|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ρωγμες στο ελαστικο
Απόσπασμα:
Αυριο θα τραβήξω φώτο* τα δικά μου EXP , των οποίων πινω το αίμα. Και στα φορτώματα και στις ταχύτητες και στα στροφιλίκια. Έχω 14000χλμ σε 13 μήνες και είναι καινούρια. Σαφώς υπάρχει η φθορά στο πέλμα, αλλά δεν υπάρχουν σκισίματα και σκασίματα, ούτε στα πλαινά , ούτε πουθενά. Ασφαλώς τα λάστιχα κρατάνε μια χαρά και στο βρεγμένο, όχι στη γλίτσα. Εκεί δεν κρατάει τίποτα..... Έκανα και 200-300χλμ χώμα με τα συγκεκριμένα στο χώμα στο τελευταίο Ακρόπολις. *Τις φώτο θα τις ανεβάσω όταν βρω καλό σήμα, μάλλον Σεπ από Αθήνα. Για τους "Θωμάδες" το γράφω... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τι να πω, ισως το GS να ειναι πιο ευγενικο με τα ελαστικα του. Παντως το ποσο φαγωμενα ειναι το καταλαβαινεις μολις τα αλλαξεις. Η συμπεριφορα της μοτοσυκλετας αλλαζει δραματικα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επίσης πρέπει να πω και κάτι άλλο, πολύ εντυπωσιακό κατ' εμένα. Το GS είναι το μόνο μηχανάκι που παρουσιάζει τόσο ομοιόμορφη φθορά στο πέλμα εμπρός και πίσω ελαστικού! Σε όλα τα μηχανάκια ένιωθα ότι το μπροστινό το "πετάω" τσάμπα, όταν το πίσω ήταν όντως για πέταμα! Με αποκορύφωμα το Tiger που άλλαζα 2 πίσω και ένα εμπρός ελαστικό κάθε 8-10000χλμ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οι παρακατω εικονες ειναι απο τα προτελευταια μου ελαστικα στα 9.000 χιλιομετρα Last edited by Gemat; 19-08-2013 at 02:16. |
|
|||
|
|||
Για να επανέλθουμε στο κύριο θέμα, ο Διονύσης ταξιδεύει συχνά με μεγάλο βάρος και για αρκετά χιλιόμετρα. Είναι λογικό στα 20k να έχει αξιοσημείωτη φθορά στα ελαστικά του, οπότε επιβάλεται να ελέγχει με μεγαλύτερη ευαισθησία τη κατάστασή τους που για τη συγκεκριμένη διαδρομή μάλλον το αμέλησε....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το graining που το έκανες? Σε πίστα? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Track day στη πιστα των μεγαρων.... λαστιχοφαγος! |
|
|||
|
|||
Βρε παιδιά νομίζω οτι μιλω με γαιπωνεζοφιλους
Τα λάστιχα ειναι φυσικό στην ίδια μοτοσυκλέτα με διαφορετικούς χρήστες να έχουν διαφορετικές φθορές.αν κανείς 1000 Χλμ σε πίστα και 1000 χλμ στη Πατησίων ειναι το ίδιο?αν πας εξωτερικό η πας στη Κρήτη ειναι το ίδιο ? αν είσαι 150 κιλά η 70 αν ταξιδευεις με θερμοκρασίες 40 η με βροχές ειναι το ίδιο?αν μένεις σε νησί η σε βουνό ειναι το ίδιο? αν μετράς τις πιέσεις κάθε 6 μήνες η κάθε μέρα ειναι το ίδιο? Τη μαγική λέξη μου την είπε ο μηχανικός μου το ιδανικό λάστιχο ειναι αυτο που αρέσει στον καθένα.τομιδιο λάστιχο μπορει να ειναι τέλειο για έναν μας και άχρηστο για άλλον μας και το μονο που μέτρα ειναι Η ΟΔΗΓΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. Υ.γ για μένα το exp ειναι το κορυφαίο και στο στεγνό αλλα περισσότερο στο βρεγμενο τέλεια και .....αυλα Last edited by AKIS_21; 19-08-2013 at 11:13. |
|
|||
|
|||
μετά πώς θες βγάλεις χλμ στο δρόμο ρε φίλος
Άσχετο με το θέμα, αλλά για σένα: γιατί δεν καβατζάρεις ένα σετάκι ασφάλτινα για την πίστα? Να το ευχαριστιέσαι κιόλας!!! Τεράστια διαφορά! Last edited by forester; 19-08-2013 at 11:35. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έτσι |
|
|