|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ορεινή εκδρομή και κοψιδο-κατάσταση στον Παρνασσό το Σάββατο 13/11/2010 !!!
Απόσπασμα:
Συμφωνώ σε όλα, αλλά το τζάκι του Μπάμπη δεν παίζεται. όσο για τον Έλατο... το τζάκι είναι παγκοσμίου... άσε που έχει και εσωτερική πισίνα. Όλο στις χλίδες σας πάω. Αλλά έτσι είναι η ζωή μάγκες. Μιά την έχουμε και αν δεν την γλεντήσουμε... θα χαρώ και γω πολύ, αν και το βλέπω δύσκολο . αν ήταν Κυριακή ήμουν από τώρα μέσα. Last edited by ckk; 08-11-2010 at 16:32. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ορεινή εκδρομή και κοψιδο-κατάσταση στον Παρνασσό το Σάββατο 13/11/2010 !!!
Απόσπασμα:
Σχοινιά με πιάστρες εάν χρειαστεί να γαντώσετε σε βράχια. Μπότες για το χιόνι, και μαστίγιο εάν εκεί στην ερημιά σας έρθουν διάφορες ορέξεις για άλλα πράγματα, να σπάσετε και την σιωπή του χιονιού... Ένας σας να κρατάει μεγάλο βιβλίο να γραφτούν τα απομνημονεύματα. Εγώ θα βρίσκομαι στην είσοδο για το καταφύγιο, μόλις αφήνετε την άσφαλτο δεξιά. Θα φοράω μακρύ μαύρο χιτώνα και θα έχω αφήσει το δρεπάνι μου στην άκρη του δρόμου, να με γνωρίσετε, μην με μπερδέψετε με άλλον εκεί. Θα κρατάω υπεύθυνες δηλώσεις και ασφαλιστική κάλυψη. Μπορώ χωρίς έξτρα κόστος να συμπεριλάβω και δρομολογιακή κάλυψη με ελικόπτερο, για διάφορες μεταφορές (τουριστικά δρομολόγια, επαγγελματικά, μεταφορικά σωρών, κτλ) μέσα σε 31 μέρες μετά το πρώτο σας τηλεφώνημα εάν χρειαστεί. Καλή βόλτα σας εύχομαι, με υγεία και ασφάλεια. Πριν το ξεχάσω, όταν κοιτάτε τ'αστέρια το βράδυ στον ουρανό, να θυμάστε, 6 αστέρια κάθετα σε γωνία 15 μοίρες από την πούλια σημαίνει καλωςήρθατε στην Μιανμάρ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
χρόνια πολλά κιόλας με υγεία και ευτυχία Last edited by ckk; 08-11-2010 at 16:40. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
.................... |
|
|||
|
|||
Το πήρα και ακουμπάω τον καφέ μου για να μην λερώσω στη γάστρα με espresso. Πάω με τους διπαράλληλους και κουπί (να μην έχω και κατανάλωση) και τώρα βγάζω διαδρομή για Μαυρίκιο με τ'αστέρια (της Γλυφάδας...)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
.....................τα μαθαμε !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Έλα, τέλος το spam, πάμε πίσω στην εκδρομούλα μας στον Παρνασσό.
Πολλά ζευγάρια κάλτσες μάλλινες, κονσέρβες, πολλές κονσέρβες, προβολείς για ομίχλη, τη βίβλο και ηλεκτρονικό μεταφραστή από μιανμάρ σε ελληνικά... |
|
|||
|
|||
Λύσσα να σε κόψει...
|
Tags |
αράχωβα, παρνασσός, βουνό, κοψίδια, εκδρομή |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φωτογραφίες απ' την εκδρομή στον Βόλο ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 30 | 08-05-2012 15:28 |
Θεσσαλονικο - Αθηναϊκός μεζές το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 57 | 19-10-2010 18:57 |
Έκτακτο Χανιώτικο μπανάκι και... εδέσματα - Σάββατο 14-8-2010 !!! | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 66 | 14-08-2010 23:13 |
Το GS Forum και το newsit.gr στον καφέ της Τετάρτης 10-3-2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 13-03-2010 19:41 |
Ημερήσια εκδρομή Σάββατο 9-1-10 | giotis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 11-01-2010 09:46 |