|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πουλήστε σπίτια, για να πληρώσετε την εφορία!
Απόσπασμα:
Και οχι δεν το προκαλεσαν οι τραπεζες αλλα η ζητηση απο το φθηνο χρημα που μοιραζαν οι τραπεζες και το επαιρναν οι ''λοξατοι'' αγαπητε Γιαννη. Και σου ξαναλεω επενδυση 25ετιας η οποια θα στοιχισει 500,000 και με την αποπληρωμη στην ληξη θα αξιζει 50,000 ειναι η πιο ηλιθια κινηση που μπορει να κανει καποιος για να ικανοποιησει την λοξα του. Σορρυ........... Απόσπασμα:
Και φυσικα δεν μπορουν ΟΛΟΙ να εχουν δικο τους σπιτι, και φυσικα δεν μπορουν ΟΛΟΙ να εχουν εξοχικο, και φυσικα δεν μπορουν ΟΛΟΙ να εχουν Mercedes/bmw και φυσικα δεν μπορουν ΟΛΟΙ να τα ακουμπανε στα μπουζουκια 7 ημερες την εβδομαδα και φυσικα δεν μπορουν ΟΛΟΙ να κανουν διακοπες καθε Σ/Κ και 1 μηνα το καλοκαιρι και φυσικα δεν μπορουν ΟΛΟΙ να εχουν iPHONE και παει λεγοντας........αν την παραπανω αποψη ΔΕΝ την θεωρεις νοικοκυριστικη ισως η επανασυσταση της ΕΣΣΔ με πληρη εφαρμογη του Μαρξιστικου δογματος οτι ολοι ειναι ισοι να ειναι ο καταλληλος τοπος να ζησεις..........μονο που το ''ολοι ισοι'' δεν ξερω αν θα ειναι στα χαμηλα οπως ηταν ¨η θα παει λιγο ψηλοτερα. Οσο για το ψαρι ναι εχεις δικιο αλλα ψαρι δεν ειναι μονο η πολιτικη με κορμο την κοινωνια και κεφαλι την ιδια αλλα και η ιδια η ουρα του ψαριου η οποια αν πιασει μια ψειρα μετα παει και κολλαει κιαλλη και μετα κιαλλη με αποτελεσμα να πιουν το αιμα του ψαριου και το κεφαλι να πεθανει τελευταιο!!!!! Last edited by GeorgeP; 25-04-2013 at 16:28. |
|
|||
|
|||
Ελα ρε Γιώργο! Δεν υποχρέωσε κανείς τις τράπεζες να δώσουν αλόγιστα τα δάνεια κάθε είδους και τις πιστωτικές!
Αν οι τράπεζες δεν τα έδιναν, ποιοί θα έπαιρναν;! Ξεκόλλα! μας είχαν ξεσκίσει στα τηλέφωνα και την ενόχληση, γιατί άραγε; Να μου πεις ότι την πατήσαμε ναι, αλλά μη ρίχνεις τις ευθύνες στον πολίτη, δεν είναι όλοι λαμόγια, τους προσφέρθηκε μιά ευκαιρία για καλύτερη ζωή. Να σου θυμίσω τον Σημίτη και τι έλεγε για το χρηματιστήριο; θεωρείς ότι ήταν πολύ εύκολο να αντισταθείς στον εκπαιδευμένο πωλητή; Κι εν τέλει.....δε μας έλεγαν ότι η οικονομία μας ήταν σε διαρκή άνοδο; Μίλησε ποτέ κανείς στο λαό για το δανεισμό; πόσο είμαστε χρεωμένοι ως κράτος; Μην κατηγορείς τους λιγότερο υπεύθυνους! Στρέψε τα πυρά σου επιτέλους εκεί που όντως υπάρχουν ευθύνες! |
|
|||
|
|||
Πως λεγεται αυτος που σου πουλαει με καθε τροπο κατι...
