σένα?!?!!?!?!!?! |
|
|||
|
|||
εξαρτάται πόσο θέλει την κόρη
εσύ αν ο μπαμπάς ήταν ένας κοντός σπίθας και στα έλεγε αυτά αλλά την γκόμενα την ήθελες τι θα του έλεγες; "σκάσε ρε τάπα"; μπαααα χλωμό σε κόβω άσε που είσαι πάντα κερδισμένος - αν γίνει κάτι τέτοιο, φροντίζεις να μαθευτεί... αν η κόρη έχει το ελάχιστο δέσιμο με την οικογένεια της, θα τον χαιρετήσει άμεσα τον τύπο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εδώ είναι ΤΟ κουμπί της υπόθεσης!!!!!!!! Και μάλλον ο καλύτερος τρόπος... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
υπερδύσκολη συμφωνώ
και έχεις δίκιο ότι πρώτα η κόρη (και τέσπα ο δικός σου άνθρωπος) πρέπει να καταλαβαίνει κάποια πράγματα, γιατί σήμερα αυτός ο τύπος, αύριο άλλος... τα ίδια θα κάνεις; |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|