|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βολταρωντας στα Καρπαθια
Να πω οτι σε ζηλευω?????ε ναι ρε φιλε θα το πω ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ
Πολυ πρασινο-πολυ πρασινοκαλο δρομο ναχεις Μανο |
|
|||
|
|||
Δώσε πράμα Μάνο και ετοιμάζω για κει το επόμενό μου ταξίδι
|
|
|||
|
|||
Ρουμανία ..............Τι να πεί κανείς.....
Μάνο διαλέξατε τρομερό προορισμό.....η διαδρομές που έκανες είναι όλες φανταστικές....αλλά και ο τρόπος που κάνατε το ταξίδι σας ακόμα πιο φανταστικός .!!! Μπράβο φιλαράκια!!! |
|
|||
|
|||
Να ειμαστε ολοι καλα φιλαρακια να ταξιδευουμε. Στρατο εχω ακομα πραμα και οποιος θελει οτιδηποτε πληροφορια εγω εδω ειμαι.
|
|
|||
|
|||
μερικα αριστουργηματα της περιοχης
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
5η μερα και φυγαμε για τα βουνα Apuseni και την ομορφη λιμνη του belis.Şişeşti, Ρουμανία προς Câmpeni, Ρουμανία - Χάρτες Google τα 3/4 της διαδρομης μας μεχρι το belis ηταν ολο εργα και μποτιλιαρισμα αλλα με το που φτασαμε στον ορεινο ογκο του δρυμου μας ηρθαν τα χαμογελα ξανα. Στην λιμνη αφου δροσιστικαμε και φαγαμε, την ωρα που ψαχναμε να τρυπωσουμε στο δασος μας επιασε χαλαζι και βροχη και το σχεδιο αλλαξε απο σκηνη σε πανσιον. Μειναμε σε αυτη, απλα αψογη 20 ευρω με πρωινο.Pensiune Casa Anda din Vadu Motilor - Aventura Turistica
|
|
|||
|
|||
φωτο απο το χωριο και την λιμνη belis
|
|
|||
|
|||
Να σημειωσω οτι μετα την λιμνη υπαρχει ενας βατος χωματοδρομος περιπου 15χλμ (λιγος ) στον οποιο ξεχασα και το φορτωμα και οτι αλλο ειχα στο μυαλο μου απο την χαρα μου, ουτε η βροχη που ερχοταν απο πισω δεν μας προλαβαινε. Το κιοσκι που εχω φωτο ειναι εξω απο το δωματιο μας, ειπιαμε 2 μπουκαλια κρασι και κοιμηθηκαμε σαν πουλακια.
|
|
|||
|
|||
|
|
|