|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρει τους Ελληνες παντελως ηλιθιους....
Βρε, βρε, βρε!!!! Άντε και είπαμε ο Σταύρος από αγνό και άδολο ενδιαφέρον... αλλά εδώ φαίνεται πως κάτι ψήνεται!!!!!! Απόσπασμα:
Για τα υπόλοιπα... στο "κάτι ψήνεται"!!!!! Απόσπασμα:
Εμείς πάλι, που δεν νοιώθουμε προσκοπάκια και παιδιά του ορφανοτροφείου, δεν ενοχλούμαστε από τις παραφωνίες και την διαφορετικότητα κανενός!!!!! Αρκεί να ενεργεί σύννομα. Όπου διαφωνούμε μπορούμε και να απαντάμε. Η παραφωνία στον όμορφα αγγελικά πλασμένο χώρο του φόρουμ είναι ο Γιώργος?!!?!?!!?!?!?!?!?!?!? Για σοβαρευτείτε... έχετε και κάποια ηλικία. Δεν αρχίζω να παραθέτω πότε και που κάνατε την πάπια (είδες ευγένεια;; ενώ υπάρχουν κι άλλα οικόσιτα προς παραδειγματισμό!!) γιατί θα θέλουμε άλλα τόσα καινούρια "βήματα". Και απευθύνομαι σε σας, σαν μέλη και όχι μοντ. Το θέμα με τον Κώστα και τον Γιώργο, αν δεν το λύσουν μόνοι τους ή έστω με κάποια φιλική βοήθεια από τους υπόλοιπους, δεν απασχολεί κανέναν άλλον. Στο φινάλε αν δεν τα βρουν, κόβουν και την καλημέρα και τελειώνει η ιστορία. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΚΑΝΕΙΣ (ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ) ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ. Απ' ότι φαίνεται πυκνώσαν τα παράπονα των "μη προβάτων που ξύπνησαν". Κάποιος έλεγε ότι είχε ξύδι... Αν δεν του φτάνει το δικό του, να σας στείλουμε. ΥΓ. Για να καθαρίσω και πάλι τα τζάμια... και τον Χάρη και τον Σάκη και τον Σταύρο, τους εκτιμώ, γιατί μετά από τόσα χρόνια εδώ μέσα, ξέρω τι καπνό φουμάρει ο καθένας. Αυτό σημαίνει πως: α) Δεν πρόκειται επ' ουδενί για προσωπική επίθεση β) Δεν είναι απαραίτητο να με εκτιμούν και εκείνοι γ) κανείς εξ ημών και υμών, δεν θέλει το κακό του φόρουμ. Αλλού ψαχτείτε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλή διασκέδαση |
|
|||
|
|||
Δεν μπορεις να ξερεις τι κουβαλαει ο καθενας στο μυαλο του Γιωργο...
Προσωπικα δεν ευχαριστηθηθηκα καθολου για το παραπανω που αναφερεις... Μην γενικευεις κ μιλας για ολους κ για ολα..., @ορθο, ετσι ακριβως! @ψαροξετρυπωτη... καθολου νευρα κ κακια... μονο πικρα... ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το έχω πει ξανά και ξανά, κατά την άποψή μου το πρόβλημα εδώ μέσα είναι επί προσωπικού, άλλοτε άλλο. Οτι είσαι ικανός να προκαλέσεις πανικό με τον τρόπο που γράφεις δεν το συζητάμε, αρκεί κάποιος να θέλει να τσατιστεί, θα βρει χίλια πατήματα. Οτι διαφωνούμε είναι γνωστό τοις πάσι, αλλά αυτό δε λέει κάτι. Το πρόβλημα το δημιουργούν πάντα οι συγκυρίες Γιώργο. |
|
|||
|
|||
Α και κάτι ακόμα... είπαμε για 5 άντε 10... σαν πολλοί δεν μαζευτήκατε εδώ κάτω;;;
Last edited by yannis; 24-11-2013 at 20:17. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
γιατί ρε δε θες κόσμο; Ωραία είναι! δε νιώθεις να ξυπνάει μέσα σου το κτήνος; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλίμονο... για κάτι τέτοια ζω!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ξεκαθαρίζουμε,,να τα πούμε,και να τα πιούμε όποτε βρεθούμε!!! |
|
|||
|
|||
Εδώ είσαι!!!Ο Νότης το έχει αναλύσει το πράμα!!!Αν γουστάρεις
να πάρεις μάτι,έχει απ'όλα και μεταμεσονύκτιες προβολές με σκληρό sex,αν όχι ,μην μπερδεύεσαι αμολώντας κομήτες γιατί θα επιστρέψουν και όχι με πιάνο και γαλλικά αλλά με ανάλογο ύφος και "γαλλικά" Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν καταλαβαινω, διωκομαι για το εγκλημα του πως εκφραζω στο χαρτι τα πιστευω μου? Θελεις γιαννη να παραθεσω τι μου εγραφαν το 2009-10 επι πολιτικου ενδιαφεροντος μου τοτε? Εδω ησουν και ξερεις......... Και καλα, επι προσωπικου ΟΚ......αλαλ αυτο το προσωπικο ζητημα που εχουν μαζι μου για που το τρεχουν? για να με ριξουν απο τον γκρεμο ήτοι να με διωξουν αναγκαζοντας με να φυγω απο μονος μου? Τρελλος παπας τους βαπτισε........... Τελικα Γιαννη μου αποδικνυεται επισης (μαζι με το αι σιρ.....) οτι το προβλημα δεν ειναι τα ΕΜΦΑΝΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ πολιτκα θεματα αλλα ποιος γραφει σε αυτα και ΚΥΡΙΩΣ τι γραφει!!! Αν συμφωνουν με τα γραφομενα εχει καλως, αν οχι βρισκουν χιλια δυο πατηματα για να τσαμπουκαλευθουν.....δεν μπορουν να διαχειριστουν την αντιπαλη αποψη οπως κι αν ειναι αυτη γραμμενη!!!!!!!! ...τωρα τους ενοχλησε η γενικη αναφορα στους μοτοσυκλετιστες και θιχτηκαν ολοι.......πριν θιχτηκαν για την αναφορα σε ηλιθιους κατα τον ΣΥΡΙΖΑ.......αυριο θα θιχτουν γιατι εβαλα λαδια penzoil στο βαραντερο μου αντι για silkolene, αρκει που το ΄''λαθος'' εγινε απο τον georgep...... |
|
|