|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αστράφτουν τα φλας στην Περιφερειακή Υμηττού
Απόσπασμα:
Και μενα μου κανει εντυπωση πως πολλοι ανηκοντες σε ομαδες υψηλου κινδυνου δεν γνωριζουν αυτο με τα 150 στους αυτοκινητοδρομους Ειναι αληθεια οτι οι μοτοσυκλετες εχουν οριο τα 80 χλμ παντου και τα παραπανω ισχυουν με αφετηρια το οριο αυτο? |
|
|||
|
|||
στο συγκεκριμεκο δρομο.....για να γλυτωσεις την κληση και το προστιμο, ακολουθεις τα παιδια απο την ΔΙΑΣ......πανε ταπα και αυτοι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάτα στην παραπομπή μου και θα δεις όλα τα ανώτερα όρια ταχύτητας, ανάλογα το όχημα και τον δρόμο! |
|
|||
|
|||
Πάντως εγώ τα "ακούμπησα" πριν από ένα μήνα. Στην Περιφερειακή Υμηττού, κινούμενος από Αγία Παρασκευή πρός Α.Ο. με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, μετά την έξοδο από ένα μικρό τούνελ υπάρχουν δύο λωρίδες κυκλοφορίας και μία ΛΕΑ οπότε και το όριο ταχύτητας είναι 70 χαω. Στο σημείο αυτό μου έδειξαν φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας οι οποίες ήταν και πανοραμικές αλλά και εστιασμένες πάνω στον αριθμό κυκλοφορίας με κατεγραμένη ταχύτητα 129 χαω. Να σημειωθεί οτι ήμουν δίπλα σε αυτοκίνητο άλλά η φωτό έκανε αυτόματο zoom μόνο πάνω σε μένα που προσπερνούσα το αυτοκίνητο. Το πρόστιμο 350€ το οποίο πληρωτέο εντός 10 ημερώ πάει στα 175€ Να σημειωθεί οτι η παράβαση καταγράφηκε τον Μάιο 2012, 09:11 που πήγαινα στην δουλειά ψιλοκαθυστερημένος και είχα ξεχάσει να "κόψω" στα σημεία που είναι οι κάμερες. Από εδώ και πέρα σας βεβαιώ ότι δεν θα ξαναξεχάσω!! ΚΑΜΕΡΕΣ!!! ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εμενα στο υψος αλφα με φωτογραφησε μολις 200ρησα.......
Ετσι και πεσει φωτο στανταρντ πευτει κληση; η υπαρχει ελπιδα; |
|
|||
|
|||
εσενα θα σου κατασχεσουν κ την μηχανη
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
... ...Καμία !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το δίπλωμα δεν στο πήραν για 60 μέρες?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με την ευκαιρία να αναφέρω ότι ο Αξιωματικός Υπηρεσίας που με δέχτηκε ήταν αγενής και με αντιμετώπισε με στύλ "Τι θές τώρα! σου κάνω χάρη ακόμα και που κάθομαι και σε ακούω" χωρίς μάλιστα να του δώσω καμία αφορμή ή δικαίωμα να είναι αγενής. Τές πά. |
|
|