|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τελικά μετά απο 1500 km με τα anakee 3 έχω τις πρώτες εντυπώσεις .Στα 80-100km/h έχουν αρκετό θόρυβο τόσο πολλή που νομίζεις οτι δεν έχουν αέρα .ενοχλητικο .Στην στεγνη άσφαλτο έχει πολυ καλή συμπεριφορά .Στις στροφές μπαίνει άνετα χωρίς να σε φοβίζει.Στην ευθεία με 180 km/h ειναι σταθερά .
Στο βρεγμενο έχει καλή συμπεριφορά γλιστράει αρκετά στις λευκές γραμμές τις Μαραθωνος στις λιμνουλες έχει πολυ καλή αίσθηση .Αλλα αν είχα την επιλογή τώρα θα τα έβγαζα και θα έβαζα. πάλι τα pilot road 3 . |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Michelin : ANAKEE III (3)
|
|
|||
|
|||
[quote=fardis;840147]
Απόσπασμα:
πρόταση να βάλεις με κλειστά μάτια το EXP της Μetzeler ταιριάζει γάντι στη δική μας μηχανή και στο λέω μετά από τα μανίσια της Bridghestone & Pirelli scorpion trial που έχω φορέσει. |
|
|||
|
|||
[quote=vkf800gs;841737]
|
|
|||
|
|||
[quote=vkf800gs;841737]
Απόσπασμα:
Συμφωνώ απολύτως! Αφήνω βέβαια κι ενα μικρό παραθυράκι για τα... Metzeler Tourance next |
|
|||
|
|||
η πραγματικοτητα ειναι οτι τα gs θελουν σκληρο λαστιχο λογο βαρους και δυγομο
απο την αλλη θεωρω αποφασιστικο παραγοντα και τον δρομο οσον αφορα την ποιοτητα του στην αρχη ειμουνα και εγω λιγο σχολαστικος με τα λαστιχα παιρνωντας ο καιρος ομως διαπιστωσα οτι οσο μπορω( οικονομικα) προσπαθω να ειναι φρεσκα και ο καταλληλος τυπος για την χρηση που τα θελω |
|
|||
|
|||
Πάντως εγώ μόνο εξ'οψεος που τα είδα στον λαστιχά μου, για πολύ ασφάλτινο μου φάνηκε!
|
|
|||
|
|||
Λοπόν. Σήμερα μίλησα με τον Περιστέρα. Στην τελευταία αλλαγή ελαστικών που είχα κάνει είχα βάλει τα pilot 3. Το καλύτερο λάστιχο ππου είχα μέχρι τώρα! Σκεφτόμουν να βάλω τα Anakee3 και σε σηζήτηση που είχα μαζί του μ είπε οτι απο αυ΄τούς που τα έχουν βάλει δεν έχει ακούσει και τα καλύτερα. Μετά απο σχερτικό ψάξιμο και τα γραφόμενα του vassilisGS, θα ξαναβάλω τα pilot 3
|
|
|||
|
|||
Τα αλλάξες φίλε? Ακουσα οτι καλά ειναι και τα Tourance next . Τα έχει φορέσει κάποιος ?εντυπωσεις?κτλ
|
|
|||
|
|||
Κανενα νεοτερο για το ελαστικο παιδια υπαρχει?
Ηρθε η ωρα να αλλαξω λαστιχα και δεν μπορω να καταλήξω... Ειμαι μεταξυ αυτου, του Dunlop TR91, Tourance Next ,Pilot 3... Αυτα που φοραω τωρα ειναι τα Bridgestone BW501.. Αρκετα ικανοποιημενος θα ελεγα ΑΛΛΑ... |
|
|