|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειμαστε σάιτ αγγελιών;;;;
Αυτό ούτε που να το σκεφτείς..
|
|
|||
|
|||
Εεεεεεμμμμμ.... αυτά γίνονται αν δε βάλεις κανένα ή ....
Που να καταλάβει ο άνθρωπος... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οι φίλοι δεν χρειάζεται να με καταλαβαίνουν. Απλά με νοιώθουν (οτι τους αγαπώ)) Καληνύχτα |
|
|||
|
|||
Καλησπερα σε ολους,
επειδη μαλλον εγω εδωσα την αφορμη για ολη αυτη την συζητηση, θα ηθελα να πω οτι ουτε αγενης ειμαι, ουτε αδιαφορος προς το forum κτλ κτλ. Απλως εκανα ενα λαθος και ξεχασα να συστηθω, απλα.. Ας μην βγαζουμε τοσο ευκολα συμπερασματα για το τι ειναι ο καθενας. Χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν αλλα αυτη η αντιδραση, με προβληματησε. Καλους δρομους Χρηστος |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χρήστο δε νομίζω ότι πρέπει να πάρεις προσωπικά μια άποψη
που εξέφρασε ένα μέλος σχετικά με τη διαδικασία αγγελιών. Αν μη τι άλλο όλοι προσπαθούμε να προστατευτούμε από κακοπροαίρετους και κομήτες που εμφανίζονται κατά διαστήματα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χρήστο καλησπέρα! Σίγουρα κάποιοι προβληματίστηκαν(κι εγώ μαζί), γιά την είσοδο κάποιων νέων μελών που η πρώτη τους κίνηση μέσα στο forum ήταν να ανατρέξουν στο θέμα "Πώληση", γιά να πουλήσουν ότι έχουν να πουλήσουν. Δεν ήσουν ο πρώτος κ κάποιοι αναρωτήθηκαν άν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό, αφού ο σκοπός του Forum δεν είναι αυτός. Άν θέλεις να γνωριστούμε κ να τα συζητήσουμε, αύριο στις 20:00, θα πιούμε τον καφέ μας στο Hall, στην Ηρ. Πολυτεχνείου. Άν χρειαστείς κάτι, πάρε με τηλ(το τηλ μου είναι στο προφίλ μου). Jefe |
|
|||
|
|||
αυτό θα πει Μοντερατόρια!δουλεύουν τα μασίνια στο φουλ!!
01.31 π.μ ....τέσσερις mod πάνω απο το θέμα και οι τέσσερις παντρεμένοι! μπεκάτσες στον αέρα λέμε! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στα άλλα που λες συμφωνώ και επαυξάνω... Πάντως, το vbulletin και εφόσον το αποφασίσει η διαχείρηση, έχει την δυνατότητα να: 1. Να μην επιτρέπει ποστάρισμα αγγελίας με λιγότερα απο χ - ποστ του χρήστη, 2. Να μην επιτρέπει ποσταρίσματα άλλων μελών πλήν του χρήστη που άνοιξε το νήμα. Last edited by gepol; 02-02-2011 at 08:51. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ειμαστε μηπως κορο'ι'δα!!! | DERTILAS | Ελλάδα | 17 | 20-05-2009 13:19 |