|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά δισκόπλακων
Καλημερα ειμαιο Σταυρος απο Ηρακλειο εχω ενα R80R του 93 και ψαχνω τις δυο μπροστινες δισκοπλακες
Λεοντοκαρδε εχεις pm |
|
||||
|
||||
H Brembo δεν έχει ... το ψάχνουμε κ από αλλού ...
|
|||
|
|||
ΝΙΚΟΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΑΛΕ ΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΑ.
ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ Ρ/Μ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ο έμπορος ενημερώθηκε ... τηλεφώνησε για ραντεβού ...
|
|||
|
|||
μπράβο στα παιδιά για άλλη μια φορά,που φροντίζουνε για εμάς κ τις αγαπημένες μας!!!..πάνω στην ώρα που είχα αρχίσει να ψάχνομαι!!!!...
|
|
|||
|
|||
ΠΙΣΩ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ 1200GS ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.
ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ 3-4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Νίκο καλημέρα και Χρόνια Πολλά
Σε παρακαλώ να με προγραμματίσεις για δισκόπλακα πίσω και τακάκια πίσω Ευχαριστώ εκ των προτέρων ΥΓ: έχεις ΠΜ |
|
|||
|
|||
Σήμερα αγόρασα από τον Περιστερά τακάκια και δισκόπλακα πίσω.
Θέλω να ευχαριστήσω το gsforum και ειδικότερα τον Λεοντόκαρδο για την άμεση ανταπόκριση του. Όσο για τον Περιστερά, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έγινα πελάτης του. |
|
|||
|
|||
Νίκο καλημέρα και Χρόνια Πολλά
Σε παρακαλώ αν μπορείς δώσε σήμα και για μένα για δισκόπλακα και τακάκια πίσω Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 1080 HELMET/ΜΟΤΟRSPORT | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 54 | 11-11-2011 21:45 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 23:58 |