|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ο ΚΑΦΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ
Απόσπασμα:
εισαι σιγουρος?????
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και αν βγεις εξω για τσιγαρο θα σε ακολουθησω..........οπως κανω αλλωστε και στα στροφιλικια που δεν μπορω να σε πιασω........ Αφηνω δε ασχολιαστα τα περι πολιτισμου, δημοκρατιας, εξοδου απο την Ευρωπη λογω ελλειψης πολιτισμου(!) που αναφερονται πιο πανω ως αναξια σχολιασμου και αξια μονον χλευης!!! Αν ειναι ποτε δυνατον να μην πηγαινω στο σπιτι του καπνιστη φιλου μου λογω των παραπανω, αν ειναι δυνατον να μην δεχομαι τον καπνιστη φιλο μου στο σπιτι μου, αν ειναι δυνατον να διαλεγω φιλους αναλογως καπνιστικων πεποιθησεων....... αν ηταν ετσι τοτε οι επιλογες μου θα ηταν πολυ περιορισμενες και οι φιλοι μου ελαχιστοι αφου οι πλειονοτητα των απολιτιστων Ελληνων αλλα και των πολιτισμενων ευρωπαιων Ιταλων, Ισπανων, Γερμανων, Γαλλων.....ειναι καπνιστες...........ημαρτον. Last edited by GeorgeP; 15-12-2011 at 17:14. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
+ 1200 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
με το Βαριαντερο δεν μου κανει εντυπωση.Θα κανω και ποστ με σημερινο συνβαν. Στο θεμα μας ομως.Νομιζω οτι πρεπει να βρεθει η χρυση τομη. Εαν και εφοσον θελετε να βγαινουμε ολοι μαζι. Εμεις να μην το κανουμε τεκε αλλα και σεις να μας αφινετε να κανουμε και την απολαυση μας. Εκτος εαν σας αρεσει την ωρα που μιλατε να σας γραφουμε και να πηγενουμε εξω και να κανουμε πηγαδακια λες και ειμαστε μαθητες λυκειου η' χαζογκομενες |
|
|||
|
|||
Να έχουμε την υγειά μας να καπνίζουμε, παιχταδόρες και παιχταδόρισες. Όλοι έχετε δίκιο. Το πιο σωστό είναι να υπάρχουν τέτοια συστήματα εξαερισμού που να καπνίζει όλο το μαγαζί και να μην υπάρχει ίχνος καπνού. Έχω τύχει σε τέτοιο μαγαζί. Αλλά στοιχίζει, τι να κάνουμε φίλε μαγαζάτορα...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ελα και πες μου ρε Ευτύχη... έλα και πες μου!!!
Αναφέρω ένα παράδειγμα... Έχω πάει σε τόσα Final Four όπου τα παιχνίδια γίνονται σε 2 ημέρες, 2 παιχνίδια την Παρασκευή και 2 παιχνίδια την Κυριακή. Αν θελήσεις να βγεις από το Στάδιο, δεν ξαναμπαίνεις !!! Μπαίνοντας στο στάδιο γύρω στις 5μμ σου παίρνουν -μεταξύ άλλων- αναπτήρες, τσιγάρα, κ.ο.κ. Αν δεις και τα 2 παιχνίδια (που αυτό είναι και το πιθανότερο) βγαίνεις από το στάδιο στις 23:00-23:30... Αυτοί λοιπόν οι 3-4.000 Παναθηναϊκοί + πόσοι Ολυμπιακοί, που βρέθηκαν στο Βερολίνο το 2009, πωωωωωωςςςς δεν είχαν κανένα μα κανένα πρόβλημα για 6-7 ώρες να μην καπνίσουν/μυρίσουν τσιγάρο και στο ΟΑΚΑ κάθε βδομάδα μου βγαίνουν τα μάτια απ' την κάπνα για να δω μιάμιση ώρα αγώνα?? Πως ρε Ευτύχη μου??? Μα η απάντηση είναι εύκολη... γιατί χωρίς μπαμπούλα δεν μπορούμε φίλε... Last edited by CPretenteriS; 15-12-2011 at 17:32. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|