|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
http://www.motoraid.eu/accessories/tyres
Παίδες τα heidenau τα εχει και ο Γιάννης και δεν ξερω μηπως παίζει και καμια έκπτωση! Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Continental TKC80
.... 28000km....καλο θα την να μην δίνουμε τέτοιου είδους
παραδείγματα..... κατα την ταπεινή μου γνώμη spam of |
|
|||
|
|||
Δεν είναι παράδειγμα..είναι γεγονός και φέρω την πλήρη ευθύνη για ότι λέω. Όλα εξαρτώνται από τη χρήση..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εμενα δεν ηταν λιωμενα βαζω την μπουμπου σε κλειστο χωρο και μου κρατησανε 18000 km μετα ειχαν αρχισει να γινονται επικινδυνα... |
|
|||
|
|||
....αύριο θα βγάλω ένα εκτεταμένο ποστ για τα ελαστικά μηχανης!!!!
Θα ήταν πάντως καλο να μιλάμε ´´σοβαρά´´ όταν πρόκειται για το κύριο στοιχείο ασφαλείας που έχει μια μηχανη, μαζι με τα φρένα!!! Γιαννη έχεις δίκιο |
|
|||
|
|||
Εμενα δεν ηταν λιωμενα βαζω την μπουμπου σε κλειστο χωρο και μου κρατησανε 18000 km μετα ειχαν αρχισει να γινονται επικινδυνα... [/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE]
Σύμφωνο απόλυτα Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Στάλθηκε απο μένα βρε!![/QUOTE] Απόσπασμα:
Δεν το ήξερα ότι τα έφερνε! Εκδήλωσα ενδιαφέρον για τα Κ60 Για να δούμε αν συμφέρει με τα περαστικά και την μεταφορά Αθήνα..... |
|
|||
|
|||
Εγω αύριο πάω Πάτρα... Θα περάσω απο τον Γιάννη για μια έρευνα αγοράς. Σήμερα ο δρόμος μου με έβγαλε απο τον λάστιχα μου, και μου είπε οτι θα τα φέρει και αυτός σε λίγες μέρες, δεν μου είπε για τιμή αλλά θα το μάθω σύντομα. Το μεγάλο δίλημμα για μένα ειναι οτι έχω τα Metz στο μηχανάκι κανά μήνα και δεν παίζει να τα πετάξω απο τωρα οπότε με βλέπω προς το καλοκαίρι ή άμα βρω να τα πούλησω,τοτε έφυγα για αλλαγή!
|
|
|||
|
|||
Κωνσταντίνε γιατί δεν βλέπεις στην Θηβών. Για τον λάστιχα που σου είπα.......????
|
|
|||
|
|||
Θα μου και εμένα θεολογε..; Μιας και μας βάλατε στη πρίζα
|
|
|