|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Travel Enduro is Back on The Track!
Απόσπασμα:
τρελε ειχα παει τη γυναικα ναυπλιο απο επιδαυρο και μετα φαι σπιτι το απογευμα που ηπιαμε το καφε ειχα 38 πυρετο ρε συ?!?!?! μετα εβαλα θερμομετρο και ταβλιαστηκα... αντε και στις 12 /12 θα κανουμε πολύ χαβαλε!! cheers!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πρώτα έμαθες πόσο πυρετό είχες και μετά έβαλες θερμόμετρο? τί θα σε κάνω... στις 12 θα περάσουμε γ.μάτα |
|
|||
|
|||
Λοιπόν θα ήθελα να πώ ένα μπράβο στην KTM HELLAS, στον παλιό μας φίλο Νίκο Σπανό και βέβαια στον Δαναό.
Είμαι στο group για την ερχόμενη Κυριακή στις 5 Δεκεμβρίου. Προτείνω, άν είμαστε και άλλοι από το forum για τη ίδια ημέρα, να το οργανώσουμε να πάμε όλοι μαζί. Μπορούμε να συγκεντρωθούμε στις 07:00 στα διόδια της Ελευσίνας και να αναχωρήσουμε για το Λουτράκι στις 07:20, χαλαροί και ωραίοι, ώστε να έχουμε άνεση χρόνου. Τί λέτε; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Γειά σου φίλε Χρήστο (ckk).
Ξέρω, έχεις εντυπωσιαστεί από την ταχύτητα απόκρισης μου . Sorry γι αυτό. Λοιπόν στο διαταύτα. Το event που αναφέρομαι είναι για αυτή την Κυριακή 5.12.2010. Από όσο ξέρω εσύ όπως και κάποιοι άλλοι συμφορουμίτες (γειά σε όλη την παρέα) αυτή την Κυριακή θα εκδράμετε στην Πάρνηθα (τυχεράκηδες) , και για το Λουτράκι είστε την άλλη Κυριακή 12.12.2010. Οπότε την Δευτέρα εγώ θα σας λέω τι έγινε στο training και εσείς θα χωνεύετε ακόμα τα παϊδάκια . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ωραία η ιδέα σου να κάνεις ένα μικρό report του όλου θέματος. καλά να περάσεις . φωτό κλπ. |
|
|||
|
|||
Η μερα φθανει. Εγω παντως θα ειμαι 710πμ στα διοδια Ελευσινας, μαζι με τον nibo,danao και δεν ξερω ποιος αλλος θα ερθει απο δω μεσα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τέλεια παίδες. Θα είμαι και εγώ εκεί, 07:10. |
|
|||
|
|||
Και εγώ μαζί σας...
|
|
|||
|
|||
Τελικά 25 ατομα είναι το γκρούπ η πολλά γκρουπ των 25 ατόμων??
Είμαι και εγώ στο ιβεντ προσκεκλημένος! Τα λέμε εκεί! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποσοι απο εσας αγαπατε το travel enduro; | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 48 | 08-02-2012 19:45 |
Captain is back... | Captain_Andreas | Καλώς ήλθατε | 21 | 19-07-2010 17:31 |
“BRING THEM BACK!” | Black_Shadow | Ελλάδα | 2 | 29-06-2010 08:17 |
Bring them back | billy_bmw | Πολιτισμός | 12 | 20-04-2010 16:18 |
BMW Lo Rider Back to base, Back to the future. | Kolokas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 23-03-2009 02:11 |