|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΛΙΜΝΗ ΑΩΟΥ - ΝΥΜΦΑΙΟ - ΒΙΤΣΙ
Στον Καραβόμυλο για μάσα...
|
|
|||
|
|||
ΠΑΛΙ Ο XENOS ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ!!!!.... ΔΥΝΑΤΟ ΠΙΡΟΥΝΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΡΟΜΑΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ!!!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.....
|
|
|||
|
|||
Για άλλη μιά φορά το φόρουμ μας ένωσε σε μιά απίστευτα όμορφη μοτοβόλτα.
Μπράβο στον εισηγητή για το πλάνο και την οργάνωση! Μπράβο στους συμμετέχοντες για την όμορφη διάθεση και την καλή παρέα. Περάσαμε μερικές μοτοδιαδρομές τέλειες! Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που συμμετείχαν αλλά και αυτούς που για λίγο ήταν μαζί μας, για την καλή παρέα και τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί! |
|
|||
|
|||
Τοίχο... τοίχο... μη σας πετύχω....??
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ τον Teo71 ,αυτούς που συνεργάστηκαν για την εκδρομή ,αυτούς που συμμετείχαν και το GSForum. Ολα υπέροχα και μαγευτικά, πάντα τέτοια παιδιά. Φωτογραφίες με φύση πλέον σε σύντομο χρονικό διάστημα.
|
|
|||
|
|||
Επέστρεψα λοιπόν κι εγώ πριν από λίγο από ένα μαγικό τριήμερο με μια απίστευτη παρέα!!!
Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για τις πολύ όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί αναφέροντας όμως κάποιες λίγες παρατηρησούλες: 1/ Αν δεν ήμουν εγώ πιστεύω πως ή εκδρομή θα είχε αποτύχει... 2/ Πιστεύω ότι έστριβα καλύτερα απ' όλους... 3/ Ο Αρκάς πρέπει επιτέλους να σταματήσει την τράκα και να πάρει κανα πακέτο τσιγάρα.... τόσα περίπτερα έχει... 4/ Ο Αερικός πρέπει να μου κάνει το τραπέζι διότι του ξεκάπνισα τη μηχανή και πάει σαφώς καλύτερα... 5/ O syan έχει δουλειές από αύριο... μην τον ενοχλείτε... 6/ Του Vpentza η μηχανή θα μείνει μπουκωμένη γιατί δε φρόντισε εγκαίρως να μου αναθέσει το ξεκάπνισμά της... 7/ Ο siraxanz... τρομερός οδηγός... Με πλησιάζει... αλλά θέλει λίγο δουλίτσα ακόμη... στο ξύσιμο του μαρσπιέ... 8/ Ο BMWGoggagis... απίστευτος!!!!! Θα συναντηθούμε σύντομα.... για τσίπουρο.... λίγο πιο χαμηλά.... κάτι ψήνω..... Μόνο.... στα επόμενα στροφιλίκια.... λίγο πιο γρήγορα.... γιατί ήσουν λιγουλάκι αργός... 9/ Ο Xenos πρέπει να πάει να δει τον αιματοκρίτη του... γιατί ήταν χλωμός... και του λέγα... φάε παιδί μου να φτιάξει το χρώμα σου... αυτός τίποτα... 10/ Θα κατέβω σίγουρα στις εκλογές... Και όλα αυτά βέβαια....χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω... Όπως καταλάβατε... πλάκα κάνω.... για άλλη μια φορά να πω πως πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ!!! Όλα τα παιδιά ήταν cool!!! Αυτάααααααααααααααααααααα.................. Αααααααα............... ξέχασα..... μια ΜΟΡΦΗΗΗΗ..... της εκδρομής, μορφή του φόρουμ, μορφή πανευρωπαϊκή, μορφή ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.... τον πολυαγαπημένο μου Νάπο....... Τι να γράψω για τουτον...... δεν τα χωράει το post... θα πρέπει να γράφω 3 μέρες... α.... ΝΑΙ το βρήκα!!! Θα πρέπει να επικοινωνήσει κατεπειγόντως με τη Honda Ιαπωνίας..... να κάνει φασόν τη φόρμα του με λογότυπα Honda.... και στη διαφημιστική καμπάνια.... το μοντέλο θα είναι ο ίδιος ο Νάπος.... κινέζος... Μιλάμε... θα κόψει πολύ χρήμα.... Φιλιά σε όλους.... πάω βόλτα... |
|
|||
|
|||
(και) ο vpentza στην έδρα του, μπανιαρισμένος και τα παιδιά ήδη στο κρεβατι τους...
Για τους φίλους και μη , ενημερώνω ότι vpentza & aeriko προτίμησαν να εγγράψουν παραπάνω χιλιόμετρα διαλέγοντας σήμερα άλλη διαδρομή για την επιστροφή τους στην Αθήνα... Καστοριά, Εγνατία Οδός, Ιωάννινα (μπουγάτσα/καφέ), Αμφιλοχία, Μεσολόγγι (tour), Αντίριο, Γέφυρα... Αθήνα...περί των 600 χλμ.... Άπειρα ευχαριστώ στον Teo71 (για τους φίλους ,Θοδωρής). Η ιδέα κορυφαία και η χάραξη της διαδρομής μαγευτική.... Η Εγνατία Οδός που διέσχισα από Κάθετο άξονα Κοζάνης έως τα Ιωάννινα είναι απλά...πανέμορφη. Εκπληκτικά τοπία που βλέπουμε στα ντοκιμαντέρ και κορυφαία η δουλειά των ανθρώπων που έστειναν σήρραγγες και κοιλαδογέφυρες...στο πουθενά..... Η παρέα εξίσου κορυφαία, έκανα καινούριους φίλους, μου έκαναν μάθημα για την Ελληνική ύπαιθρο (tsompanis) και γενικά είχα ένα τριήμερο απόλυτα γεμάτο από ευχάριστες οδηγικές και όχι μόνο εμπειρίες. Να' μαστε καλά να ανταμώνουμε ανά την Ελλάδα..... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ρε ναπολεον καλως ορισες. Μονο αυτο εχεις να πεις .Ο αλλος απο πανω σε εκανε μοντελο θα μας ακουσει και ο (κωστας 366) και θα σε ξαχνει να σε ανεβασει στην πασαρελα.!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ.. | panos1100gs | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 26-04-2010 19:34 |