|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: F800GS: Αντικατάσταση θερμαινόμενων grips
Πάντως βρε παιδιά μετά την αλλαγή εμένα όλα καλά, τα καινουργια είναι της ariete και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση.... Χρησιμοποίησα ταλκ για την τοποθέτηση, όσο για μαστιχη η κάτι τέτοιο δεν έβαλα αλλά θεωρώ με την δυσκολία που μπήκαν ότι δεν απαιτηται!!
|
|
|||
|
|||
ακρηβως !
ψεκασε λιγο νερο πανω στο κρηπ κε με το πιστολακη του αερα το περασε μεσα οπως το προφηλακτικο εκανε ενα φλαπ κε εκατσε ! |
|
|||
|
|||
Έχω το GS1200Α και προχθές στην προσπάθεια να τα αλλάξω με Αριετα,ηταν διπλωμένη η αντίσταση και την έκοψα με το ξυράφιστην γωνια και δεν έκανε επαφητην κολλας με ένα κολλητήρι και δεν έχεις κανένα προβλημα(προς το παρόν)!!!Όσο για την κόλα στεγανοποίησης δεν έβαλα και λέω να βάλω τώρα!!!
Last edited by pyrosbestis; 28-04-2013 at 19:16. |
|
|||
|
|||
Τοποθέτησα κι εγώ πριν ένα χρόνο περίπου τα grip της ariete, εύκολη τοποθέτηση με οινόπνευμα.
Αυτό που παρατήρησα είναι πως τους λείπουν οι εσοχές για να ταιριάξουν με τις προεξοχές που υπάρχουν ανάμεσα στις αντιστάσεις με αποτέλεσμα να εμφανίζονται μικρές διογκώσεις στο τοποθετημένο grip. Δεν δημιουργεί όμως κάτι περίεργο στην αίσθηση όταν τα κρατάς ούτε περιστρέφονται οπότε όλα καλά και οικονομικά. |
|
|||
|
|||
exw ena adv '08 k de thermenete to deksi ..? kserei kapoios ti ftaiei k poso kostizei i tyxon antikatastasi tu..?
|
|
|||
|
|||
Πριν κάνα μήνα τα άλλαξα και εγώ με τα ariette η τοποθέτηση έγινε με οινόπνευμα και όλα ΟΚ!
Υ.Σ.....της πλάκας δουλειά ούτε 10 λεπτά δεν πήρε |
|
|||
|
|||
της ariete εχω βαλει και εγω τα 02624 που ειναι ιδια με τα μαμα, και καθαρισα με ενα 20αρικο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
απο τιμη υπολογισε κανα 100αρικο το δεξι, γυρω στα 200€ πανε ζευγαρι, και φοραει τα ιδια γκριπ με το 800 το 1200αρι |
Tags |
f800gs, grips, χερούλια, αλλαγή |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αλλαγη Grips σε 1200GS | jprotop | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 16 | 02-02-2012 21:41 |
Ανατομικα Χερουλια Grips για την R1100GS | sansiro.sugata | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 2 | 07-01-2011 15:44 |
Πρόβλημα με καινούργια grips | Slane | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 31-08-2010 14:40 |
Αλλαγή θερμαινόμενων grip σε R1100GS. Αν δεν θέλεις να τα σκάσεις χοντρά... | Atsalinos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 11-05-2010 01:32 |
ΟΛΟΚΑΊΝΟΥΡΓΙΑ GRIPS | egine1 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 07-05-2010 20:32 |