|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πετρελαιοκίνητα IX στο κέντρο της Αθηνας
Απόσπασμα:
Οποταν θα διατιθεται το κινησης με θειο 10mg/kg οπως και σημερα αντι των 50mg/kg+ του πετρελαιου θερμανσης. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παράθυρο μήπως? |
|
|||
|
|||
Εγώ έχω τέσσερα αυτοκίνητα και τα έχω αντικαταστήσει με diesel όλα, με τα δυο επαγγελματικά είμαι Αθήνα από το 2001 και ποτέ δεν με σταμάτησαν για να με γράψουν, και μια φορά που έπεσα σε μπλόκο για άλλα πράματα μου την είπαν για το πετρέλαιο όχι, η Αθήνα είναι γεμάτη από πετρέλαιο από τους λαϊκατζίδες μέχρι και όλη την Αλβανία και Βουλγαρία που έχει μαζευτεί εκεί με τα ρημάδια τους…με εμάς έπαψαν να ασχολούνται εδώ και καιρό…
Από θέμα οικονομίας δεν υπάρχει σύγκριση, όπως και από επιδώσεις πλέον. Τα σέρβις είναι λιγότερα από το 1/3 και το κόστος συντήρησης, Από αντοχές και φθορές έχεις τριπλάσια ζωή τουλάχιστον. Στα θέματα αξιοπιστίας που όλοι γράφουν για τρόμπες και λοιπά θα σας πω αυτό. Μέχρι και τα ταξί που τους πίνουν το αίμα μέσα στην πόλη και με την μίζα να δουλεύει υπερορίες, και με τις ώρες λειτουργίας πλέον να μετρούνται σε δεκαπλάσιες από αυτές που δουλεύει σε έναν ιδιώτη, σπάνια ακούς να έχουν προβλήματα πριν τις 500.000 χιλιόμετρα. (εκτός από εξαιρέσεις) ενώ υπάρχει και ένα ποσοστό που είναι υπαρκτό (περίπου το 60%) που έχουν περάσει και τις 800.000χιλ. Το πρώτο μου πετρέλαιο επαγγελματικό ένα πεζό πάρτνερ το έδωσα με 310.000χιλ χωρίς πρόβλημα, και που ήταν και Γ ποιότητα και μοντέλο 2000. Το μέλλον στην Ελλάδα είναι το πετρέλαιο, κάτι που η Ευρώπη το έχει καταλάβει εδώ και πολλά χρόνια…. Αλλά είμαστε τόσο λαλάλες που ούτε τα επαγγελματικά αυτοκίνητα δεν επιτρέπετε να έχει ο κόσμος σε πετρέλαιο….(στην Αθήνα και σαχλαμάρες…) Τα περί ρύπανσης είναι βλακείες, τόσα ταξί και λεωφορεία του 1990 κυκλοφορούν που άμα καθίσεις από πίσω την έβαψες δεν τα βλέπουν…οι νέοι κινητήρες που είναι όλοι αντιρρυπαντικοί τους ενοχλούν…. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πέστα χρυσόστομε Κρασοπατέρα! :sm5::sm4: Ξυπνήστε ωρε!!! |
|
|||
|
|||
τελικα η πνευματικη διαυγεια που προκαλει το κρασι ειναι τεραστια!
ωραιος ο κρασοπατερας! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το μειωμενο κοστος που αναφερεις δεν θα ειναι στην αντλια αλλα στα λογιστικα στο τελος του χρονου. |
|
|||
|
|||
εγω πηρα το honda civic σε υβριδικο και σωθηκα με 50 λιτρα εβγαλα 750 κλμ σε ταξιδι με 130-140 με cruise control, στην πολη μεσα εχει καλυτερη καταναλωση,αλλα αν το πλακωσεις φτανει και 8,5 λιτρα καταναλωση,γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σωστος φίλε μου αλλα μακροπροθεσμα...οταν χρειαστει να αντικαταστησεις μπαταριες εχεις αναλογιστει το κοστος>??γιατι θα πρεπει να συνυπολογίζουμε όλους τους επιμερους παραγοντες,,,, |
|
|||
|
|||
Εχουν 10 χρόνια εγγύηση και κοστίζουν σήμερα γύρω στα 1800€
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σφυγμομέτρηση στο κέντρο της Αθήνας... | CPretenteriS | Χιούμορ | 6 | 04-02-2011 21:23 |
Τσίπουρο στο κέντρο της Αθήνας... | Jefe | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 38 | 31-01-2011 21:03 |
3 νεκροί από τις ταραχές στο κέντρο της Αθήνας! | Arkas | Επικαιρότητα | 33 | 06-05-2010 10:52 |
Τέλος οι μηχανές στο κέντρο της Αθήνας... (Ζήτω τα Αυτοκίνητα) | christosms | Τι μας έτυχε | 81 | 14-04-2010 00:34 |
Επίθεση σε τράπεζες και καταστήματα από ομάδα νεαρών στο κέντρο της Αθήνας | wolferin | Επικαιρότητα | 4 | 08-10-2009 17:58 |