|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: CHARTIS φθηνή ασφάλεια κλοπής
Για δές αυτό:
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ GS FORUM Øεως 125 cc ----------------- > 135€ / ετος Ø126-250 cc ----------------- > 150€ / ετος Ø251-500 cc ----------------- > 84€ / 6μηνο Ø500 και ανω ----------------- > 105€ / 6μηνο Το πακετο περιλαμβανει: ØΣωματικες βλαβες ----------------- > 750.000€ ØΥλικες ζημιες ----------------- > 750.000€ ØΑστικη ευθυνη πυρος ----------------- > 15.000€ ØΦροντιδα ατυχηματος ØΜοτοπροστασια ----------------- > 6.000€ ØΑπωλεια εγγραφων ----------------- > 250€ ØΑντικατασταση κλειδιων ----------------- > 200€ Η προσφορα εχει υπολογιστει για οχημα 5ετιας και οδηγο 35 ετων. Σε άλλη περιπτωση το κοστος διαφοροποιειται. Προαιρετικα καλυψη οδικης βοηθειας με 13€ / 6μηνο. Ενδεικτικα καλυψη κλοπης για 10.000€, περιπου 55€ / 6μηνο. Σε αδεια κυκλοφοριας από επαρχια, εκπτωση εως 20%. Ασφαλιστικη Εταιρεια ‘ CHARTIS ‘ |
|
|||
|
|||
Κατά την γνώμη μου η CHARTIS είναι πολύ αξιόπιστη εταιρία
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επικοινώνησα μόνος μου απευθείας με chartis και με ασφάλισαν. Το είπα στον ασφαλιστή γιατί είναι φίλος και το έψαξε. Η απάντηση που του έδωσαν είναι ότι όταν πήρα μόνος μου δεν μπορούσαν να αρνηθούν. Υπόψη είμαι 33, χωρίς ατυχήματα στο παρελθόν, οδηγάω 8 χρόνια πριν την μπουμπού και τα τελευταία 5, 500cc. Τα αναφέρω αυτές είναι οι συνήθεις δικαιολογίες για να σε κόψουν. Με λίγα λόγια αν στην κόψουν ξαναπάρε κατευθείαν σε αυτούς και θα σε ασφαλίσουν. Αν έχεις πολλά ατυχήματα στην πλάτη σου το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να σου ανεβάσουν το ασφάλιστρο αλλά όχι να σε αρνηθούν. |
|
|||
|
|||
Παιδια οι τιμες που λετε για κλοπη ειναι πολη υψηλες.
Εκανα Alliaz για f800gs 9500 χιλ ολικη μερικη κ ΜΙΚΤΗ!!!!!! με 10% απαλλαγη Με 368Ε 6μηνο. νομιζω οτι ειναι καλη τιμη. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απο ποιον ειναι η προσφορα?? Ισχυει ακομα? Τι παιζει με νομικη καλυψη?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Το θεμα ειναι να την ασφαλισω πρωτα που ψαχνομαι
και μετα το βλεπω αν δεν περιεχει νομικη προστασια! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τί πρέπει να κάνω σε περίπτωση κλοπής αυτοκινήτου/μοτό ;;;; | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 09-06-2012 01:55 |
Μοτοσυκλέτα και ασφάλεια κλοπής | GS_maniac | Απαραίτητα έγγραφα | 35 | 04-05-2010 23:38 |
Cool Βρείτε την πιο φθηνή βενζίνη στην περιοχή σας | xurxes | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 26-03-2010 13:12 |
Νέα τακτική κλοπής καρτών ανάληψης με τη «μέθοδο της απασχόλησης» | wolferin | Χρήσιμα | 6 | 12-06-2009 02:13 |
Αντικατάσταση Πινακίδων κυκλοφορίας..., λόγω κλοπής ή απώλειας ή φθοράς ή καταστροφής | riko46 | Χρήσιμα | 15 | 06-04-2009 19:40 |