σε περνει τηλ το μεσημερι το βραδυ το πρωι και ξανα απο την αρχη...μεχρι να σε πεισει... Δεν σου εξηγει οτι υπαρχουν ψιλα γραμματα...οχι οτι πρεπει αλλα αυτο λεει η ηθικη... Επισης χρησιμοποιει "φερεγγιους" ανθρωπους να σου λενε οτι αυτο ειναι το σωστο ... (Παπαντωνιου...Σημιτης...Παπαδημος(απο αλλο ποστο τοτε) για το οποιο ξερει οτι εχεις παρα πολλες πιθανοτητες να μην μπορεσεις να το ξεπληρωσεις... Ο οποιος ξερει οτι αυτο που σου πουλαει ειναι υπερτιμημενο (οπως πολυ σωστα λες)... ??????? Παπατζης...??? Απατεωνας...??? ή Τραπεζες...??? στην περιπτωση της Ελλαδας το ιδιο ηταν... η κατασταση θυμιζε τους παπατζιδες με τους αβανταδωρους...απλα αυτοι φοραγανε κουστουμια και δεν παιζαν τον παπα σε χαρτοκουτα... Βρε συ Γιωργο ξεχνας που οι τραπεζες εστελναν στο κοσμο ακομα και χωρις να εχει ζητησει προενεργοποιημενες πιστωτικες καρτες... που για να τις απενεργοποιησεις επρεπε να πας αυτοπροσωπος να δηλωσεις στην τραπεζα (με οση ενοχλησει καθηστερηση και αν ηταν αυτο για τον καθενα) οτι δεν το θελεις...διαφορετικα θα χρεωνοσουν την χρησιμοποιησεις ή οχι...τα τελη μιας χρονια 20-30-40 ευρω αναλογα την καρτα...και μας λες οτι ο κοσμος ηταν το λαμογιο...!!! Χαζος ναι...αφελης ναι...μαμακας ναι...αλλα λαμογιο γιατι ηθελε ενα σπιτι τι να πω... Διαχωριζω πληρως και δεν λυπαμαι αυτους που τα κανανε τζιπ και μπουτια...δεν με απασχολουν αυτοι... με απασχολουν αυτοι και στεναχωριεμαι που απλα νομιζαν οτι μπορουν σε βαθος 35ετων οτι θα μπορουν να εχουν το δικο τους σπιτι να το αφησουν στα παιδια τους...ενα ειδος ενοικιου να δινουν δλδ απλα στο τελος να τους μεινει κατι... Μπορει να ειναι χαζη επενδυση δεν ξερω...αλλα αλλο ειναι το θεμα... Last edited by asotosios; 25-04-2013 at 23:31. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλά μιλάμε πολύ προχωρημένη η σκέψη σου..... αυτό με τα ψάρια και τις ψείρες.... τελείως σοκαριστικό! άλλο επίπεδο, τελείως άπιαστο για εμάς τους υπόλοιπους κοινούς ανθρώπους!!! Σε ευχαριστούμε που μοιράζεσαι τόσο βαθυστόχαστη γνώση μαζί μας.... |
|
|||
|
|||
Χαιρομαι που σου φανηκα χρησιμος εμπλουτιζοντας τις γνωσεις σου με κατι τοσο βαθυστοχαστο και απιαστο για εσας τους κοινους θνητους........
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και καλα βρε Γιαννη κι ''ασωτευιε'' εσας οτι σας προσφερουν μεσω τηλεφωνου πατε και το περνετε αβλεπι? Δλδ ''ασωτευιε'' οταν βλεπεις ''παπατζη'' στην Γουναρη στον Πειραια σταματας για να γινεις πλουσιος? Ησυχαστε και επιτελους δειτε οτι οι παπατζηδες, οι απατεωνες και οι τραπεζες πονταρουν στην ηλιθιοτητα του καθενος μας. Αλλα γιατι στον παπατζη σταματανε 10 και στις τραπεζες χιλιαδες? Οι λοξες που λεγαμε......... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ξαναδιαβάζεις τι γράφεις;! "αμαθή με τα μακροοικονομικά"! πες ότι δε λες στα σοβαρά ότι όλοι πρέπει να έχουμε τέτοιες γνώσεις! ....κατά χιλιάδες στις τράπεζες..... βέβαια διότι εμπιστευτήκαμε αυτούς που μας κορόιδευαν, θεωρώντας ότι είναι σοβαρά ιδρύματα οι τράπεζες. Ούτε ο Προβόπουλος να ήσουν ρε φίλε δε θα υπερασπιζόσουν τον εσμό με τέτοιο πάθος! |
|
|||
|
|||
Προσωπικά Γιώργο...δεν χρωσταω ούτε σεντς σε τράπεζα...
