|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: RT η GS?
Ότι και να σου λένε οι άλλοι Παναγιώτη ..... είναι τελείως διαφορετικό (ή σχεδόν), μ' αυτό που θ' αποκομίσεις εσύ, μόλις καβαλήσεις ΚΑΙ τα ΔΥΟ !!!! Αν με ρώταγες, εγώ θα σου πρότεινα ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ το RT .... Καβαλάς - test ride - και αποφασίζεις ....
|
|||
|
|||
Μήνες στην αναμονη ειμαι για να διώξω το Varadero,αλλα επι ματαιω.
Η επιλογη για τα γουστα μου ειναι ξεκαθαρα RT. Καλά τα on/off αλλα λιγο μεσοβεζικη λυση...ολιγον ON ολιγον OFF.... Ολιγων αντρας και ολιγων γκει δεν γινετε... Ξεκαθαρα λοιπον,RT και τα μυαλα στα καγκελα. Τωρα αν σωνει και καλά ον-οφ τοτε σιγουρα με την GS θα εχει κανει την καλυτερη επιλογη. |
|
|||
|
|||
Δικός μου και ο Μάνος...
Last edited by syan; 18-06-2010 at 09:22. |
|
|||
|
|||
Τους εχουμε σου λεω...
Ειμαστε λιγοτεροι,αλλά αποφασισμενοι :sm6: Last edited by syan; 18-06-2010 at 09:23. Λόγος: Προσθεση "μου" στο ποστ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Tα δικα μας καλσον ειναι αντρικα-πολυεστερικα-παραλλαγης-στριταδικα.
Τα δικα σας ειναι μεταξωτα-αραχνοϋφαντα Λουι-Βουιτον....ονοφαδικα.. |
|
|||
|
|||
Μήν τους απαντάς Μάνο...σκάνε οταν ακούνε RT !!
|
|
|||
|
|||
Νίκο από Tsesna δεν πας κατ ευθείαν στο Airbus, σιγά-σιγά, ρώτα και τον captain
|
|
|||
|
|||
Ζητω συγνώμη εκ των προτέρων απο μερικούς αν τους στεναχωρήσω αλλά κλείνω προς τα GS. Δεν αμφιβάλω για την ανωτερώτητα των RT σε κάθε επίπεδο άνεσης οδηγικής συμπεριφοράς και θέση οδήγησης αλλά..... το θεωρώ λίγο ανόητο για εναν κατοχο RT να αποπειραθεί και να περάσει κάποιο έστω βατό χωματόδρομο. Ολοι ξέρουμε πως το παραμικρό χαλικάκι και το παραμικρό λάθος και υπερβολή μπορει πολύ ευκολά να σε σε κάνει να προσγειωθείς στο εδαφος!!!! Σε όλους μας έχει τύχει κάτι τέτοιο!!
Για φανταστείτε τώρα ενα RT που μόλις έχει πέσει το πόσο μεγάλη ζημία θα έχει κάνει : σπασμένα πλαστικά πλαινά προστατευτικά, φτερά καθρεπτες και οτιδήποτε άλλο θα προσκρούσει στο έδαφος!!!!! Και εγω κυρίως ειμαι ΟΝ Road αλλά για τις όποιες περιπτώσεις που θα χρειαστεί να περάσετε μια διαδρομή χωμάτινη ( δεν ειπα να γίνετε εντουράδες να τρώτε λασπες και χώματα) και πιστεψτε με στην Ελλάδα υπάρχουν ουκ ολίγες απίστευτες τοποθεσίες που για να τις ανακαλύψεις πρέπει να πας χωματόδρομο, τότε δεν θα ήθελα να είμαι στην δυσάρεστη θέση να έχω ενα RT και να το χιλιομετανιώσω που θα πρέπει να τον διασχίσω!! Ουτως η άλλως το GS εχει καταξιωθεί παγκοσμίως σαν μια απο τις πληρέστερες μοτοσυκλέτες κάθε δραστηριότητας. Και απο θέμα άνεσης νόμίζω οτι πολύ δυσκολα θα κουράσει τον αναβάτη της ακόμη και απο αρκετή ώρα! Τώρα για να κάνουμε και λίγο καλαμπούρι.... αν περάσεις τα σαράντα και εχεις βαρεθεί όλα τα άλλα και το μόνο που σε νοιάζει είναι η απόλυτη ανεση και τίποτα άλλο (βλέπε καναπές κάθισμα - ραδιόφωνο και άλλα διάφορα) τότε σίγουρα πάς στο RT. |
|
|