|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λάδια από το LIDL
Motul 15-50 χειμώνα καλοκαίρι και 300gr κάμένα στα 8000-10000χλμ!!!
Δεν νομίζω να βάλω κάτι άλλο!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η αναφορα ειναι για το 5100 μιας και παμε στο ιδιο συνεργειο! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επισεις καποιοι γραφετε και εδω και σε αλλα φορουμ που διαβασα googlaρωντας για τα λιπαντικα LIDl "να τα δοκιμασουμε και βλεπουμε".... Δηλαδη πως μπορειτε να δοκιμασετε ενα λαδι ρε παιδια;;; Με τι κριτηριο;;; Οτι μπορει να μη το καιει;;;; Ειναι το μονο που μπορουμε εμεις να πουμε για ενα λιπαντικο....δεν ειναι ομως η καταναλωση του λιπαντικου κριτηριο ποιοτητας.....Μπορει ενα λιπαντικο να το καιει ο κινητηρας αλλα το λιπαντικο αυτο να στον εχει προστατευσει απο τη φθορα και ειδικα στις υψηλες θερμοκρασιες οι οποιε επικρατουν στη χωρα μας. (μη ξεχνατε οτι οι boxer μας εχουν μια σχετικα υψηλη αποδεχτη καταναλωση συμφωνα παντα με τις προδιαγραφες του κατασκευαστη) |
|
|||
|
|||
το εχω ξαναγραψει πολλες φορες, λαδια με προδιαγραφες=ασφαλη λαδια.....ανεξαρτητως τιμης.
Τα λαδια της lidl ειναι ημισυνθετικα και τα φτιαχνει η Γερμανικη pennasol οποτε ειναι ασφαλη.....ασφαλεστατα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
above
|
|
|||
|
|||
Θα θυσιασω την μηχανη μου σημερα και θα βαλω τα εν λογω λαδια...Οι κουρουνες να αρχισουν τις καταρες παρακαλω.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αντε Σωκρατη να τα δουμε και αυτα ....Αξιζει τον κοπο;;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Mια βολτα που πηγα μια χαρα ακουγεται το μοτορι...ουτε γκααχ ουτε γκουχχχχ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γνωστή κατασκευάστρια εταιρία αλλαντικών, παρασκευάζει απομίμηση μπέικον σε φέτες για συγκεκριμένα S/M και εστιατόρια, FF κλπ, και γνήσιο μπέικον για τους υπολοίπους. Ο ανυποψίαστος καταναλωτής, εύκολα τσιμπάει ... |
|
|