|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: R1200GS.... βολτάροντας στα γύρω ορεινά!
Απόσπασμα:
Πριν από μια ώρα γύρισα από Ναύπακτο - Αίγιο - Φτέρη - Καλάβρυτα - Διακοφτό κλπ. και πέραν των πολύ επικίνδυνων δρόμων που έχουμε με εξ' ίσου επικίνδυνους οδηγούς αυτοκινήτων να κυκλοφορούν, κόντεψαν να με πάρουν τα κλάματα αντικρύζοντας τις απέραντες καμμένες πλαγιές και τα καμμένα σπίτια χωρικών (ας μην ξεχνάμε και το πόσοι άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους εκεί από τις πυρκαγιές...) Να μιλήσω και για το σκουπιδαριό που έχουμε γεμίσει τα πάντα;;; Το κερασάκι στην βόλτα ήταν η "κυρία" με τη 318 της και την κορούλα της μέσα να της δίνει το καλό παράδειγμα, που πέταξε το χαρτάκι των διοδίων από το παράθυρο μόλις ξεκίνησε μπροστά μου... Δεν είναι ξενομανία φίλε Alext. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
φιλε μου δεν μπορω να πω οτι εχεις ουτε εντελως δικιο αλλα ουτε εντελως αδικο ομολογω οτι οι φωτιες και τα καμμενα τοπια ειναι κατι που μου διεφυγε αλλα εχουμε ακομα αποθεμα μεγαλο πιστεψε με στα μερη που ανεφερες οι αναμνησεις μου ειναι φανταστικες με ειδικες διαδρομες γεματες αδρεναλινη νικες και κυπελα αλλα δεν εχω παει τα τελευταια χρονια καθολου απο εκει και τωρα μου θυμησες οτι ειχαν καει προσφατα οποτε μαλλον θα αργησω πολυ να παω εκει παλι προτιμω να θυμαμαι το τοπιο ετσι οπως ηταν κουτρουβαλωντας με 5η στον κοφτη στα πυκνά της Φτερης με το 205 χτυπαει τα κλαδια με τους καθρεφτες |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο Βόλος και το Πήλιο μας περιμένουν!!! |
|
|||
|
|||
.... βολτάροντας στα γύρω ορεινά Vol 2! (...εικονες μεσα απο καμερα φιλου!)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δεν είχαμε νεώτερα... Όλα καλά; |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Σκίζει το εργαλείο μετά την ανακατασκευή .... .
|
|||
|
|||
...το μοτορι εγινε καινουργιο φιλε!... εμεινα φυσικα σχεδον 3 εβδομαδες χωρις μηχανη ...αλλα τελος καλο ολα καλα! |
|
|||
|
|||
χαλια περνατε με τοσα στροφιλικια!
|
|
|||
|
|||
Φοβερό τοπίο και φυσικές ομορφιές, η αξία να έχεις μηχανή κ να βολτάρεις παντού όπου σε φτάσει η κυρία...
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW R1200GS | emix | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 31 | 25-08-2009 13:15 |
ζητειται BMW R1200GS | Alext | Ζήτηση | 23 | 09-06-2009 09:53 |
How the R1200GS should look | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 07-06-2009 09:10 |
r1200gs 06 vs 07 | bru-ni | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 29-05-2009 19:44 |
Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 18:44 |