|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επάγγελμα αστυνομικός!!!!!!!!!
Απόσπασμα:
κανεις δε σου ειπε να μη λες και να γραφεις αυτο που θες!ομως πρεπει τα λεγομενα και τα γραφομενα σου να μην μειωνουν ολοκληρες κοινωνικες ομαδες,οπως αυτη των αστυνομικων, ποσο μαλλον οταν στο forum εχουμε πολλα παιδια που ειναι αστυνομικοι και πολλοι στις οικογενειες μας η στο φιλικο μας περιβαλλον εχουμε αστυνομικους!ολοι εμεις λοιπον ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ τον καθε κομπλεξικο που προσβαλλει και χαρακτηριζει γενικευοντας τα παντα και τους παντες! το οτι μπαινουν με πανελλαδικες δε το εγραψα για να υποστηριξω οτι ειναι τα καλυτερα παιδια,αλλα για να γινει αντιληπτο οτι πλεον εχουν ενα ανωτερο επιπεδο μορφωσης και παιδειας! τελος εγω δεν εκρινα το αν χαρηκες η οχι για το γεγονος, απλα το αφησα στην κριση των συμφορουμιτων μας... Υ.Γ.εκτος απο το οδηγω δεξια,προσπερνω απο αριστερα, δειγμα παιδειας ειναι κι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ στο συνανθρωπο! Last edited by ntinopoulos; 30-10-2009 at 14:15. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Κυριοι δειτε την ταινια "ψυχη βαθια'' και ας σκεφτουμε μετα ποσο ομορφα ειναι Ελληνες να αφαιρουν ζωες Ελληνων.
Μπορει να διαφωνεις φιλε μαζι Γιαννη μου αλλα αυτο δεν αλλαζει τα γεγονοτα. Αν με ρωτατε για τον Αλεξανδρο θα σου απαντησω με την ερωτηση ''τι ζηταει η αλεπου στο παζαρι?'' και μαλιστα πετοντας μπουκαλια στους '' μπατσους''? Φανταζεσαι αδερφε να περναγε το παιδι σου απο το αστυνομικο τμημα η' να ειχε παει η γυναικα σου να βγαλει ταυτοτητα............ Τελος για τους αστυνομικους του εξωτερικου οι οποιοι εμπνεουν σεβασμο, φιλε θα σου απαντησω οτι δεν εμπνεουν κανεναν σεβασμο αλλα τον απολυτο φοβο. Παρακουσε εντολη η' πετα μπυκαλι σε εφιππο Αγγλο η' Γερμανο και πες μου μετα ποια κλινηκη κανει αραιρεσει γκλοπ απο τον πρωκτο. Ημουν μαρτυρας σε πορεια στην Αγγλια οταν ειδα τον οχλο να κινητε στο πεζοδρομια και να σταματαει στο φαναρι. Το κουφοτερο ολων ηταν ο ξυλοδαρμος διαδηλωτη επειδη την δευτερη φορα δεν υπακουσε τον εφιππο στην προειδοποιηση και περπαταγε στον δρομο........ Δικα σου τα συμπερασματα. |
|
|||
|
|||
έχουν προκληθεί από ένα άδικο κράτος με τις πολιτικές και τους θεσμούς του.
ο Κενεντυ ειπε ''μην κοιτας τι κανει το κρατος για εσενα αλλα εσυ για την Αμερικη''........... αν το σκεφτουμε θα δουμε οτι μπορουμε να γινουμε καλυτεροι. |
|
|||
|
|||
Να τους αποκαλώ αστυνομικούς ενώ ΟΛΟΙ τους αποκαλούν ΜΠΑΤΣΟΥΣ;
και αν οι αλλοι 8α βουτηξουν απο την Ακροπολη θα βουτηξεις και εσυ?????? |
|
|||
|
|||
και καλα ρε παιχταδορ τον Αλεξ τον θυμασαι, τον μπατσακο το οποιο πυροβολησαν στον λαιμο δεν τον θυμασαι?
