|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική ασφάλιση Μοτοσυκλέτας (κ όχι μόνον)
Για να τα βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους:
Από τον οποιονδήποτε φίλο που θα ήθελε να αναλάβει την ασφάλιση των μοτο ή των αυτοκινήτων μας αυτό που νομίζω οτι θα θέλαμε όλοι είναι αξιοπιστία. Που σημαίνει την επιλογή της καλύτερης (που δεν είναι αναγκαστικά και η φτηνότερη πάντα) εταιρεία. Αν υπάρξει δυνατότητα έκπτωσης μέσω ομαδικής αγοράς γιατί όχι; (η έκπτωση εκεί αφορά την ασφαλιστική εταιρεία). Ομως δεν θα έπρεπε να γίνει με μείωση της προμήθειας του ίδιου του ασφαλιστή γιατί τα κέρδη ανά συμβόλαιο είναι πολύ μικρά και εξυπηρέτηση δεν σημαίνει εκμετάλλευση.. Προσωπικά μου αρκεί μια αξιόπιστη εταιρεία και ένας ασφαλιστής- άνθρωπος που όταν αντιληφθεί να συμβαίνει κάτι στραβό να με ενημερώσει για να πάρω τα μέτρα μου. |
|
|||
|
|||
όταν αντιληφθεί να συμβαίνει κάτι στραβό να με ενημερώσει για να πάρω τα μέτρα μου.
Μήπως το ξέρουν και αυτοί πάντα ;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άντί για ένα όφελος λίγων ευρώ στο συμβόλαιο, προτιμώ έναν έντιμο ασφαλιστή που θα με προστατέψει από την κακή εταιρεία, ή θα με συμβουλέψει σωστά άμα μου τύχει η στραβή! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Eτσι ακριβως Doc! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ιδιοσ για τισ προηγουμενεσ ετεριεσ που εκλεισαν τα τελευταια 5 χρονια ολοι οι ασφαλιστεσ γνωριζαν οτι θα κλεισουν.καΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΡΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΥ.ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ΕΠΙΣΗΣ οι περισσοτερεσ εταιρεισ που αναγραφουν και καλα εκπτωση η εκπτωση ειναι εικονοκη[δηλαδη σου γραφουν 10% εκπτοση αλλαη εκπτωση αυτη υσχιει για οποιονδηποτε κανη συνβολαιο στην εταιρεια
|
|
|||
|
|||
να συστηθω βεβαια δεν εχω μοτοσυκλετα ειμαι πρωην εραστησ τησ μοτοσυκλετασ τωρα δεν ειμαι τουσ λογουσ που δεν ειμαι το γνωριζει ενα μελοσ απο εδω που με προτεινε το σιτε μπηκα σαν επαγγελματιασ λοιπν ειμαι εασφαλιστησ..
|
|
|||
|
|||
Tι σημασία έχει αν είσαι "πρώην"; σημασία έχει οτι είσαι.. εραστής οπότε καλώς μας όρισες φίλε Δημήτρη!
Επειδή κρύβονται πολλά στα ψιλά γράμματα που έχουν τα συμβόλαια, προτιμώ τον καλό ασφαλιστή να μου δείξει τις παγίδες και να με βγάλει από διλήμματα, παρά να μου κάνει μια έκπτωση 10-20 ευρώ που θα τα δώσω πολλαπλάσια άμα τύχει η κακή στιγμή και η ασφάλιστική αποδειχθεί μια φτηνή πατάτα! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 1235 | 27-12-2013 00:05 |
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 01:25 |
Διεθνές Σαλόνι Μοτοσυκλέτας και Scooter Παρισιού: Αναβλήθηκε για το 2010!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 5 | 12-06-2009 15:31 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 14:27 |