|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλο σου ταξιδι Κωστα!
Απόσπασμα:
Τώρα ποιά θα είμαι σαν πατέρας της. Το οφείλω στον γαμπρό μου. |
|
|||
|
|||
Τα συλληπητηριά μου.
Να ζήσετε να τον θυμόσαστε!!! |
|
|||
|
|||
Τα συλληπητηρια μου ρε φιλε. Να εισαι δυνατος και να προσεχεις την μικρη.
|
|
|||
|
|||
Λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας,
τώρα πρόλαβα να διαβάσω το post. Έφυγε ένας πατέρας, ένας σύζυγος κι ένας αδελφός. Αυτές τις ώρες είναι ανείπωτη η θλίψη των οικείων... Έλα όμως που η "ρουφιάνα" η ζωή τραβάει μπροστά. Κι αυτό που μένει είναι οι αναμνήσεις, οι φωτογραφίες, η θλίψη. Μένει όμως κι ένα τρίχρονο αγγελούδι ορφανό. Σου εύχομαι Ηλία, μέσα από την ψυχή μου κουράγιο να σταθείς δίπλα στην οικογένεια της αδελφής σου. Και μην ξεχνάς ότι οι φίλοι σου μέσα από την παρέα μας είναι δίπλα σου, δίπλα σας. Όπως ακριβώς έννιωσες την ανάγκη και ζήτησες ανάγκη για αιμοπετάλια για τον γαμπρό σου με τον ίδιο τρόπο μην διστάσεις να ζητήσεις όποια συνδρομή ή συμπαράσταση μπορούμε να προσφέρουμε. Από το να πάρουμε μαζί το κοριτσάκι σε μια εκδήλωση που συμμετέχουν και οι οικογένειές μας, μέχρι και να το βοηθήσουμε με όποιον τρόπο χρειαστεί... Το γνωρίζω Ηλία, πως είσαι περήφανος άνθρωπος. Όμως αυτές εδώ οι αράδες, δεν έχουν άλλο σκοπό από το να σου θυμίσουν πως έχεις φίλους και πως αυτοί είναι δίπλα σου! Δίπλα σου στην εντουροβόλτα αλλά και δίπλα σου στην δύσκολη στιγμή. Καλό κουράγιο! |
|
|||
|
|||
Κουράγιο στην οικογένειά του.
Να ζήσετε να τον θυμόσαστε... |
|
|||
|
|||
Κρίμα…..να ζήσετε να τον θυμόσαστε.
Θερμά συλλυπητήρια. |
|
|||
|
|||
Αδελφε καλη δυναμη σε σενα στην αδελφη σου και στο μικρο σας θησαυρο .....................................................................................................
|
|
|||
|
|||
Δημητρη σ ευχαριστω πολυ.
Ειμαι σιγουρος οτι εδω μεσα υπαρχουν ανθρωποι με το "Α" κεφαλαιο. Η μικρη χρειαζεται την αγαπη μας, γιατι, αν οχι τωρα, σιγα-σιγα θ αρχισει ν αναρρωτιεται γιατι ο πατερας της αργει να ερθει τοσο πολυ. Ηξερε οτι μεχρι τωρα ηταν στο νοσοκομειο. Ηξερε μεχρι πριν απο λιγο καιρο οτι ηταν στο εξωτερικο για δουλειες. Μετα απο καποιες μερες ομως τον εβλεπε. Τωρα δε θα τον βλεπει. Και μεγαλωνοντας θα καταλαβαινει οτι δεν υπαρχει μπαμπας. Και εκει ειναι που θ αρχισουν αλλα προβληματα. Αναρρωτιεμαι αν αυτα που εκανα ηταν αρκετα. Νοιωθω οτι δεν μπορεσα να τον σωσω. Δεν ηταν στο χερι μου ομως. Εκανα ΟΤΙ μπορουσα. Ετρεξα να βρω ανθρωπους να δωσουν αιμοπεταλια. Εδωσα και γω και μετα λυποθιμησα. Νοιωθω οτι ημουν ετοιμος να πεθανω, αρκει να τον εσωζα. Δεν μπορεσα ομως. Νοιωθω οτι δεν εκανα τιποτα για εκεινον. Ο Θεος αποφασισε οτι τον ηθελε μαζι του. Και οταν αποφασιζει ο Θεος, εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα. Μακαρι να μπορουσα να τον φερω πισω. Λυπαμαι που δεν ηταν στο χερι μου να κανω κατι παραπανω. Ευχομαι απο κει πανω που ειναι να προσεχει το αγγελουδι του, που δεν προλαβε να τον χαρει. Καλο σου ταξιδι Κωστα.Μεσα στο φερετρο η μητερα σου, σου εβαλε μια μικρη νταλικα. Το οχημα που σε ταξιδεψε σ ολη την Ευρωπη. Μ αυτο το οχημα τωρα ποια θα ταξιδευεις σ εναν νεο κοσμο. Ισως τωρα ποια να εισαι πιο ευτυχισμενος απο πριν. Καλο σου ταξιδι αδελφε μου. Για μενα δεν εχεις πεθανει...! Last edited by emix; 15-05-2010 at 01:34. |
|
|||
|
|||
κουράγιο σε εσάς και καλό ταξίδι στον Κώστα.....
|
|
|||
|
|||
συλλυπητιρια φιλε Ηλια
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ενα Καλο Καταστημα για Περιφερειακα Μηχανης? | sansiro.sugata | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 11 | 01-06-2010 10:01 |
Το ταξιδι που δεν εκανα ποτε.. | sansiro.sugata | Info ταξιδιών εξωτερικού | 2 | 11-11-2009 12:50 |
Πληροφοριες για ταξιδι στην Ευρωπη | georgekostas | Info ταξιδιών εξωτερικού | 9 | 03-09-2009 13:50 |
Καλο μηνα και καλο καλοκαιρι... | georgekostas | Διάφορα | 12 | 02-06-2009 00:42 |
Ποια ειναι τα μεγαλυτερα προβληματα της συμβιωσης σου με την μοτοσυκλετα σου; | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 19-03-2009 12:19 |