|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Των κανονικότατων
send from my Samsung GS-III white beast |
|
|||
|
|||
Όπως τα λέει ο taksidiotis.κ τον πιο χερα 1200αρη βάλε τον έχει χαλαρά.το Versys πυροβολεί κ το παλικάρι είναι τιμόνι.κ μόλις δει bmw του γυρίζει το μάτι,δεν ξέρω γιατι.
Sent from Me using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΦΙΞΗΣ ΤΩΝ MAXI SCOOTER ΤΗΣ BMW
Εγώ πάντως Θεσσαλονίκη έχω ήδη τρίτη μέρα που το έβγαλα για τεστ το sport, και ήδη όσοι με βλέπουν στα φανάρια κάνουνε το κινέζο!!
|
|
|||
|
|||
δεν πειράζει συζήτηση κάνουμε και πλάκα
τι άλλο να πούμε για την "τελική ημερομηνία άφιξης των maxi scooter"; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καλά να είναι το παιδί να... πυροβολεί (άρα έχει δεχτεί ότι μπορεί και να πυροβοληθεί ε;... έτσι πάει) |
|
|||
|
|||
πως το εξηγείς αυτό; (γιατί δεν το κατάλαβα)
|
|
|||
|
|||
Παντως απ'οτι μου χει πει ο Μανος που τα οδηγηδε και τα δυο στο τεστ (Tmax, bmw) το Bmw καταπινει το Tmax σε επιδοσεις, οσο αφορα τα λεφτα κανουν τα ιδια οποτε γιατι να μην πουλησει?? Δε λεω το tmax εχει γραψει ιστορια αλλα θυμηθειτε κι οταν η bmw εβγαλε το s 1000rr οι γιαπωνεζοι κρυφτηκαν
|
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως δεν διάλεξα το Τmax αλλά τη μπέμπα και μη ξεχνάμε οτι είχα το Τmax για ένα χρόνο το 2010. Το aprilia SRV850 το βγάλανε χωρίς ABS αλλά αμφιβάλω αν σταματά στο φρενάρισμα, όπως και το GP800.
Στο Ηράκλειο αναπαύεται για 2-3 μέρες ακόμα στην έκθεση και μετά βγαίνει για βολτίτσες. |
|
|||
|
|||
στην εκθεση που τα ειδα και τα δυο,
το σπορτ ειναι στο μεγεθος και στην εμφανιση σαν το integra, αλλα το gt ειναι απο αλλο πλανητη, πιο ογκωδες, πιο ταξιδιαρικο, σχεδον απαγορευτικο για πολη, π.χ σαν το gt στις μοτοσυκλετες, αν αγορασει καποιος τετοιο μεγαλο σκουτερ, το μονο που αξιζει τα λεφτα του ειναι το gt, εξοπλισμος πολυυυυ ανωτερος απο το σπορτ, τα παντα ολα ηλεκτρικα, και η ζελατινα, φλας led στους καθρεπτες επανω, σελα πιο φαρδια, αλλα φαναρια, πιο φαρδια πλαστικα, απλα ετοιμο για ταξιδι με ολα τα κομφορ μιας ταξιδιαρικης μηχανης, για την κατηγορια του ειναι μονοδρομος, στην κατηγορια του σπορτ υπαρχει ανταγωνισμος |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χωρίς abs το μηχάνημα ήταν κίνδυνος. send from my Samsung GS-III white beast |
|
|