Ευτυχώς ή δυστηχως σαν Ασωτος δεν είχα τον χρόνο να πάω να πάρω δάνεια για Σπιτι...που ακουστηκε αλλωστε Ασωτος και σπιτομενος... την πιστωτικη την χρησιμοποιω αντι μετρητών μην χάσω το πορτοφόλι και κλαίω κανα μηνιατικο δλδ...και όχι για πίστωση μηνών... Τσουζει το 18% επιτόκιο... Αλλα δέχομαι ότι δεν μπορει όλοι να σκέφτονται όπως και εγω...αυτο όμως δεν τους κάνει λιγότερο έξυπνους ή περισσότερο χαζούς απο εμένα...σίγουρα δεν τους κάνει λιγότερο ανθρώπους απο εμένα... αλλα είναι αλήθεια οτι μου την σπαει οταν παω δω σπίτια για ενοίκιο 5 στα 10 να είναι αν αχουρια βρωμικα αλλα ο ιδιοκτήτης να ζητάει 500-600€ παρόλο που ο ίδιος δεν θα έδινε τόσα για να το νοικιάσει στην κατάσταση που είναι... ότι με τσουζει κάθε φορα που αλλάζω Σπιτι να πρέπει να βαψω τοίχους... να μετράω αν χωράει ο καναπές μου αν χωράει το ψυγείο...η κουζίνα κτλ κτλ και ίσως θα ήταν πιο βολικό να είχα ένα δικο μου Σπιτι... φαντάζομαι κάπως έτσι σκέφτηκαν κάποιοι θα επιμηνω να τους λέω νοικοκυρεους και είπαν αντι για ενοίκιο να πάρω ένα δάνειο με λίγο μεγαλύτερη ή και ίδια δόση με το ενοίκιο και να αφήσω και κάτι στα παιδια μου... Αν τώρα αυτοι για τουσ παραπανω λογουσ μπορει να τουσ αποκαλουμε παταχτσιδεσ και λαμογια και οτι τα έφαγαν μαζι με τον κάθε παγκαλο...τι να πω...!!! Εγω θεωρώ τον εαυτό μου μάλλον τυχερό που δεν μπήκα σε δάνειο και όχι έξυπνο... Last edited by asotosios; 26-04-2013 at 01:06. |
|
|||
|
|||
Απο την αλλη εγω εχω παρει στεγαστικο δανειο, αλλα πως να το κανουμε, ουτε χαζος ειμαι ,ουτε ευκολοπιστος και δεν με διακρινει η ηλιθιοτητα.
Αλλα εχουμε πει πολλες φορες,πισω απο μια οθονη υπολογιστη ο καθενας γραφει οτι θελει. Στον ιδιωτικο τομεα εργαζομαι και αγωνιζομαι , οπως εκανα παντα , να τα βγαλω περα. Δεν ειμαι και απο πλουσια ουτε καν ευκαταστατη οικογενεια. Ουτε κτηματα με ελιες εχω ,ουτε εξοχικα, ουτε καβαντζες στις τραπεζες. Και το δανειο το πηρα επειδη δεν ειχα και τι περουσιακο στοιχειο να πουλησω,ωστε να εχω τα δεκαδες χιλιαδες ευρω. Σπιτι ηθελα και σπιτι εχω και την τραπεζα πληρωνω κανονικα και ο κοσμος να ρθει αναποδα θα την εξοφλησω. Και ουτε προκειται να το πουλησω. Πως το λενε δηλαδη ? Ενα σπιτι για το παιδι μου θελω. Ευθεως να πω οτι αυτη η γενικευση και η αφ' υψηλου αντιμετωπιση ,με το ομαδικο και γεματο χαρακτηρισμους τσουβαλιασμα,ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο. Αυτα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ας υποθεσουμε επισης οτι εισαι ελ. επαγγελματιας και δεν παει καλα αυτο που κανεις, αναγκαζεσαι τοτε να κλεισεις βιβλια, μαγαζι κ.λ.π.......πως ξωφλας την τραπεζα? Ξερεις οτι τα κοκκινα δανεια, που ΚΑΙ γιαυτα κοπηκαν οι συνταξεις, οι μισθοι κ.λ.π. (αλλιως ανακεφαλαιοποιηση τραπεζων και ρευστοτητα δεν θα ξαναεπεστρεφαν στην αγορα) αποτελουν το 100& των πιο πανω περιπτωσεων? Αν ο κοσμος ερθει αναποδα οπως λες δεν προκειται να ξωφλησεις την τραπεζα διοτι δεν θα εχεις να την ξωφλησεις αν εισαι αυτος που περιγραφεις. Προτεραιοτητα θα εχει το τσουκαλι και μετα ολα τα αλλα. Οτι γραφω κολλαει σε ολους πλην των μελων του ΣΕΒ και των λοιπων φραγκατων, γιαυτο και η γενικευση..... Τελος, τι σπιτι θα αφησεις στο παιδι σου? κατι που το πληρωσες χρυσο και τοτε θα αξιζει οσο ενα καλο αυτοκινητο? Οσο για το ''αφύψηλου'' απεχεις πολυ απο την πραγματικοτητα του χαρακτηρα μου................ |
|
|