|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To ρήμαξα το χέρι μου...
Περαστικά σου Στράτο μακάρι να μην είναι τίποτα σοβαρό και να γυρίσεις γρήγορα στην καθημερινότητά σου αλώβητος . |
|
|||
|
|||
Περαστικα σου Στρατο.Τι να πω,οσα φερνει η ωρα δεν το φερνει ο χρονος..
|
|
|||
|
|||
Περαστικά σου Στράτο, εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις και γρήγορα να μπορέσεις να ξαναχαιδέψεις το γκάζι της χοντρούλας σου!
|
|
|||
|
|||
Φίλε μου αν και δεν σε γνωρίζω σου εύχομαι ολόψυχα περαστικά και μην το αφήσεις να σε πάρει απο κάτω. Επειδή έχω πάθει ρήξεις τενόντων στο στροφικό πέταλο στον ώμο και ξέρω τι πόνο κάνουν (έκανα επέμβαση και στους δύο) πιστεύω οτι δεν έχεις σοβαρό πρόβλημα και θα περάσει απλά θέλει τον καιρό του. Μη το ζορίσεις!!!
Περαστικά |
|
|||
|
|||
Περαστικα φιλαρακι....
Ευχομαι να αναρωσεις πολυ γρηγορα!!! |
|
|||
|
|||
να στα πω και forumιακα...bad luck φιλαρακι, θα μπορουσαν τα πραγματα να ηταν πολυ πολυ χειρότερα..κοιτα γυρω μας,πίσω μας τι συμβαίνει.. Θα πάνε όλα καλά και θα είναι περαστικά...όπως είπε και Θεοδωρής χειμώνας είναι μπροστα..και εχεις ανοιξει ήδη κατι ταξειδιωτικά μετωπα,ευκαιρία για μελέτη..
|
|
|||
|
|||
Περαστικά Στράτο.Ήταν μία κακή στιγμή.Κάνε λίγο υπομονή και όλα θα φτιάξουν.
|
|
|||
|
|||
Στράτο λόγω του ότι έχεις γυμνασμενο σώμα δεν μπορώ να φανταστώ ότι έχεις κόψει τενοντα οι γυμνασμενοι μυς όταν είναι παγωμενοι πεθάνουν σοβαρές κραμπες προσοχή στους γιατρούς χειρουργουν για τα φράγκα ελαφρύ μασάζ με αντιφλεγμονοδη και χαλαρές ασκισουλες για την αποφυγή αγγιλοσης ότι καλητερο έτσι το αντιμετοποισε ο γαμπρός πριν λίγες μέρες και τώρα κάνει πάλι κουπί με το κανό Οι μυσ αναπλαθοντε όπως και να έχει το πράμα γρήγορα περαστικά σου και μην το βάζεις κατω
|
|
|||
|
|||
Στρατο περα απο τις αυτονοητες ευχες μου για γρηγορη αναρρωση,προσεξε αυτο που πολυ σωστα αναφερει πιο πανω και ο Ευτυχης.(καποιοι γιατροι κανουν τις χειρουργικες επεμβασεις για...ψυλου πηδημα)!
Ετσι οσα κι αν εχεις ακουσει για καποιο γιατρο,διασταυρωσε τη γνωμη του οπωσδηποτε με καποιου αλλου. Καλη δυναμη φιλε και καλα αποτελεσματα. |
|
|||
|
|||
Κακιά στιγμή ρε Στράτο,μακάρι να βγεί καθαρή η μαγνητική φίλε και να μην είναι κάτι σοβαρό.Περαστικά φίλε να είναι το τελευταίο και γρήγορα κοντά
μας......... |
|
|