|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS Forum Adventure Training Level II την Κυριακή 25/9/1
δικαβαλο...???? εκει ειναι που θα γελασει..... και ο καθε πικραμενος !!!!
Ρε γιωργο δεν μπορεις να βρεις τιποτα μεταχειρο ... να βαλεις ? τα καινουργια εχουν γυρω στα 180 -190€ ...Καροο 2 Τ ...εγω τα φοραω 5 χρονια τωρα ...δεν τα εχω βγαλει καθολου ... |
|
|||
|
|||
Φιλε Στρατη να ρωτησω γιατι ειμαι ασχετος απο λαστιχα.Στην ασφαλτο πως ειναι?Γιατι το ψηνω πολυ για χωματινα αλλα με κραταει πισω η συμπεριφορα στην ασφαλτο.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ειναι μια χαρα λιγο προσοχη στο βρεγμενο θελει και στην ταχυτητα που ταξιδευεις... βαλε τα μην το σκεφτεσε να εισαι καλα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
λίγο περισσότερες λεπτομέρειες για τα Κaroo 2T φοράω εγώ : Πίεση 1,5 - 1,7 Bar μπροστά πίσω (η πίεση παίζει το μεγαλύτερο ρόλο !!!!) Ταχύτητα : έως 160Χλμ. Αλλαγή : περίπου κάθε 8.000 χλμ. (normal όχι ινδιάνικα!!!!! ) Γενικά μην τα φοβάσαι το μηχανάκι πλαγιάζει στην άσφαλτο κανονικά , απλά πρέπει να συμβιβαστείς με σχετικά χαμηλές ταχύτητες και ...........να μπαίνεις χώμα !!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστω Δαναε.Ειμασταν παρεα στο level 1 στις 19 Ιουνιου.(Το κιτρινο 650).Για τη ταχυτητα το υποψιαζομουν.Μεχρι 120 πανε? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
140 ειναι η ταχυτητα ταξιδιου μου οποτε μια χαρα θα ειμαι. Ειμασταν και μαζι στο level 1 στις 19. |
|
|||
|
|||
Ακόμα να βάλεις χωμάτινα Γιώργη ;
|
|
|||
|
|||
Ασε και θα σκασω τη δευτερα ενα ωραιωτατο 700αρακι για σερβις,καποια μαζεματα και επισκευη αναρτησης και...δεν νομιζω Τακη!!!
|
|
|||
|
|||
Δημητρό κανένα νέο; Αντε μεσα στη βδομάδα μπαίνουν και τα τακούνια! |
|
|||
|
|||
Την Πέμπτη βάζω τα tkc 80 και βούρ για το level 2! Eλπίζω να τα καταφέρω! Τα λέμε από κοντά !
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GS Forum Adventure Training την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 269 | 10-06-2011 00:18 |
Adventure Training την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 88 | 07-06-2011 20:09 |