|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φραπεδάκι σπαστο στο σειχ σου...18:00..15/05/2013
Αυτό το ΜΟΥτΡΟ, θα σας χαλάσει ούλους.
|
|
|||
|
|||
Ελα και οι χωματινοι!!!!! Ολους μας περιλαμβάνει η φωτο απλα οι υπόλοιποι ειναι Νιντζα.... Στάλθηκε από τα κουλαδια μου.... |
|
|||
|
|||
φήμες λένε ότι το σειχ-σου χαμήλωσε κατά 1 μετρό και έχει γεμίσει
σπασμένα τακουνιά.......................... από γόβες.......... φήμες.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σαν να την έχεις πάρει απο φόβο; |
|
|||
|
|||
O δρομος ειχε αρχισει να χαλαει..
ωσπου τελειωσε μπροστα μας εχοντας μετατραπει σε μια ωραια ανευ επιστροφης κατρακυλα.. Σβηνουμε αρχιζει η κουβεντα ο ξερξης σπαει κι ενα καφεδακι μαζευουμε χαμομηλι που ειναι παντου γυρω μας και ξαφνικα ενας γνωριμος ηχος. Ο κινητηρας του τζετ που πεταει πολυ ψηλα στο γαλανο ουρανο. Ειμαστε και σημερα στο σωστο σημειο... |
|
|||
|
|||
τι ωραία που νε η σκόνη
και η γύρη, και το ηλιοβασίλεμα.... το χαμομήλι είναι ακόμα στα ρουθούνια μου τα μονοπάτια της πίστας του Χορτιάτη ακόμη ξύνουν,,,,,,,τα τακούνια μου έχω να γευτώ πολλά θέλω να γεμίσω μυρωδιές στα ρούχα μου η σκόνη.,.,.,.,.,.,σαν αστεροσκονη σκέφτηκα να μείνω κει έξω εκεί ψηλα, πανω απ την πολη............ να δω την πολύ απ τον ουρανό με καλή παρέα.,.,μη μασάς τράβα όπου θες.,.,. το γουστάρει η καρδιά σου.,.,,.,., απο έναν.................ninja |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
:-)
|
|
|||
|
|||
Εγώ θα διαμαρτυρηθώ για….
Την πολύ σκόνη, Την πολύ ωραία θέα, Την πολύ ωραία μυρωδιά, Την έλλειψη οργάνωσης, Τα γαμάτα μηχανάκια Και την πολύ καλή παρέα!!!! ότι καλύτερο μία Τετάρτη μετά τη δουλειά!!!!! ένας ακόμα ninja... |
|
|||
|
|||
ήταν όλα υπέροχα.,.,
τα λέμε στην επόμενη.,.,.,. ο τελευταίος των αόρατων Νίτζα.,., Last edited by tattoopanther; 16-05-2013 at 17:31. |
|
|