|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Άλπεις - Προγραμματισμός
XAXAXAXA καλό
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τι ειναι αυτο? |
|
|||
|
|||
ΦΙΛΕ STRATS ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ COMO.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ Η ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φανταστείτε ότι σκάσανε μύτη 2 Ιταλοί στο μαγαζί με μηχανή και πιάσαμε την κουβέντα.Τους ρωτάω λοιπόν από που ακριβώς είναι από την Ιταλία και μου λένε Βόρεια Ιταλία.Λέω εγώ από που ακριβως και μου λένε από ένα χωριο ψηλά στα σύνορα με Αυστρία χωρίς να μου λένε τ`όνομα.Ξαναλέω ρε παιδιά απο που ακριβως και μου λένε Μεράνο.Ε, τότε αρχίζω λοιπόν και τους λέω χωριά στους Δολομίτες και πάσα λές και μιλούσα για την Κρήτη και κουφαθήκανε τελείως. |
|
|||
|
|||
Καλό ταξίδι φίλε , είμαι σίγουρος ότι θα περάσεις καταπληκτικά.
Η διαδρομή είναι πολύ καλή και τα χλμ ρεαλιστικά !!!!! Αλπεις πήγαινα 3 χρόνια συνέχεια, μπορείς να δείς φωτό εδώ . Οτι άλλο θέλεις στην διάθεσή σου . Νάστε καλά εσύ και η γυναίκα σου και να κάνετε πάντα τέτοια ταξίδια. Θα σας μείνει αξέχαστο !!!!!! Υ.Γ. Συμβουλή : Στο πρόγραμμά πάντα αφήνουμε μια μέρα εντελώς απρογραμμάτιστη ώστε αν σου αρέσει κάποιο μέρος να έχεις την δυνατότητα να μείνεις περισσότερο. Να χαζέψεις τα αξιοθέατα περισσότερο, να μην τρέχεις σαν παλαβός μέσα σε καταιγίδες να προλάβειςτην επόμενη διανυκτέρευση, κλπ. Γενικά να μην σε κυνηγάνε οι μέρες τις επιστροφής. (ανα 7 μέρες / 1 μέρα ελεύθερη). Last edited by peterv; 19-07-2011 at 08:17. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στο Μαυροβούνιο αν δεν κάνω λάθος, δεν μπορείς να μπεις μόνο με ταυτότητα, θέλει διαβατήριο. Φεύγω αύριο για ένα 4ήμερο Μαυροβούνιο οπότε θα τσεκάρω το θέμα "από κοντά" και θα σου πω |
|
|||
|
|||
ΚΑΛΟ ΤΑΧΙΔΙ STRATS ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
|
|
|||
|
|||
Καλό Ταξίδι Στράτο!Να περάσετε τέλεια!
|
|
|||
|
|||
Με το καλό Στράτο να περάσετε τέλεια περιμένουμε εντυπώσεις . |
|
|||
|
|||
Γεια σου ρε Θοδωρή, φίλε πολυταξιδεμένε
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 42 | 29-03-2011 12:30 |
Στις Άλπεις με GS !!! | alxadespotos | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 16 | 01-08-2010 00:35 |