|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: επιπλεον εκπτωση σε γνωστό γερμανικό site
Απόσπασμα:
This coupon cannot be redeemed at the moment. |
|
|||
|
|||
και εμένα το ίδιο μου γράφει. Έχει κανείς καμιά ιδέα???
|
|
|||
|
|||
Προσφορά τέλος..
|
|
|||
|
|||
το προσεξα κ γω παιδιά όπως πρόσεξα επίσης ότι έχει αυξήσει τις τιμές σε κάποια προιόντα.
ευτυχώς πρόλαβα το μπουφάν. Το περίεργο είναι ότι παίζει ακόμη το διαφημιστικό στο facebook. Θα δείξει |
|
|||
|
|||
Αν έχουμε καμιά αλλαγή γράψτε το μπας και γίνει και ο αδερφός μου με κράνος της προκοπής
|
|
|||
|
|||
μεχρι στιγμης απο οτι ειδα κ απο το προφιλ τους στο facebook κατι δεν παει καλα με αυτους. πολλοι διαμαρτύρονται ότι έχουν παραγγείλει ακόμη κ από το ιανουάριο κ ακόμη δεν έχουν πάρει ούτε τις παραγγελίες ούτε απάντηση τι θα γίνει. γι αυτο προσοχή κ καλύτερα με αντικαταβολή.
|
|
|||
|
|||
Πάντα με αντικαταβολή. Τα 3 ευρώ είναι λίγα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Πάντως έχω κάνει πέντε παραγγελίες από αυτούς. Οι τιμές τους είναι πολύ καλές (ειδικά οι προσφορές). Όταν τα είχαν ετοιμοπαράδοτα τα είχα σε δέκα μέρες. Όταν δεν τα είχαν και τα περίμεναν από τις εταιρείες......... άστα. Δύο μήνες και βάλε
|
|
|||
|
|||
σημερα εκλεισαν και τον τοιχο στο facebook για σχολιασμο...προσοχή στις παραγγελίες παιδιά ...κάτι δεν πάει καλά
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πάντως και το louis.de έχει καλές προσφορές! |
|
|||
|
|||
Παιδιά εγώ παρέλαβα σήμερα ένα μπουφάν που είχα παραγγείλει την περασμένη Κυριακή, δηλαδή σε οκτώ μέρες συνολικά (6 εργάσιμες).
Το πήρα με χρεωση κάρτας, όλα πήγαν ομαλότατα, επιβεβαίωση παραγγελίας, αποστολής, παροχή αναφοράς UPS, κλπ. Εμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Βέβαια το προϊόν μου έδειχνε διαθέσιμο, όταν έβαζα την παραγγελία. Οταν δεν υπάρχει, φαντάζομαι θα υπάρχουν καθυστερήσεις. Πάντως για μικρές διαφορές τιμής, καλύτερα να προτιμούμε τα ελληνικά μαγαζιά, για να μην πω τα ελληνικά προϊόντα! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Site που συγκρίνει τιμές Ξενοδοχείων σε 196 χώρες | IOTH1X | Info ταξιδιών εξωτερικού | 28 | 15-01-2011 11:13 |
Την Βρηκα Τυχαια σε ενα Site... | sansiro.sugata | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 8 | 20-11-2010 21:15 |
Όλο το γνωστό Σύμπαν σε ένα ταξίδι έξι λεπτών | gsrob | Περιβάλλον | 9 | 18-09-2010 14:55 |
Όλο το γνωστό Σύμπαν σε ένα ταξίδι έξι λεπτών | skippybi | Περιβάλλον | 15 | 08-08-2010 15:24 |
Μοτο για Ιταλια με 1€+30% εκπτωση πηγαινελα | arisp | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 5 | 19-11-2009 16:02 |