Αλλα βεβαια αυτος ειναι μπατσος, δολοφωνος. Και τα γουρουνια ακομα δεν τα πυροβολουν εν ψυχρω......... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σιγά μην σε φοβήθηκα κιόλας!!!!!!!!!!!!! Αλλά όταν δείχνανε το φεγγάρι, μου φαίνεται πως κοίταζες το δάχτυλο!!!! Τώρα όσον αφορά τα νεροζούμια που κάποιοι προβάλετε και καλά, σαν άποψη, τα αντιπαρέρχομαι ως τουλάχιστον αστεία... Εσύ μπορεί να θέτεις ερωτήματα, νομίζοντας ότι, όλοι έχουμε τον χρόνο να αναπτύσουμε γραπτά όσα αποκομίσαμε κοντά μισό αιώνα ζωής!!!!! Ή, νομίζεις, πως αν δεν κατάλαβες, έχω καμμιά υποχρέωση να σου κάνω φιλοσοφική διάλεξη?!!??!!? Εγώ δεν έθεσα ερωτήματα. Ζήτησα να βουτάτε την γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσετε και να πάψετε να κάνετε τα κοκοράκια, για θέματα που αφ' ενός είναι ηλίου φαεινότερο, πως δεν "τα έχετε" και αφ' ετέρου ερεθίζουν κομπλεξικά άτομα κάθε υποτιθέμενης απόχρωσης, ανεβάζοντας την ένταση και τις αψυχολόγητες αντιδράσεις και εκρήξεις. Μπορείτε σε τέτοιες περιπτώσεις να λέτε ανέκδοτα ή για τον παναθηναϊκό και τον ολυμπιακό!!!!!!!!!!!! ......... Ρε Κώστα (Ντινόπουλε), τι να σου πω?!?!?!?!?!? "Και τό' ριξα στην θάλασσα κι' έπλεε σαν σκεπάρνι" Τσάμπα τα υστερόγραφα!!!!!!!!!! ................ Βαγγέλη (fidempora), χαλάρωσε... ................... To ίδιο και συ nek21. Ούτε χρειάζετε να γνωστοποιείς ιδιότητες, όπου δεν είναι απαραίτητο. Έτσι κι αλλιώς οι "παλιοί" γνωρίζουμε!!!!!! ............ Carduelis, αν και κάπου στο τέλος ψιλοδιαφέρουν οι απόψεις μας, νομίζω πως θα περνάγαμε μερικά υπέροχα απογεύματα, εκμυστηρευόμενοι εμπειρίες, πίνοντας το κρασάκι μας!!!!!!!!!! Εύχομαι να βρεθεί χρόνος, αν και εσύ το θέλεις!?!?!?!? ................ Η γενιά των αποτυχημένων γονέων? Μπράβο βρε Παναγιώτη, να και κάπoιοι που καταλαβαίνουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Last edited by yannis; 30-10-2009 at 15:52. |
|
|||
|
|||
εγω μαγκες,αν και χρονια μηχανοβιος και αληταμπουραςεχω φιλαρακια αστυνομικους,πολυ καλα παιδια,κανοντας ενα επαγγελμα πολυ δυσκολο,επικυνδυνο,με βαρδιες,χωρις εκπαιδευση και καλο εξοπλισμο και βασικα χωρις καλο μισθοβεβαιως υπαρχουν καποιοι που δινουν ασχημη εικονα σε ολο το σωμα,αλλα μηπως ΔΕΝ πρεπει να τους παιρνει ολους η μπαλλα;;;;;;;;;
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
.....και για να συμπληρώσω .... Μήπως δεν υπάρχουν .... κακοί δικηγόροι, κακοί ταξιτζήδες, κακοί παππάδες, κακοί οικογενειάρχες ή κακοί "μηχανόβιοι" ;;;;;;;; Παντού κ πάντα, θα υπάρχουν κάποιοι που "παραπατάνε" και παίρνουν στον λαιμό τους ολόκληρη την "οικογένεια" στην οποία ανήκουν Και θα επικαλεσθώ την παροιμία .... "Με τα ξερά ΝΑ ΜΗΝ καίγονται ΚΑΙ τα χλωρά" ....
|
|||
|
|||
και κατι τελευταιο.................το πιο σωστο που ακουσα σε αυτο το ποστ ειναι............αυτες οι κουβεντες γινονται πινοντας και τρωγοντας
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νεκρός από σφαίρες αγνώστων αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής | wolferin | Ελλάδα | 22 | 20-06-2009 01:05 |
Νεκρός αστυνομικός από πυρά ληστών στη Νίκαια | Arkas | Επικαιρότητα | 9 | 07-03-2009 21:54 |