|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δυστύχημα στην Κηφισίας και Αλεξάνδρας
Με τετοια σφιγγεται η καρδια μου θελει τεραστια προσοχη ακομη κ προτεραιοτητα να υπαρχει εμεις ειμαστε υπευθυνοι πρωτα για την ζωη μας ανεξαρτητως ποιος φταιει ποιος εφυγε πρωτος κτλ
|
|
|||
|
|||
ενα κρατος σε αποσυνθεση
υποδομες σε καταρευση πολιτες με καταθλιψη ανεργια και οικονομικος μαραζμος το μελλον αβεβαιο σκεψεις ατακτες και γρηγορες πραξεις ανευ σχεδιου και προγραματιζμου ποσο μαλιστα οταν μιλαμε για την ελλαδα και τους ελληνες!!!!!! λυπαμαι για το παιδι που χαθηκε λυπαμαι και τον εαυτο μου γιατι στα 46 μου μαλλον δεν εχω καταφερει να αλαξω πολυ τον εαυτο μου για να αλαξει και η χωρα μου |
|
|||
|
|||
Τι θες να αλλάξεις Στέργιε;
|
|
|||
|
|||
κατι πρεπει να αλαξουμε δεν ξερω ακριβως αλλα εχω μια αισθηση οτι δεν μπορει να συνεχειστη αλλο αυτη η κατασταση
πραγματικα εσενα σου αρεσει αυτο που μας συμβαινει σαν χωρα σαν λαος ατομικα στον καθενα μας? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θα σου πω τι νομίζω ότι πρέπει να αλλάξει σε αυτή την χώρα. Πρέπει επιτέλους να υπάρξει δικαιοσύνη, όχι μόνο με τη στενή έννοια να σταλούν στη φυλακή κλέφτες και λωποδύτες. Πρέπει καθένας από μας να είναι δίκαιος με το διπλανό του. Εχεις δίκιο, έχουμε γίνει μιά κοινωνία της αρπαχτής, της λαμογιάς.... Προσπαθείς να επιβιώσεις και να κρατήσεις τις αρχές σου, δύσκολο, αλλά δε γίνεται να πουλήσουμε και την ψυχή μας......Υπό αυτή την έννοια Στέργιε, δε θέλω να αλλάξω τίποτε στον εαυτό μου. Δε δέχομαι να μου δημιουργούν ενοχές. Ξέρεις τι θα μάθω στο γιόκα μου φίλε; Να σέβεται! Τη μάνα του, εμένα, τους φίλους του, τους ανθρώπους! Ας ξεκινήσουμε από κει! Πολύ καιρό κάναμε τα στραβά μάτια σε συμπεριφορές που γνωρίζουμε ότι είναι λάθος, ε! ας το αλλάξουμε αυτό. |
|
|||
|
|||
καπως ετσι μαλλον
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα σε όλους
Είδα στο Internet την ανακοίνωση αυτή και την βάζω και εδώ μια και νομίζω αφορά το ιδιο ατύχημα Να είμαστε καλά όλοι μας .....πάντα όρθιοι.... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|