|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: [ΚΡΗΤΗ]: Ηράκλειο εκεί στο Νότο (με λίγη σκόνη παραπάνω
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Το διάβασε αυτό η Κική; Κι αν ναι, τι "έφαγες"; τηγανιά; ή παντόφλα; Ακούγετε ενδιαφέρον, αν θυμάσαι μερικά από τα σχόλια τους Νικόλα, οι διαδρομές σου είναι το κάτι άλλο και οι περιγραφές σου, μοναδικές. Κική, συνεπιβάτης παντός καιρού και εδάφους. Last edited by nikos-x; 18-08-2011 at 21:33. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η Κική είναι ελαφριά σαν πούπουλο, απλά και τα πούπουλα έχουν το κάτι τις τους σε βάρος ενώ ακόμα και τα 10 κιλά, άντε 15 που είναι μαζί με τον εξοπλισμό έχουν σημασία σε δύσκολες συνθήκες... Για το τι είπαν οι λουόμενοι της παρέας και μη θα στο απαντήσουν οι υπόλοιποι. Εκλιπαρώ πάντως τη συγνώμη τους, δε το έκανα επίτηδες, με πιάσανε τα διαόλια μου, στιγμή τρέλας Ναι, τόσο καψούρα που με παντρεύτηκε και πρόλαβε να μου κάνει και δύο γιούς Last edited by Markas; 18-08-2011 at 22:11. |
|
|||
|
|||
Για σου ρε Νικόλα είσαι καταπληκτικός είμαι στο καράβι γιΑ επιστροφη και σε διαβάζω να ξερες πόσο με χαλαρωσες άντε και στην επόμενη τρέλα να είδατε παντα καλα να σας καμαρόνουμε
|
|
|||
|
|||
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΜΑΛΙ
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΙΚΗ ΗΡΩΑ............. |
|
|||
|
|||
Πάντα τέτοια με παρέα την ηρωίδα σύζυγο . Πολύ όμορφες διαδρομές και φωτορεπορτάζ όπως πάντα . |
|
|||
|
|||
Μπράβο Νικόλα και Κική !!!!
Σε πήρα χαμπάρι εγώ ....έχεις πρόβλημα με την άσφαλτο και καλά κάνεις !!!! Σας χαίρομαι ,μπράβο φιλαράκια και σε άλλα βουνά !!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
πραγματικα μπραβο.και ενα μεγαλο μπραβο και στην Κικη που σε ακολουθει στα παντα.ποτε δεν ειχα αυτη την τυχη εγω....να την προσεχεις
δεν ξερω προσωπικα με τοσο εξοπλισμο αν θα την παλευα μεσα στην ζεστη,σιγουρα θερμοπληξια θα παθαινα. |
|
|||||
|
|||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Όλο μου ξεφεύγεις, αλλού ήταν να πάμε για κάμπιγκ και αλλού πήγαμε αν θυμάσαι! Προειδοποιώ τους χωμάτινους του GsForum πως θα γίνει κάποια στιγμή εδώ κάτω ένα event αντοχής. Τι και πως θα δούμε. Ακόμα είμαστε στα σκαριά και στις ιδέες. Υπομονή μέχρι την επόμενη άνοιξη! Last edited by Markas; 21-08-2011 at 11:57. |
|
|||
|
|||
αδερφε πραγματικα μπραβο και σε σενα και στην γυναικα σου,ειστε πραγματικα σκληροι....και σας ζηλευω.
εχω δει και σε αλλο forum απο που περνατε και τι κανετε και πραγματικα ενα μπραβο ειναι πολυ λιγο... νομιζω καποια στιγμη θα μου κανεις μαθηματα,εσυ ο γιαννης και ο σπυρος <<σπυριδων,φοβερο παιδι>>. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ηράκλειο εκεί στον Νότο | Eftixis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 57 | 25-08-2011 00:28 |
Ε όχι και εκεί λαμογιές !!! | erasel | Ελλάδα | 6 | 17-07-2011 12:59 |
Εδώ Παπάς....εκεί Παπάς....Που είναι ο Παπάς? | zastava | Χιούμορ | 2 | 21-10-2009 14:02 |
Ελπίζω να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα εκεί. | arisxios | Ανέκδοτα | 16 | 10-04-2009 01:06 |
Επικίνδυνη η σκόνη από τη Σαχάρα που «σκεπάζει» τη χώρα | Arkas | Περιβάλλον | 1 | 09-03-2009 15:56 |