|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλοκαιρινό Αντάμωμα GS-FORUM
Πολυ ωραιο Αργυρη.Θα περασει πολυς καιρος για να θολωσουν στην μνημη μας οι εικονες αυτες
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ωραίο το βιντεάκι ... όλα μαζεμένα σε 10 λεπτά ...
|
|||
|
|||
Αργυρη πολυ ωραιο το βιντεακι.Περασαμε πολυ ωραια,θελω να ευχαριστισω και παλι τα παιδια που το οργανωσαν ολο αυτο ηταν φοβερα.Ευχομαι παντα τετοια.
|
|
|||
|
|||
Αν και το θεμα εχει καλυφθει επαρκως απο τους ειδικους ασ βαλω και εγω μερικες απο τις προετοιμασιες του Σαββατου
Αφιξη στη Καλαμπακα ο Οικοδεσποτης μας καπως ετσι εφτασε ο παγος...... Απαραιτητος!!!!!!!! ο Νακος φοβηθηκε μηπως δεν φτασουν τα κρεατα και εφερε και μερικες......... μπαγαζιερες για ολες τις δουλιες... το παραιακι απαιχτο.. Τα Παιδια Παιζει............ πρωϊνος καφες....... quiz... πριν η μετα την ασπιρινη.....?????? Καλα να ειμαστε μεχρι το επομενο Ανταμωμα.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μα καλα ο βαγγελης δεν εχει να βαλει αλλες ?? Last edited by sid2011; 15-06-2012 at 00:48. |
|
|||
|
|||
Κι εγώ μαζί σας
|
|
|||
|
|||
Με αυτην την εικονα ξεκινησα το πρωι του Σαββατου.
Πως να μην παει καλα η εκδρομη? Στο δρομο για το Σπηλαιο Γρεβενων Το χωριο ειναι αφετηρια για επισκεψη σε ενα απο τα ομορφοτερα και καλα κρυμμενα μυστικα της Πινδου. Το φαραγγι και το γεφυρι της Πορτιτσας. Οταν λεμε καλα κρυμμενα στην Ελλαδα, εννοουμε οτι χρειαζεται περπατημα! και η ανταμοιβη!! κουιζ... ποσα Pindos resort υπαρχουν? Απο την κατασκηνωση θα σας δειξω μονο αυτο! το πρωι της Κυριακης βγηκα σε αναζητηση απατητων χιλιομετρων μια βολτα στα γυρω χωρια Κακοπλευρι.. Στα ματια μου η φυσιολογικη λειτουργια μιας κοινωνιας Πλατεια-εκκλησια-καφες-τσιπουρακι και φυσικα μεταφορικο μεσο εξοφλημενο μετρητοις Να και η Αγναντιά που αγναντευει! Επιστροφη στον Αγιο Θεοδοσιο Η ατμοσφαιρη καυτη και τα μουλαρια μαζεμενα στη σκια. τα νεα το ιδιο καυτα.. κυκλοφορουν φημες οτι αποχωρει.. μαζι με το ευρω.. και μας αφηνει μεσα σε τοπιο αβεβαιο και ομιχλωδες! Αργυρη Βαγγελη και Φωτη μας κανατε ευτυχισμενους και μας αφησατε αφωνους! Φιλοξενια Ελληνικη χειροποιητη οπως και το καταπληκτικο δωρο που προσφερατε στον ταξιδευτη μας.. Ελπιζω συντομα η βορεια παρεα να εχει την ευκαιρια να ανταποδωσει!! |
|
|||
|
|||
Παναγιώτη ήταν τιμή μας
που ήρθες από τόσο μακρυά για το Αντάμωμα μας!! Οσο εγώ, αλλά και ο Φώτης και ο Βαγγέλης, σε ευχαριστούμε πολύ, και σύντομα πάλι μαζί, κάπου... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χαρά μας που ήσουν κοντά μας. υγ. Υπόσχεσαι πως κάποια στιγμή θα πάμε παρεούλα στους κρυμμένους παραδείσους της Πίνδου? |
|
|