|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW R100GS PARIS DAKAR RELOADED
...πήγα το είδα απο κοντα και έπαθα κατάθλιψη!Αρκεστηκα να κλείσω ένα full service στο δικό μου για αύριο...
|
|
|||
|
|||
Αγαπητέ Ιωαννη R100gs !!!!
Υγείαν έχωμεν καί υγείαν επιθυμώμεν δι'εσέ και το άριστον μοτοσακό σου !!! Εύγε !! Ιωάννη άξιον τέκνον τής ταπεινής ταύτης ομυγύρεως ήτις αυτοαποκαλείται ....φόρουμ !!! Ενημέρωσον παρακαλώ τους τρέχοντες τα σάλια ποίον ταπεινόν όβολον ηναγκάσθης να ακουμπήσης εις τόν πάγκον τού βαθυτάτου γνώστου της μηχανικής επιστήμης καί ποίον τό ονομα αυτού !!! Προσοχή !!!!!! Τέκνον μου !!! Δέων όπως πληροφορήσεις υμάς διά τα ακριβή τάλαντα περί των ανταλακτικών !!!!!! (οχι αλαντικών ! ) Καθ'οτι καί υμείς διαθέτωμεν ανάλογον ημιόνον !!! καί πολύ θά θέλαμε νά μάθωμεν περί τού ενχειρήματός σου !!!! Παρακαλώ σέ αγαπητέ Ιωάννη , όπως συνεχίσεις τό θεάρεστον τούτο έργον όπου τόσας χαράς καί αγαλίασην έφερεν εις τάς αμαρτολάς υμών ψυχάς !! ΕΥΓΕ !!!! Αξιον Τέκνον !!! Σέ φιλώ σταυρωτά καί αναμένω μετά βαθυτάτης αγωνίας ....... Ετερος συνφορουμίτης αυτοαποκαλούμενος ..... Teacher !!! |
|
|||
|
|||
Ευλόγησον!!!!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Δι ευχών των αγίων πατέρων ημών................................................
από του πονηρού αμήν....!!!! |
|
|||
|
|||
ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!!!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ! ΜΙΧΑΛΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ! |
|
|||
|
|||
ΑΓΑΠΗΤΕ TEACHER, ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΩ ΣΟΥΜΑ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ, ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΠΑΛΙ!!!
|
|
|||
|
|||
ΑΑΑΑΑΑντε !!!! βρέ παιδίμου καί έλεγα "πού είναι....πού είναι... θά τόν έφαγε από την μιά η κρίση , από την άλλη η επισκευή ... πάει..." αλλάάάά ... Ω !!!! τού θαύματος Νάτος !!!!
Χαίρομαι νά βλέπω τέτοια κουκλιά !!!! Καί το δικό μου κάπως .... έτσι ήταν πρίν 20φεύγα χρόνια..... όμως... still going strong !!!! Περιμένω ...... |
|
|||
|
|||
Θα ευχηθώ καλά ταξιδέματα σε όλο τον κόσμο....
Η ιδανική μοτοσικλέτα για υπερταξίδια... |
|
|||
|
|||
Έτοιμος εδω και καιρο, έχω βάλει και τα TKC80 και δεν κρατιεμαι!!! Βάλε το ούζο , βάζω το μεζέ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
PARIS DAKAR 2012 | geopoumid | Αγώνες | 45 | 16-01-2012 16:57 |
βολτα με r100gs-paris dakar 21-6-2010 | commander | Διάφορα | 17 | 06-07-2010 10:43 |
ΠΩΛΕΊΤΑΙ BMW R100GS PARIS DAKAR | MIHALIS TZIMAS | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 25 | 05-06-2010 12:29 |
F 650 Gs (Paris-Dakar Replika) | Vasilis | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 4 | 02-03-2010 17:08 |
BMW R80 G/S Paris Dakar | kostasvar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 9 | 08-08-2009 02:09 |