|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πιστός σκύλος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βλέπω ότι δεν με καταλάβατε μερικοί.Εχω χάσει δυο σκυλιά απο φόλα.Και στα δύο έκλαιγα απο πάνω τους μέχρι να πεθάνουν αφου τα εμετικά φάρμακα που τους έδωσα τελικά δεν τα βοήθησαν.Ειρωνικό ήταν το ποστ μου περί φόλες και νόμιζα ότι θα το καταλαβαίνατε.....όντως ο γραπτός λόγος είναι δύσκολος..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ειδες που δεν φταινε τα σκυλακια.............αυτοι οι μακακες που τα εχουν, θελουν κρεμασμα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η (Ελληνική) κοινωνία μας είναι έτσι δομημένη που η συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα και στους συνανθρώπους μας μόνο κακό μπορεί να φέρει και τίποτα άλλο... Αν δε σεβόμαστε τον ίδιο μας τον εαυτό, δεν σεβόμαστε τίποτα... Όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το αισιοδοξο ειναι, οτι αλλαζει σιγα-σιγα, η κακαη συμπεριφορα του ανθρωπου, προς τα κατοικιδια
πολυ αργα........αλλα αλλαζει |
|
|||
|
|||
Δεν τον είχα ξανακούσει τον χαρακτηρισμό.
|
|
|||
|
|||
+ 1.200.000
|
|
|||
|
|||
Όλα μπήκαν στη θέση τους πια τέρμα οι παρεξηγήσεις
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τι να κανω να παρω σκυλο... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό που μας πείραξε είναι ότι είχαμε με την κόρη μου εντοπίσει τον κίνδυνο. Το μικρό πήγαινε στον φωταγωγό πιθανόν διότι μας άκουγε από κάτω. Κοιμόταν πάνω στο φωταγωγό. Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό ότι θα πέσει. Μάλλον στον ύπνο του. Κιχ δεν άκουγες μόνο ένα μικρό γρύλισμα. Τι παραλήρημα είναι αυτό από μερικούς. Ούτε εγώ για την αντιπροσωπεία της ακατανόμαστης δεν κάνω έτσι. Και πόσα ατυχήματα έγιναν από ουρανοκατέβατα κουτάβια. Τέλος πάντων ο καθείς εξ υμών έχεις τις απόψεις του. Εξάλλου ο Πολιτισμός μια χώρας κρίνεται από την συμπεριφορά των ανθρώπων στα αδέσποτα...................... |
|
|