|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΜΕ ΣΚΗΝΕΣ
Εγώ πάντως θα έρθω!
|
|
|||
|
|||
Ρε παιδιά.. 1 μήνα τώρα, "όλο λάδι λάδι και από τηγανήτα τίποτα.."
Δυο τρεις από αυτούς που είναι ζεστοί, με την ιδέα, συννενοηθείτε μεταξύ σας, καταλήξτε σε μια ημερομηνία και τοποθεσία και ποστάρετε το, ιδανικά σε καινούριο θέμα. Πολύς κόσμος ενδιαφέρεται, μεταξύ των οποίων και γω, σε κάποιους θα βολέψει η ημερομηνία, θα δηλώσουν συμμετοχή και θα έχετε κάνει μια πετυχημένη εκδρομή.. Αντε καλή αρχή.. |
|
|||
|
|||
Λοιπον επειδη δεν βλεπω καποιος να αναλαμβανει να προτεινει ανοιγο εγω τον χορο!
Εχουμε και λεμε, Μερος συναντησης Λιμνη Δοξα,ορεινη Κορινθια Ημερομηνια 3,4/11/2012 Χιλιομετρα απο Αθηνα 175km Διανυκτερευση διπλα στη λιμνη σε σκοινες και εναλακτικα θα ενημερωσω συντομα για την πιθανοτητα να κοιμηθουμε στο καταφυγιο. Μπαρμπεκιου Σαββατο απογευμα διπλα στη λιμνη με ψητα,κρασια και τσιπουρα (ο καθενας θα φερει το κατι της ωστε να τα ψησουμε ολοι μαζι γυρω απο την φωτια,,,,,, Περιμενω συμμετοχες,,,,,,, |
|
|||
|
|||
Καταφυγιο στην Δοξα? Το καταφυγιο που λεγαμε ειναι Ζηρεια-Τρικαλα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εάν έχεις κάποιο τηλεφωνο στο καταφύγιο, στείλε μου το για να κάνω μια πρώτη επικοινωνία. |
|
|||
|
|||
οκ. καταφυγιο ΕΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ Η ΚΟΡΙΝΘΟΥ .Το δειχνει ομως εκτος λειτουργειας.
|
|
|||
|
|||
Θανάση βρήκα ένα τηλέφωνο του ΕΟΣ Κορίνθου αλλά απαντά μόνο κάθε Τετάρτη απόγευμα.
Για να μην το κουράζουμε άλλο, η αρχική ιδέα είναι να κοιμηθούμε (αν και δεν το νομίζω) σε σκηνές. Οπότε η πρόταση είναι όπως προανέφερα αλλά μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει ανεβάσει συμμετοχή....... Πάμε λοιπόν με την λίστα που ακολουθεί και αναμμένω συμμετοχές...... 1. omorfantras 2 3 4 5 6 7 8 9 Last edited by omorfantras; 11-10-2012 at 17:47. |
|
|||
|
|||
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!
Μέσα! |
|
|||
|
|||
Ρε τρελοκομειο συμπληρωσε το ονομα στη λιστα στο post μου!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|